CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: wordlife

BIG STAGE 2022 - Liaa Aziz tersingkir di Konsert 3. Megat Rahim & Tuah Adzmi bakalan ikut jejak Tajul?

   Close [Copy link]
Post time 19-1-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 19-1-2022 05:07 PM
Tak ada yang helok yah, menguapp

Pasti sendu macam season lepas, I rasa BS S3 paling sendu antara ...

Khennn, ambil la dolla ke yang herlok2 tu masuk... Ni hujung hujung leluhur yindu majapahit jua yang di ambil masuk
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 19-1-2022 04:50 PM
Harapnya bukan dayang ketiak hitam jurinya...mcm x tau nak cakap apa je. Stiff pastu ntah apa2 komen ...

macam tuhhhhh. kannn?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:13 PM | Show all posts
wordlife replied at 19-1-2022 05:07 PM
aku nak sangat Zack Zakwan tu masuk, live vokal dia stabil sangat. budaknya baik, aura positif. oran ...

iols pelik juga la Zack takda dalam list peserta sebab lagu2 dia semua trending kt Youtube.
mungkin Zack tak berminat nak join kot....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk bdk unknown masuk tpi mesti kene kritik joget x pnda
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:19 PM | Show all posts


Yazmin Aziz pernah join LCK2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati2 la Aisya retno n Daniel chuer kalau nak menjerit2 nanti. Pantang si ajai tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:22 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 19-1-2022 05:08 PM
Tegar not bad yach walaupun muka majapahit kuat... Ajommm ikut kaka ke hatyai nak, kita tiruskan pel ...

suara heols sedap juga...Tok Ti confirm suka....


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:30 PM | Show all posts
ok mgkin akan tgk sbb tokti je, not contestant
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:39 PM | Show all posts
tegar pun ada chuolsszahh

meols rasa final nnt aisha vs elica
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:42 PM | Show all posts
Tersingkir sebagai peserta Big Stage 2022.

1. Reedzwan
2. Zack Zakwan
3. Daniesh Suffian
4. Haikal Farid
5. Masya Masyitah
6. Iman Troye
7. Aidilia Hilda
8. Vanessa Reynauld
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 19-1-2022 04:29 PM
Peserta ketujuh, Yazmin Aziz (?) okay ni siapa sumpah tak kenal. Dengar suara macam dari Sabah.

Dia mixed malay filipina. Slalu tgk tiktok dia guna bhs filipina. Kkdg blh lyn la kepala otak dia ni. Sengal. Kkdg annoying
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
yihh.. jerung sundel tu paling hazabedahest kaki menempel.. terlalu kuat aura desa tempoyak.. heshe dengan geng2 jerung cibai tu selalu buang tebiat tapi acah best n viral.. hakikatnya murehen dan busuk.. akak confirm sign up sbg haters jerung tempoyak!! yihhhhhhhhh!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:01 PM | Show all posts
cikgojesss replied at 19-1-2022 05:54 PM
yihh.. jerung sundel tu paling hazabedahest kaki menempel.. terlalu kuat aura desa tempoyak.. heshe  ...

pelik nau Asterok tiba2 pilih dia ni sebagai peserta....

I rasa dari segi vokal better lagi Beby Acha....


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hos masih kekal Aliff-Sherry? Juri siapa? Tokti, FT, Dayang, Ajai, atau ada dari indonesia?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:08 PM | Show all posts
Tahun ni BS masih kekalkan format sama ke yah? Bosan ya linear jah no surprise element I cadangkan Astro buat balik format AF yakni AFMasuk dengan masukkan BBNU pilihan penonton a.k.a fast track gituh, I rela undi SMS yah kalau cuols nak masukkan Rizal Rasid
I rasa Astro pun banyak stok BBNU underrated dari Ceria Popstar kan? Ala-ala kill two birds with one stone lah gitu chuols

Cakap dengan Ajai jangan acah diva sangat ya, beri pandangan heols selari dengan prestasi sebagai one of the legendary composer in the industry

Hasil I godek-godek YT dan IG masing-masing yah

Danial Chuer

  

  

  


Aishah Retno





Megat Rahim


  


Elica Paujin - sheols mengingatkan iols kepada Farah AF yahh




Ajoi Zainal - ini pulak mengingatkan iols pada Cakra




Yazmin Aziz - ini half Pinoy khuens? Sheols pernah viral mengajar Tagalog




Tuah Adzmi - helok jua, boleh tak I nak speku heols bakalan jadi rembesan Siti yahhh



Jerung Sofieeyaa susahnya eja nama sheols


Tegar



Syafiq Abdillah



Malas iols nak cari pasal dek Lia Aziz sementelahan performance sheols masa opening SFMM pun hauk

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 19-1-2022 05:08 PM
I tebak Bunda yahh, murah rezeki sheols di tanah Malaya yinnihh

Bunda dah rindu cucu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:13 PM | Show all posts
Rhyno replied at 19-1-2022 05:42 PM
Tersingkir sebagai peserta Big Stage 2022.

1. Reedzwan

Motep producer Big Stage tuli telinga?
Iols syak tak cukup bajet yah nak bayar Vaneesa & Masya, itu dikaut jerung desa
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
semua ku tak kenal..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Looking forward to support Ajoi Zainal for Big Stage this season.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap TT bubuh muka2 anak ikan kat page depan. iols nak pilih anak hikan baru.
BS3 mmg agak sendu sebab sendu2 lelaki n perempuan nya. iols terpaksa support dinie yg plg herlok walaupun dia dah kertu x layak jadi anak ikan iols. Nasib baik perangai semengah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 12:14 PM GMT+8 , Processed in 0.085285 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list