CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: wordlife

BIG STAGE 2022 - Liaa Aziz tersingkir di Konsert 3. Megat Rahim & Tuah Adzmi bakalan ikut jejak Tajul?

   Close [Copy link]
Post time 18-1-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 18-1-2022 06:49 AM
Lepastu gegoyang jubo sikit  confirm ke final yach! Takyah pepenat berlatih, nyanyi je macam  ...

Nanti kalau dalam TV nampak ada yang memegang sepanduk Daniesh, Ganja tau la tu Kak Dud ya.

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:52 AM | Show all posts
Lagu Mahligai - Daniesh ni agak menguap jugak dengar sebab ulang2 je liriknya.
Tapi sekali Yuka Kharisma nyanyi terus rasa terbuai dengar.

  


Kenapa la sheolls tak dapat single yang ngetop persis Nabila Razali
Tiber masuk cerita takde kena mengena dengan Big Stage.


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
semua iols tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 18-1-2022 08:52 AM
Lagu Mahligai - Daniesh ni agak menguap jugak dengar sebab ulang2 je liriknya.
Tapi sekali Yuka Khar ...

Betul chuolss. single daniesh smua flop.. cuba la cari lagu2 yg fresh skit... ni asik kuar dgn lagu2 menguap jah... dengar sekali dua je dah bosan... mcmne la nak survive dlm industri..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon jaz sedap masuk bigstage tahun ni!

  


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2022 05:27 PM | Show all posts


Kalau betul Zack Zakwan confirm masuk, aku sign up team dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 18-1-2022 03:39 PM
mohon jaz sedap masuk bigstage tahun ni!

Waa
Sedapnya mata memandang n suara heols pun very the jazzz ye
Nape lagu ni tak past ajl???
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 18-1-2022 06:58 PM
Waa
Sedapnya mata memandang n suara heols pun very the jazzz ye
Nape lagu ni tak past ajl???

sebab bukan jaz sedap yg nyanyi. kalau heols sendiri perform haritu mungkin boleh lolos walaupun..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anne_kronix at 18-1-2022 07:51 PM

Apo semua lagu bbnu tahap leman lemau biskut marie. Lagu yg iols rasa fresh dr bbnu yg iols suka now
1. Megat Rahim - Selamanya Kuasa 2 / Sudahlah
2. Firdaus Rahmat - Waras / Sentiasa

Mohon masuk yach confirm iols nonton menyokong
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 18-1-2022 07:24 PM
sebab bukan jaz sedap yg nyanyi. kalau heols sendiri perform haritu mungkin boleh lolos walaupun.. ...

Kann...tapi sape yg ganti jazz kat sfmm 36??
Iols tgok tapi takleh recall
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:01 PM | Show all posts
wordlife replied at 18-1-2022 05:27 PM
Kalau betul Zack Zakwan confirm masuk, aku sign up team dia

suara sedap tp copy paste Haqiem Ruslee.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:04 PM | Show all posts
Edited by Rhyno at 18-1-2022 11:05 PM
debab_78 replied at 18-1-2022 02:57 PM
Betul chuolss. single daniesh smua flop.. cuba la cari lagu2 yg fresh skit... ni asik kuar dgn lag ...

suara dia lg sedap dari suara Naim Daniel dan Mail Zani tapi dipandang sepi sebab lagu2 dia flop.



Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:06 PM | Show all posts
Aikiko replied at 18-1-2022 10:48 PM
Kann...tapi sape yg ganti jazz kat sfmm 36??
Iols tgok tapi takleh recall

Pasha Mentor.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah xde ke forumer yg cipta nama2 fanclub?? Baru meriah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 18-1-2022 11:09 PM
Dah xde ke forumer yg cipta nama2 fanclub?? Baru meriah

Dah announce peserta kah? Tunggu confirm peserta dulu kot, baru boleh start buat fan club

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Vanessa baru live if..ada Tanya masuk big stage ke..then dia macam senyum penuh makna then jawap 'xtahu' tapi dia Tau sape yg masuk. Iols rasa Vanessa masukla
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts


petang ni PC Big Stage 2022, nantikan.

so far nama2 yang disebut

1. Ajoi Zainal
2. Elica Paujin
3. Tuah Adzmi
4. Zack Zakwan
5. Lia Aziz
6. Iman Troye
7. Melly (Sakura Band)
8. Aisha Retno
9. Danial Chuer
10. Megat Rahim
11. Haikal Farid
12. SafieyyaMariella (Jerung Merah)
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:13 PM | Show all posts
wordlife replied at 19-1-2022 12:08 PM
petang ni PC Big Stage 2022, nantikan.

so far nama2 yang disebut

wah kalau betul line up ni .. nampak menarik BS kali ni

hope juri pun best la

kalau boleh tak nak ada DN & FT ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:14 PM | Show all posts
ehh Masya & Danish tak ada ehh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:15 PM | Show all posts
Danial kalau masuk jgn overdoing ya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 11:52 AM GMT+8 , Processed in 0.178442 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list