CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: wordlife

BIG STAGE 2022 - Liaa Aziz tersingkir di Konsert 3. Megat Rahim & Tuah Adzmi bakalan ikut jejak Tajul?

   Close [Copy link]
Post time 16-1-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 16-1-2022 09:02 PM
Ramai puji lia aziz konon boleh nyanyi live



Nilaikan sis...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
wishlist
1. Venessa Reynauld (baru leh bagi saingan in terms of vocal pada Aishah Retno)
2. Sharul Kamal (best giler dia bawa lagu seruling anak Gembala time Immortal Songs tu)
3. Amir Masdi (vocal mantap, pakej ada, tapi macam masih tak berapa popular)

eventhough Amir dan Sharul tu maybe takkn join sbb alumni AF
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Zack8hunter replied at 16-1-2022 11:32 PM
wishlist
1. Venessa Reynauld (baru leh bagi saingan in terms of vocal pada Aishah Retno)
2. Sharul K ...

Amir masdi dah ada AJL tau dlm resume heshe, sampai hati suruh masuk big stage lagi. Iols vote firdaus rahmad, suara sedap bethol……… pandai but lagu pulak. Sesuai sangat jadi the next big thing.

Yg daniel chuer tu takyah la, asal ada singing  competition ada la muka heshe, dah perlu terima hakilat kot….
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap masya masitah tu masuk. Suara dia sedap tp yg lain2 tu aku x kenal.sori.hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols berharap tuah adzmi masuk sebab dia pernah masuk vokal mania tv3 tapi time tu dia macam tak biasa dgn pentas + mentah lagi but suara dia stabil time tu. And kesian dia di overshadow dgn fefonen yg masuk bertanding sama. So harap dia masuk yahh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
hangdenim replied at 17-1-2022 12:43 AM
Amir masdi dah ada AJL tau dlm resume heshe, sampai hati suruh masuk big stage lagi. Iols vote fir ...

Ios pun nak vote for firdaus rahmad.. heshe sangat talented. Harap dapat masuk big stage dan di kenali ramai.. Underdog dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
hangdenim replied at 17-1-2022 12:43 AM
Amir masdi dah ada AJL tau dlm resume heshe, sampai hati suruh masuk big stage lagi. Iols vote fir ...

kot2 la kan Amir Masdi sudi mencemar duli

Yessza Firdaus Rahmat mmg suara unik, kembar dia Fahimi Rahmat pun tone suara lbh kurang ..dua2 best time join kumpulan nasyid The 4aith dulu2..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kl Aisya retno masuk, mmg habisla yg lain....Aisya adik aliff Aziz tu xleh masuk ke ye? Adilla Abg masuk gv, adik masuk big stage. Minggu duet dgn retis senior, panggil Abg dia sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:22 AM | Show all posts
Alumni AF tak perlu lah masuk

Dah ada pelbagai platform pun masih sendu makna nya kena la sedar diri tak ada aura, tuah & rezeki nak popular
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-1-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
RVP20 replied at 17-1-2022 10:22 AM
Alumni AF tak perlu lah masuk

Dah ada pelbagai platform pun masih sendu makna nya kena la sedar dir ...

mengapa tidak? kalau tengok past contestant pon kebanyakan dah ada platform sendiri dan semua berasal dari pertandingan, Usop, Qody (Mentor) Azzam Sham (Idola Kecil) tapi still kena masuk Bigstage untuk menyerlah (walaupun)
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:53 PM | Show all posts
wordlife replied at 17-1-2022 03:13 PM
mengapa tidak? kalau tengok past contestant pon kebanyakan dah ada platform sendiri dan semua bera ...

azzam tue meryerlah ke lepas big stage tetap sendu walaupun juara ..iols nie minat juga dgn azzam tapi lepas kahwin mcm kureng skit tapi iols setuju kalau ex peserta mentor dan program reality tv lain boleh jer lepas masuk big stage knp bekas ex akademi fantasia tak boleh..sama jer program reality juga..GV lepas jer ex AF boleh join..tapi syarat umur peserta AF tue janganlah kertu sangat  masih still 20 -an lah yg kertu2 boleh join GV
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-1-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 17-1-2022 03:53 PM
azzam tue meryerlah ke lepas big stage tetap sendu walaupun juara ..iols nie minat juga dgn azzam  ...

kan ada tulis (walaupun) kat hujung ayat tu
tapi batch BigStage3 memang tak bernasib baik sebab buat time covid. kalau takde covid mesti ramai yang boleh survived dan dpt job.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:05 PM | Show all posts
awenda507 replied at 17-1-2022 01:03 AM
Harap masya masitah tu masuk. Suara dia sedap tp yg lain2 tu aku x kenal.sori.hahaha

confirm dia masuk. dah siap ada fanclub kat ig yach.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:07 PM | Show all posts
Edited by Rhyno at 17-1-2022 11:11 PM
miss_strangers replied at 17-1-2022 07:19 AM
Kl Aisya retno masuk, mmg habisla yg lain....Aisya adik aliff Aziz tu xleh masuk ke ye? Adilla Abg m ...

angin2 sepoi kata Big Stage 2022 ada Elica Paujin. jangan main2 yach juara Mentor tu...


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:32 PM | Show all posts
woven11 replied at 17-1-2022 12:14 AM
Ios pun nak vote for firdaus rahmad.. heshe sangat talented. Harap dapat masuk big stage dan di ke ...

YES.

Aku setuju. Firdaus Rahmat is talented. suara not bad.



Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
anak_bunian replied at 16-1-2022 10:05 PM
Nilaikan sis...

Akubsorg je ke tak penah knl lia aziz ni.. haha..tp boleh tahan hauk ya suara she..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
anak_bunian replied at 16-1-2022 08:11 PM
so far yg confirm :

1. Elica Paujin

Mohon Daniesh Suffian perform shirtless minggu pertama. Confirm bertahan sampai final.

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 18-1-2022 12:04 AM
Mohon Daniesh Suffian perform shirtless minggu pertama. Confirm bertahan sampai final.

1st impression tu penting kan ganja
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
awenda507 replied at 17-1-2022 01:03 AM
Harap masya masitah tu masuk. Suara dia sedap tp yg lain2 tu aku x kenal.sori.hahaha

Bukan suara sedap je tapi herlokkkk plak tu khen . Elok la dia masukkk, tak kosser nak nengok yang kepam2. Baik kalih channel ke animal planet, tengok binatang mengawan lagi berilmu gittewww...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 18-1-2022 12:04 AM
Mohon Daniesh Suffian perform shirtless minggu pertama. Confirm bertahan sampai final.

Lepastu gegoyang jubo sikit confirm ke final yach! Takyah pepenat berlatih, nyanyi je macam karaoke nanti kaka bawa sepanduk untuk berikan sokongan yang jejubo layut tu je toksah berangan nak gegoyang jubo. Minggu ke 2 dah terkeluar.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 10:53 PM GMT+8 , Processed in 0.905163 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list