CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: wordlife

BIG STAGE 2022 - Liaa Aziz tersingkir di Konsert 3. Megat Rahim & Tuah Adzmi bakalan ikut jejak Tajul?

   Close [Copy link]
 Author| Post time 6-2-2022 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 4-2-2022 10:10 PM
Dato seri BIYAS mmg x jd juri dah ye?

ada lagi dia malam ni, dia dengan Ajai juri tetap musim ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 12:49 PM | Show all posts
wordlife replied at 4-2-2022 08:20 PM
Lagu Tugasan Minggu Pertama

1. Sofiaa Marieylla - Aku Jerung Merah (Sofiaa Marieylla)

motif aisha retno tu bawak lagu teman? lagu sendiri xcukup hit ke?
sedap je lagu dia yg ciptaan amylea tu

and daniel chuer patut bawak lagu gemilang jaclyn yg menyebabkan heols viral masa kecik dulu
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramalan Top 3 dan Bottom 3 malam ini :

TOP 3
1. Elica Paujin
2. Ajoi Zainal
3. Aisha Retno

BOTTOM 3
1. Lia Aziz
2. Tegar Septian
3. Jerung Merah

Result  :  AS USUAL, TIADA PENYINGKIRAN.

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa peserta ke-12 uollsss?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 6-2-2022 12:49 PM
motif aisha retno tu bawak lagu teman? lagu sendiri xcukup hit ke?
sedap je lagu dia yg ciptaan amy ...

Lagu sheols yang ni kan



Maybe sebab OST drama kot, tv pesaing plak Asteruk bitter mungkin

And no, Danial tu viral dengan lagu Beribu Sesalan masa nyanyi kat shopping mall tu. No idea why nyanyi lagu lain plak, maybe betul la rumours cakap heshe dah tak nak nyanyi lagu perempuan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 6-2-2022 02:05 PM
Siapa peserta ke-12 uollsss?

Orang speku spot ke 12 tu milik Iman Troye, tapi mungkin sheols tarik diri sebab dapat offer Masked Singer.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 02:24 PM | Show all posts

haah ye betui2 lagu beribu sesalan, salah lagu pulak

anyway daniel chuer ni pun ada single sendiri.. nape nk kena nyanyi lagu cover


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 6-2-2022 02:04 PM
Ramalan Top 3 dan Bottom 3 malam ini :

TOP 3

Last season minggu pertama dah ada penyingkiran, Amir Hassan tersenggol. Rasanya malam ni ada penyingkiran. Maybe Megat Rahim atau Sofiaa. These two nampak macam filler je (sorry, but pls prove me wrong)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 6-2-2022 02:24 PM
haah ye betui2 lagu beribu sesalan, salah lagu pulak

anyway daniel chuer ni pun ada single s ...

Sendu sangat debut song heshe tu, lepas ke tidak 500k views?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 02:28 PM | Show all posts
wordlife replied at 6-2-2022 01:23 PM
Orang speku spot ke 12 tu milik Iman Troye, tapi mungkin sheols tarik diri sebab dapat offer Maske ...

jangan2 ada kejutan, sebenarnya iman troye masuk as 12th contestant mlm ni nyanyi lagu teman
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 6-2-2022 02:28 PM
jangan2 ada kejutan, sebenarnya iman troye masuk as 12th contestant mlm ni nyanyi lagu teman  ...

Ada Bigstage Gugur ke mcm AF9 sis, siapa yg bakalan menjadi Amir Jahari dan Ayda Mat Aris? Meols speku Sofiaa & Syafiq Abdillah
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 02:32 PM | Show all posts
wordlife replied at 6-2-2022 01:26 PM
Sendu sangat debut song heshe tu, lepas ke tidak 500k views?

hahaha actually xkisah sgt kan lepas 500k view ke idok
rasanya ada contestant2 sblm ni xbyk view pon, lepas jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts


Tuah Adzmi bukan under FMC ke? Selalunya PR FMC tiptop. Adakah heshe ni anak tiri
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 02:35 PM | Show all posts
wordlife replied at 6-2-2022 01:32 PM
Ada Bigstage Gugur ke mcm AF9 sis, siapa yg bakalan menjadi Amir Jahari dan Ayda Mat Aris? Meols s ...

sofiaa marieyyla tu walaupun video2 sheols mcm annoying, tp sheols mcm lebih talented compared to bakat2 lain yg sekadar nyanyi
sheols boleh mengarah, berlakon, menari, menyanyi dan siap jadi agent produk lagi..

kalau sofia tersingkir pun, mesti sheols akan dirembat jadi duta produk mana2 sbb PR sheols mantap..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 02:38 PM | Show all posts
wordlife replied at 6-2-2022 01:25 PM
Last season minggu pertama dah ada penyingkiran, Amir Hassan tersenggol. Rasanya malam ni ada peny ...

jerung merah banyak peminat ye.. mesti asteruk kekalkan sheols at least smpai minggu ke-5

yg sendu sedan mcm megat rahim pelbagai tu keluar awal
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa first week Aisha Retno nyanyi lagu Teman pulek.. Kenapa x nyanyi lagu WHUT yg hits skrg? Sejak bila lagu Teman mempopularkan dia?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mcm menarik pulak nak dengar Teman versi Aisha. Just tak sangka first week terus nyanyi lagi ni

Aku pilih-pilih lagi
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 03:04 PM | Show all posts
wordlife replied at 4-2-2022 09:20 PM
Lagu Tugasan Minggu Pertama

1. Sofiaa Marieylla - Aku Jerung Merah (Sofiaa Marieylla)

Ingatkan elica nyanyi lagu ni


Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Megat tu nampak sgt nervous dia tu
Memang calon bakal tersingkir awal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts


Tahun ni kelainan dia, real time live marks dari juri. Tengah nyanyi, juri akan key in mark. Kalau hauk, markah kena tolak. Something like that
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 12:48 PM GMT+8 , Processed in 0.214489 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list