CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: wordlife

BIG STAGE 2022 - Liaa Aziz tersingkir di Konsert 3. Megat Rahim & Tuah Adzmi bakalan ikut jejak Tajul?

   Close [Copy link]
Post time 20-1-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tua betul iols rasa . Sorang pon i xkenal Tegar tu yg indon tu kan? Kenal nama tp x kenal muka. Korang tgk rancangan apa smpai kenal bebudak ni?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2022 02:05 PM | Show all posts
Daniesh, Haikal, Masya & Vanessa maybe disimpan utk BS5

Tahun ni ada yg bervokal baik & creative tapi itu lah harapnya jangan overdoing
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Setelah ditelek telek semua video nyanyian dorang, dengan ini aku #TeamElica #TeamTuah. Harap tak underperform macam Tajul, Fieya Julia dan Aziz Harun dulu2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramalan Penyingkiran

11. Megat Rahim (unless he proved me wrong)
10. Sofia Marieylla (amik sebab hype tiktok je ni)
9. Syafiq Abdillah (tengok video cover dia rasa biasa je)
8. Lia Aziz (boleh jadi dark horse kalau bole nyanyi live dengan baik)
7. Tegar (tersenggol di minggu separuh akhir)

FINAL

6. Yazmin Aziz
5. Tuah Adzmi
4. Ajoi Zainal
3. Danial Chuer
2. Aisha Retno
1. Elica Paujin
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Yazmin tu serba boleh. Main instrumen, mengacara boleh,nampak ada passion dalam bidang muzik. sheols mmg talented. Rooting untuk sheols jugakk
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:39 PM | Show all posts
Marilah berwishlist.

Tuah Adzmi - Mainan by Naim Daniel
Megat Rahim - Ada Cara by Ismail Izzani
Ajoi Zainal - Asmara by Amir Masdi
Syafiq Abdillah - Reckless by Madison Beer
Tegar Septian - Cinta Dalam Hati by Ungu
Danial Chuer - Cinta Harus Memiliki by Anuar Zain

Lia Aziz - Kesilapanku Keegoanmu by Tok Ti
Jerung Merah - Tarik Selimut by Zaskia Gotik
Elica Paujin - Sebuah Rasa by Agnez Mo
Yazmin Aziz - Always Remember Us This Way by Lady Gaga
Aisha Retno - Separuh by Jemimah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols team ellica tapi ghisau ajai anti elica since elica suka jerit....
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 20-1-2022 09:18 PM
Ramalan Penyingkiran

11. Megat Rahim (unless he proved me wrong)

Final 6 peserta ke? Ramalan i lebih kurang uols tapi i rasa Tegar mesti dia simpan sampai final, then Aisha Retno mcm ada gaya boleh tersenggol sbb i tengok dia ada vibe macam sissy iman
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 21-1-2022 07:46 AM | Show all posts
miszclassique replied at 21-1-2022 02:16 AM
Final 6 peserta ke? Ramalan i lebih kurang uols tapi i rasa Tegar mesti dia simpan sampai final, t ...

kalau ikut musim2 sebelum ni, memang ada 6 orang kat final
sebab hadiah dorang bagi pada 6 orang je
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 11:28 PM | Show all posts
Elica Paujin please nyanyi lagu ni di konsert finale.


Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Masya Masitah dah kawin ke uols? Tertengok kat tiktok she pegang2 tangan sweet2 dgn jantan.. Ke tu adik dia?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2022 02:33 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 10:06 AM | Show all posts
jerung merah plss la keluar awal...jgn astrok simpan lelama
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:08 AM | Show all posts
Knape la si jerung merah bole msk BS nie ye.....?pelik btol!

Pape pun nk looking forward aisyah retno performance nanti......
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 10:13 PM | Show all posts
kalau ada minggu duet nak elica paujin duet dengan amir masdi lagu ni...


Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 10:49 PM | Show all posts
wordlife replied at 20-1-2022 09:04 PM
Setelah ditelek telek semua video nyanyian dorang, dengan ini aku #TeamElica #TeamTuah. Harap tak un ...

nak #TeamElica jugak putus nafas karoke lagu dia yg satu ni




Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 29-1-2022 11:35 PM | Show all posts
Big Stage 5 - tolong jemput anak didik ajai ni... berbakat nmpknya
sore sedap, lagu sedap

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-1-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts


since Asteruk suka sangat ambik budak2 yang join competition Media Prima (Usop, Qody, Elica etc) mohon jemput Bad Ghani juga ye. Suaranya sedap. Tone dia mahal. Macam Nubhan pon ada.



single dia pon ada yang lepas 500k, cuma kalau bawah Media Prima macam badi juga kan, susah beno nak naik. Either tak reti promote atau malas nak promote.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-2-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu Tugasan Minggu Pertama

1. Sofiaa Marieylla - Aku Jerung Merah (Sofiaa Marieylla)
2. Tuah Adzmi - Insan Kau Cinta (Tuah Adzmi)
3. Lia Aziz - Kucu Kuca (Lia Aziz)
4. Megat Rahim - Sudahlah (Megat Rahim)
5. Elica Paujin - Samar Bayangan (Nike Ardilla)
6. Aisha Retno - Teman (Iman Troye)
7. Danial Chuer - Belum Siap Kehilangan (Steven Prasibu)
8. Ajoi Zainal - Cinta Ini Membunuhku ( D'Massive)
9. Yazmin Aziz - Sakit (Yonniboii ft Zynakal)

Syafiq Abdillah dengan Tegar tu mmg malam konsert baru turun Malaysia ke? Kelas pon tak join tengok tadi
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dato seri BIYAS mmg x jd juri dah ye?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 03:57 AM GMT+8 , Processed in 0.074439 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list