CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: wordlife

BIG STAGE 2022 - Liaa Aziz tersingkir di Konsert 3. Megat Rahim & Tuah Adzmi bakalan ikut jejak Tajul?

   Close [Copy link]
 Author| Post time 19-1-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Peserta kesebelah, Tegar. Wakil dari Indonesia.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 04:43 PM | Show all posts
sorang pun meolls tak kenal kecuali iman troye and aisya retno...si aisya tu pun sebab disebut2 kat benang gv sana (i think) and ada nampak iklan whut kat spotify

yang lain nak whoareyousss tapi apparently poremer kenal semua
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Top11 Peserta Bigstage 4

1. Aisha Retno
2. Megat Rahim
3. Elica Paujin
4. Ajoi Zainal
5. Lia Aziz
6. Danial Chuer
7. Yazmin Aziz
8. Tuah Adzmi
9. Sofieyya Marieylla (Jerung Merah)
10. Syafiq Abdillah (Brunei)
11. Tegar (Indonesia)
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:46 PM | Show all posts
Haikal Farid, Daniesh Suffian takda ek?

bosan la takda peserta lelaki yg best....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:47 PM | Show all posts
wordlife replied at 19-1-2022 04:45 PM
Top11 Peserta Bigstage 4

1. Aisha Retno

Masya Masyitah takde ek...ke last minute tarik diri....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
so Zack Zakwan snubbed atau tolak ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 19-1-2022 04:47 PM
Masya Masyitah takde ek...ke last minute tarik diri....

no idea. kalau dah tarik diri, ganti jela peserta lain. Odd gila no 11 tu. sebelum ni elok je 12 orang. bajet kena cut ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:50 PM | Show all posts
ok dah boleh lock Top 3.

1. Elica Paujin
2. Ajoi Zainal
3. Aisya Retno

peserta2 lain jadi filler jahhhh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Harapnya bukan dayang ketiak hitam jurinya...mcm x tau nak cakap apa je. Stiff pastu ntah apa2 komen.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:51 PM | Show all posts
Zack Zakwan tu sekarang dia nyanyi balik lagu arwah Achik kan.. Suara dia kalau dengar macam tomok sikit
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 19-1-2022 04:50 PM
ok dah boleh lock Top 3.

1. Elica Paujin

Aisya retno tu best ke? Aritu ganti Kaka nyanyi lagu Karma macam lemau je. Dah la aku minat lagu Karma tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:53 PM | Show all posts
wordlife replied at 19-1-2022 04:49 PM
no idea. kalau dah tarik diri, ganti jela peserta lain. Odd gila no 11 tu. sebelum ni elok je 12 o ...

kan....lelaki 6 org, wanita 5 org....bg cukup la 6 lelaki 6 wanita....pelik2 Asterok ni....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:58 PM | Show all posts
wordlife replied at 19-1-2022 04:47 PM
so Zack Zakwan snubbed atau tolak ni?

better Zack ni dari Danial Chuer kelempok tu....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tambahan juri lagi ke? Dari Indonesia? Suprise katanye
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:05 PM | Show all posts
Haikal Farid dan Muna Syahirah jadi hos Bigstage Live+ ke? sebab dengar macam hos ada sebut nama dorang lepas habis pc....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 19-1-2022 04:46 PM
Haikal Farid, Daniesh Suffian takda ek?

bosan la takda peserta lelaki yg best....

ajoi zainal best lah. better danish toksyam ehh danish sufian tu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 19-1-2022 04:45 PM
Top11 Peserta Bigstage 4

1. Aisha Retno

Tak ada yang helok yah, menguapp

Pasti sendu macam season lepas, I rasa BS S3 paling sendu antara 3 season kan

Hangat tahi ayam masa Ajai bagi Doktor Gigi markah sa digit jah, lepastu tenggelam dalam jurang Mariana

Ambil lah girlband macam Dolla ke, boyband macam Treehill/Insomniacks , Rizal Rasid pun best jua yah

Semua menguap kecuali Elica & Aishah Retno, Danial Chuer is a very good vocalists tapi harapnya can bring something good to the stage tapi heshe tak reti cover lempukness sampai kita tengok pun seriau, Siti mesti suka heols

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
aku nak sangat Zack Zakwan tu masuk, live vokal dia stabil sangat. budaknya baik, aura positif. orang tak kenal nama, tapi lagu dia sedap. sama je kes macam Tuah Adzmi tu. Harap Tuah do the best sebab orang yang teringin sangat nak masuk macam dia ni, mesti akan all out sebab dah lama nak masuk. Teringat kes Arwah Maya dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 19-1-2022 05:04 PM
Ada tambahan juri lagi ke? Dari Indonesia? Suprise katanye

I tebak Bunda yahh, murah rezeki sheols di tanah Malaya yinnihh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tegar not bad yach walaupun muka majapahit kuat... Ajommm ikut kaka ke hatyai nak, kita tiruskan pelepah hidung. Confirm meletop.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 08:38 AM GMT+8 , Processed in 0.079575 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list