CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: wordlife

BIG STAGE 2022 - Liaa Aziz tersingkir di Konsert 3. Megat Rahim & Tuah Adzmi bakalan ikut jejak Tajul?

   Close [Copy link]
Post time 28-2-2022 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
WajibulGhunah replied at 28-2-2022 01:13 AM
Yess sis. Dah budak tu memang cenggitu, and nampak
Daniel pun berusaha cover kefonenan dia. Tapi t ...

Dia tahan nangis sbb x sabar nak memonen lagu² zoners minggu depan. Bukan ke lagu² siti, ziana, ning adalah lagu² idaman ponen² semalaysia bila ada pertandingan nyanyian?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-2-2022 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
WajibulGhunah replied at 28-2-2022 01:13 AM
Yess sis. Dah budak tu memang cenggitu, and nampak
Daniel pun berusaha cover kefonenan dia. Tapi t ...

Xboleh ke judges2 yg so called professional ni terima kehadiran daniel mcm mana dunia terima sam smith atau artis2 yg seumpamanya. Lgpn heshe bukannya promosi lgbt lifestyle pn. Dan mmg betul uol ckp, heshe dh sedaya upaya cover keponenan dia jd lainlah tiba2 dia jd viviana berdrag queen dgn bulu2 n crown atas kepala khuenz. Persembahan n vokal heshe pn sgt bertenaga tambah plak rapping yg kemas.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 28-2-2022 07:01 AM
Dia tahan nangis sbb x sabar nak memonen lagu² zoners minggu depan. Bukan ke lagu² siti, ziana,  ...

Dia menangis sbb tokti idola dia memperlekehkan identiti heshe pdhl meols rs dia dh plan nk all out dh dgn dialah dihati tu. Sudahnya tpaksalah study cara dato ramli sarip perform lagu ni ms konsert satu suara dulu. Yihh, lagilah xleh hadam daniel chuer tpaksa bpura2 jd ramli sarip bawak lagu siti nurhaliza.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2022 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Zoners kat twitter boleh tahan juga perangai mengutuk Daniel tu, geng korang juga kot.. memang pondan benci pondan ke macam mana ni? Anti bebeno dengan Daniel. Ke sebab nak bekap Tokti tu sedaya upaya mengutuk Daniel? Daniel tak boleh diusik, more like korang tu yang tak boleh tengok orang pertikaikan komen Tokti tu. Kemain panjang berjela jela karangan kalau nak bekap. Puih.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 27-2-2022 11:18 PM
wahhhh afwa khalid dpt lagu ibu anta permana

Hahahahahha korang ni ade jela ideanya
Afwa comel laa..yg nyanyi tu errr
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tula penyanyi msia ni tak kemana diknon. Xde identiti. Juri suruh jadi itu jd ini. Yg ptt dikomen vokal la. Kalo rengsa tgk identiti org mmg xde la arwah sudirman yg flamboyant tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by yusuke22 at 28-2-2022 08:10 AM
WajibulGhunah replied at 28-2-2022 01:13 AM
Yess sis. Dah budak tu memang cenggitu, and nampak
Daniel pun berusaha cover kefonenan dia. Tapi t ...


Jap2... Seteruk ni national tv ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih korg ckp nk compete ajl...sdgkn ajl pun hauk jugak lgu2 dia????????????????
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-2-2022 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
datinamanda replied at 27-2-2022 11:00 PM
Meols sejenis support je peserta pompuan. Tapi aisha ni still tak boleh hadam.  Sejenis nyanyi putus ...

Sama siz..iols kurang berkenan dgn dia. mmg hancur lg dr first week. Less is more la macam elica tu. She will be the next stacy or ernie kalo dapat lagu sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
yayanz replied at 27-2-2022 09:43 PM
hahahaha.. ada jugak geng.. tengok yg lain pakat suka kak lina.. tah la.. tengok cara dia mengacar ...

Try hard sgt kan..aku ingat aku sorg ja yg xsuka... Kan skrg dia tgh mdoniaaaa....1st aku tgk ms gv haritu... Cuba utk masuk cara dia...xlehla...aku rs jihan lg elok
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa okay jer komen tok tie pasal maskulin tue fahaman iols tok tie maksudkan lagu tue nyanyi dlm maskulin bukan dia suruh Daniel tue jadi maskulin tone Daniel nie sedap tapi kadang2 cara dia nyanyi tue x sesuai untuk lagu tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 28-2-2022 05:03 AM
Dik Tuah patut ikut je jejak langkah Tajul buat lagu2 leman sedap2 pastu mendoonia la kat youtube. Y ...

Tuah bawah fmc kan nanti adalah tue lagu cover nyanyi semula fmc kan suka penyanyi dia cover blik Lagu2 lama
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Beza btul cara komen Tok Pinaz dgn Mummy Mas Idayu. Blh nmpk org yg ada ilmu dgn org yg takde otak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana rumah baru.. Kang nk komen tetiba rumah kene katup
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Minggu dpn lagu toktie semua kan? So x kesah la Daniel tak masculine pun?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts

Ni cth bapok tak sedar diri nk mengutuk spesies yg sama.. Apo laah.. Mmg betul la org ckp yg mengutuk artis lembut ni geng2 bapok jugak.. Apa masalah lah.. Hahaha

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-2-2022 02:38 PM | Show all posts
Bila buat theme lagu siti baru perasan yg siti byk giler catalog lagu hit yg best n memorable especially lagu2 from the earlier albums. Yg bukan main single pun best boleh sing along
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 02:59 PM | Show all posts
cicicumel replied at 28-2-2022 02:30 PM
Ni cth bapok tak sedar diri nk mengutuk spesies yg sama.. Apo laah.. Mmg betul la org ckp yg mengut ...

Gitu la uolls bila peponen rasa terancam.Kena la saling menjatuhkan.


Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 03:11 PM | Show all posts
Tok Pinaz cair tak sebab Alip Ajis ada jadi juri malam tadi.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 04:07 AM GMT+8 , Processed in 0.082019 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list