CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 48850|Reply: 2154

BIG STAGE 2022 - Liaa Aziz tersingkir di Konsert 3. Megat Rahim & Tuah Adzmi bakalan ikut jejak Tajul?

   Close [Copy link]
Post time 16-1-2022 04:20 PM | Show all posts |Read mode
Edited by wordlife at 22-2-2022 09:10 PM


Konsert Big Stage : Setiap Ahad 9malam Astro Ria

Hos : Sherry Al-Hadad & Alif Satar

Juri : Dato Sri Siti Nurhaliza, Ajai & (?)



Konsert 1

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala Vanessa xde keee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 04:32 PM | Show all posts
Tuah, Zack Zakwan dengan Muna Shahirah tu kalau masuk musim ni pun cantik juga.. vokal dah cantik, kasi kemas bila bawa live dalam pertandingan je
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Daniesh Suffian & Luqman Hakim mmg tak nak masuk la kan? Walaupun akan menempel tiap ahad kat kerusi penonton?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:46 PM | Show all posts
ada yang herlokk yach.. soo kaka automatic akan tonton kalau ada masa...
kalau semua kepam dan rhoper2 sohai macam yang shahir punya pertandingan tu automatic kalih ke animal planet... lagi berilmu tonton channel tu tengok binatang...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 16-1-2022 04:32 PM
Tuah, Zack Zakwan dengan Muna Shahirah tu kalau masuk musim ni pun cantik juga.. vokal dah cantik, k ...

Muna tu bekas peserta AF.. big stage dh x sesuai kot,, tp astro kan, semua bolehhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:09 PM | Show all posts
dik manno takde ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Selain tu iols rasa possible jadi peserta

Lia Aziz
Yazid Izaham
Damia
Danial Chuer
Reedzwan
Aisha Retno

Kalau nak jemput kpop, boleh amik youtube Hoon Do yg rajin buat cover lagu melayu
Ada persaingan sikit dgn Aisha Retno.

Meerqeen yg dah ada single pun boleh nak masuk untuk dikecam. Tapi single heols tak cecah 500k. Criteria kena lebih 500k views x silap iols
Honorable Mention : Iqbal Vida
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 06:05 PM | Show all posts
momod @friedfishsoup mohon kaler kan rumah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
1. Reedzwan
2. Tuah
3. Zack Zakwan
4. Haikal Farid
5. Daniesh Suffian

6. Masya Masyitah
7. Lia Aziz
8. Beby Acha
9. Aidilia Hilda
10. Iman Troye
11. Elica Paujin
12. Da Unknown
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts


1.7 million views.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 06:33 PM | Show all posts

hauknyah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 16-1-2022 05:53 PM
Selain tu iols rasa possible jadi peserta

Lia Aziz

Yes Hoon Do ske tul 2 ketul suara sedap
N lagi sorg tu apa namanya yg ada duet ngan wani hasrita tapi dah lama dah
Mungkin dah kertu
Ada syarat umur eh big stage ni??
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh kira yg pakai tdung belakng nmpak cm berisi sikit tu bukan najwa latif ya muna shahirah kah itu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 16-1-2022 07:15 PM
Oh kira yg pakai tdung belakng nmpak cm berisi sikit tu bukan najwa latif ya  muna shahirah kah it ...

Najwa Latiff tu BBNU ke nyah....

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bbnu yindo & siam ada x?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sorang pun x kenal
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Juri masih makiti/ nandung/ FT kepam ke? Atau juri judika/cakra?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak toklipis jadi juri... xnak "dayang raseee"
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
confirm bertanding :







Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 11:23 PM GMT+8 , Processed in 0.099013 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list