CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Rumah GV Malam Finale! Acik @amira_adlina kateww Suki/Nikki bakalan juara berdasarkan malam rehearsal namun masih tehtapp menyokong Aweera rambut maggi itteww

   Close [Copy link]
Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila tgk bandi nyny ikut identiti dia n bunda tingtong tu ngomong soal identiti artis rakaman di malam final, so jelaslah yg heshe pn main taram ja benda yg nk dikomen tanpa ada objektif yg jelas. Bila nikki bg all out disuruh simpan plak 99 percent. Mmg tingtong n over, tokram pn mcm xkoser dh nk layan heshe yg suka overshadow wpn dorg tu kawan lama berpuluh tahun.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 23-1-2022 10:53 PM
Tok Ram dah pecah lobang. Lagu2 tugasan adalah pilihan peserta2.....

Choiiii matik2 hidupp Meol igt ke pilihan cuol tau
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutla tersingkir semua tu
Sakit telinga
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Alumni nyanyi semua hauk.. pajeli tu langsung tak dgr suara ????
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian ada pondan meroyan karat ena bedol sewel
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:01 PM | Show all posts
pasal pilih lagu tu rasenya tak semua lagu dipilih penyanyi.2 lagu final anatar 2 lagu dapat salah satu. ikut nasib je kot.takkaanlah cthnya aweera pilih lagu sepi tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 23-1-2022 10:59 PM
Sheols sgat patut masuk GV

tp sore sheols dh xsdp.. mula mmg hrp dia join gv skli check kt ig aiyo hauk urat putus byk kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:01 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-1-2022 10:00 PM
happy sebab sekarang dah akur dengar cakap somi dan taat... baru2 ni kan dia bagitau wartawan dah  ...

ensem gak somi heols kan masa muda2 dulu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 11:01 PM | Show all posts
performance macamni elok la kalih je tengok channel animal planet... lagi terhibur tengok binatang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
So serious la adibah sendiri pilih lagu Gajah tu. Kenapa waktu dia nyanyi mcm dia tak pernah dengar lagu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol. Kalau boleh pilih lagu iols sendiri pon nk masuk GV. Eh lupa iols bukan artis..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aweera kalau pilih lagu search atau wings pon dah ok... Lagu maneskin die bawak ntah ape2x...lagu camtu ko sorang2x plak tu atas pentas... Wired jadinye
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 23-1-2022 10:59 PM
suki pilih lagu mara bahaya?
kakdeb pilih lagu hindustan yg buat dia semput tu

Bila peserta tu take challenge utk nyanyi bkn forte dia.. senang dpt markah besar.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:02 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-1-2022 10:01 PM
performance macamni elok la kalih je tengok channel animal planet... lagi terhibur tengok binatang.. ...

gi tgk CI channel sis.. penjenayah lagi x menakutkan berbanding atok2 rap tadi..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 23-1-2022 10:55 PM
Santan perah guna air santan apa boss susu oiii hahahhahaha

Terkejut i he ckp camtu..dah tu dpt dr susu lembu ke santan tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 23-1-2022 10:54 PM
Eh jap
Lagu sepanjang gegar veganza ni mmg peserta yg pilih ke????
Aku igtkan juri/astro yg duk bagi ...

Setuju.. sepatutnya bonda ckp kat aliff juga bkn niki n suki ja yach bund
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mizlyn replied at 23-1-2022 11:03 PM
Terkejut i he ckp camtu..dah tu dpt dr susu lembu ke santan tu

Lawak je tok susu tershashul... udah nak cari mana air santan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:03 PM | Show all posts
kakigojes replied at 23-1-2022 11:01 PM
I la bagitau camtu, cause sis penah dengar beberapa alumni GV confirmakan begitu

ooo kaka rupanya... so confirm ler tu sebab tokram pun dah pecah rahsia

patut la lagu kak dibah yang dia pernah perform ada kat youtube tu dia nyanyi balik kat GV8...

cumanya yang lagu nek tikus tu paling haukkkk dalam semua lagu dia nyanyi
boleh mimpi ngeri balik bila tengok performance tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:03 PM | Show all posts
but at least akak happy la
kita kat sini target juara lain2

takla macam GV lepas2 juara locked dah.

tinger akak tetap SUKI
walopon byk kali jugak suki best gile kalah ngan alip yg beshe2 tu

so kemungkinan alip laaa juara nya

if Nikki pon akak ok asalkan bukan alep.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:03 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 23-1-2022 10:54 PM
Ha tokram dah reveal dah contestants yg pilih lagu.

mcm tak logik kalau Suki pilih Marabahaya

aku rasa ada yg derang pilih sendiri tp bukan setiap minggu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 05:16 AM GMT+8 , Processed in 0.076858 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list