CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Rumah GV Malam Finale! Acik @amira_adlina kateww Suki/Nikki bakalan juara berdasarkan malam rehearsal namun masih tehtapp menyokong Aweera rambut maggi itteww

   Close [Copy link]
Post time 23-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal cam happy je lebih bandi amok masa final.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 10:59 PM | Show all posts
Nenolen replied at 23-1-2022 10:57 PM
@dudaberhias feveret singer you tok pazli tgh nyanyi tu...kehkehkeh

yihhhh.... terus rasa nak humban je TV kot tingkap bila nampak muka dia...
geram betul heolss duk nyanyi tersenyum2 sambil fefeeling hensem...
rambut pun sejemput macam taik lembu atas kepala.... menantu derhaka ni dah tukar berapa kali dah kot pesen rambut sana sini... tapi tetap la tak hensem
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 23-1-2022 10:53 PM
Tok Ram dah pecah lobang. Lagu2 tugasan adalah pilihan peserta2.....

Mcm tak percaya je
kalau betul ramai peserta yg bodo rupanya
tak pandai pilih lagu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 23-1-2022 10:57 PM
iols sampai skrg klu bosan2 tgk blk kt yt farah nyanyi mengapa.. sedap puas & cntik sgt ngan baju  ...

Sheols sgat patut masuk GV
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:59 PM | Show all posts
X sedap nya alumni GV8 ni
Selayaknya dah dibuang dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ranking best
1. Nikki
2. Alif
3. Suki
4. Kak Dib
5. Azan
6. Aweera

Ranking jemputan
1. Idayu
2. Liza
3. Hafiz
4. Shila
5. Jenal
6. Shiha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
startup89 replied at 23-1-2022 10:59 PM
Ye, alif nyanyi tak ada style sendiri. Nikki dan suki, memang nyanyi each lagu like they own it.

Suki nyanyi lagu marabahaya yang maha susah tu pun kalah dengan putik
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
suki pilih lagu mara bahaya?
kakdeb pilih lagu hindustan yg buat dia semput tu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Hampir terlupa Nico
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:00 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 23-1-2022 10:59 PM
Asal cam happy je lebih bandi amok masa final.

happy sebab sekarang dah akur dengar cakap somi dan taat... baru2 ni kan dia bagitau wartawan dah cucuk vaksin...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 23-1-2022 10:53 PM
Terus jelaaaaa bagi putik tu juara

Hati tisu takyah masuk forum la dah tua tu masuk jek fb berkutik kt sana kesian retis ko minat semua ke laut taste mmg sendayan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Wtf la performance macam ni .....
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun gigi joe ni.......
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 23-1-2022 10:53 PM
Akhirnya official dah lagu2 mmg penyanyi yg pilih. Jd segment ALAL very the propa lah kiranya

Still suspen juga sbb penyanyi kena bagi top 5 songs pilihan diorang & astro akan pick satu lagu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:00 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 23-1-2022 10:59 PM
Asal cam happy je lebih bandi amok masa final.

happy lah sebab dapat nyanyi dengan mulut sekecik-keciknya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 23-1-2022 10:59 PM
Mcm tak percaya je
kalau betul ramai peserta yg bodo rupanya
tak pandai pilih lagu

Kadang2 dorang je suka lagu tu tapi tak sesuai pertandingan
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 23-1-2022 10:59 PM
suki pilih lagu mara bahaya?
kakdeb pilih lagu hindustan yg buat dia semput tu

Lagu hindustan tu memang dia pernah perform... No surprise
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 23-1-2022 10:59 PM
suki pilih lagu mara bahaya?
kakdeb pilih lagu hindustan yg buat dia semput tu

Kan menipu sgt tu pun ada yg pcaya tokram propa tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-1-2022 10:56 PM
haritu ada porumer bagitahu memang deorang pilih... tapi deorang cadangkan kategori2 tertentu dan  ...

I la bagitau camtu, cause sis penah dengar beberapa alumni GV confirmakan begitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila tgk bandi nyny ikut identiti dia n bunda tingtong tu ngomong soal identiti artis rakaman di malam final, so jelaslah yg heshe pn main taram ja benda yg nk dikomen tanpa ada objektif yg jelas. Bila nikki bg all out disuruh simpan plak 99 percent. Mmg tingtong n over, tokram pn mcm xkoser dh nk layan heshe yg suka overshadow wpn dorg tu kawan lama berpuluh tahun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 12:05 PM GMT+8 , Processed in 0.082807 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list