CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Rumah GV Malam Finale! Acik @amira_adlina kateww Suki/Nikki bakalan juara berdasarkan malam rehearsal namun masih tehtapp menyokong Aweera rambut maggi itteww

   Close [Copy link]
Post time 23-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokram kenapa tadi? hahhahahaha
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aliff
Nikki
Suki
Aweera
Azan
Dibah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Heheh so skrg xde lah istilah astrok or juri khianat peserta ye....bila Tok ram cakap cam tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 23-1-2022 10:54 PM
Eh jap
Lagu sepanjang gegar veganza ni mmg peserta yg pilih ke????
Aku igtkan juri/astro yg duk bagi ...

mcm diragui sbb apsal org lain dpt lagu susah nak mampus.. xkan shidi pilih lagu nuar jen yg buat dia semput tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:55 PM | Show all posts
Rhyno replied at 23-1-2022 09:53 PM
Tok Ram dah pecah lobang. Lagu2 tugasan adalah pilihan peserta2.....

meols xterkezut. tgk kakdeeb dpt 2x lagu yg sheols pernah perform
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Santan perah guna air santan apa boss susu oiii hahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 23-1-2022 10:53 PM
I pulak rasa Farah nyanyi bingit terjerit jerit.

Janji manismu dia nyanyi jerit2. Lagu mengapa dia bukan jerit tp nk level up to the key lagu tu. sedap woo kalo dgar kt utube pakai earphone. On point n smooth je dia tarik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 23-1-2022 10:53 PM
Tok Ram dah pecah lobang. Lagu2 tugasan adalah pilihan peserta2.....

Dari musim yg lps2 lagi peserta dh peclobs yg penyanyi yg pilih lagu.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
alip juara
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Merangkak la korang yg dok kutuk astro pi minta maaf. Alih alih lagu buruk ke apa ke peserta yg pilih
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 23-1-2022 10:53 PM
Tok Ram dah pecah lobang. Lagu2 tugasan adalah pilihan peserta2.....

Haiza masa gv dulu pon pnh bgtao lagu2 tu mmg peserta pilih sndri. Dorg kne senaraikan 10 lagu mcm tu. So dorg just xtao lagu tu minggu ke berapa je
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:56 PM | Show all posts
Kenapa time final baru dengar arrangement best dari team Nikki ni.
Kalau tak manjang macam lagu asal je.
Tapi sheolls kena tebus battle dengan Suki jap lagi.
Sebab rasanya markah TokPinaz Nikki mungkin no 2 je kot.

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
separasedar replied at 23-1-2022 10:51 PM
Ehem ehem ehem

Eh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 23-1-2022 10:53 PM
I pulak rasa Farah nyanyi bingit terjerit jerit.

Prefer lagi Eliza nyanyi masa konsert prelude AF3.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:56 PM | Show all posts

dik mira tau kaannn...kaka mmg bias Alip dan Aweera as Juara GV8...kaannn...kaannn

but sapa2 pun pilihan juri kaka restu jer sebb depa yg ada ilmu dan professional...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:56 PM | Show all posts
lifeline replied at 23-1-2022 10:54 PM
Eh jap
Lagu sepanjang gegar veganza ni mmg peserta yg pilih ke????
Aku igtkan juri/astro yg duk bagi ...

haritu ada porumer bagitahu memang deorang pilih... tapi deorang cadangkan kategori2 tertentu dan deorang kena pilih gittewww...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 23-1-2022 10:53 PM
Akhirnya official dah lagu2 mmg penyanyi yg pilih. Jd segment ALAL very the propa lah kiranya

Dah lama dah tau dorang mmg pilih sendiri seingat iols  ada yg kata dorang kena isi form nnt ada soalan tanya contoh
Lagu rancak pilihan so dorang akan listkan lagu maybe 5 lagu ke apa.
Salah satu tu la akan terpilih.

Dorang tetap berdebar sbb boleh jd lgu yg dorang pilih tu sama dgn pilihan org lain ke apa kot.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah jd dulu bila kak ecah dpt lagu celine dion all by myself dan liza hanim dpt lagu rock kapak masa final mmg dorang lah pilih. Bijak kak ecah pilih lagu utk final dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu lagi aku nak tambah, sapa2 yg nak masuk apa2 pertandingan...jangan bawa2 agama seolah olah nak raih simpati..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu iols

1- alif
2- nikki
3- dibah
4- suki
5- azan
6- aweera
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 11:25 AM GMT+8 , Processed in 0.080126 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list