CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Rumah GV Malam Finale! Acik @amira_adlina kateww Suki/Nikki bakalan juara berdasarkan malam rehearsal namun masih tehtapp menyokong Aweera rambut maggi itteww

   Close [Copy link]
Post time 23-1-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-1-2022 10:52 PM
aku rasa spoil lah bila nikki cakap kalau menang 100k dia nak buat bilik utk mak bapak dia.
dont lah ...

Dia jawab soalan aje tu. Astro boleh je tak siar. Dah mmg kena tanya
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok Ram dah pecah lobang. Lagu2 tugasan adalah pilihan peserta2.....  
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Boring nyee kat belakang tu …bising gilerrrrr weiii….
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aweera lah ngok ngek tak pandai pilih lagu  
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hai bengang nmpk org komplen lagu tak sedap tak sesuai hahhha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa tokram tipu je tu dah pkat dgn penyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 23-1-2022 10:35 PM
Klu x suka pun kat alif korg xleh nafikan lah dia nynyi best mlmni… yg penting dia nynyu ada feel

Ayooo patut la pun suka penyanyi sampah selama ni! Baru ku tau taste level sendayan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Senario skrg:

Bunda : mau aliff juara
Tokram : mau nikki juara
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kurang setuju komen bunda..alif sendiri banyak suara mcm dia..alif kadang suara indon, kadang suara dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh jap
Lagu sepanjang gegar veganza ni mmg peserta yg pilih ke????
Aku igtkan juri/astro yg duk bagi lagu kt depa
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngok lah tokram ni
Belum iklan dia dah bangun
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha rupanya peserta pilih sendiri lagu. Tokram dah bengang asyik kena blame.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 23-1-2022 10:52 PM
Sblum ni tkde plak. Kt blkg stage tk Tau la. Tp alif bila bercakap ayat2 mcm islamik la

nmpk sgt rider nye.. senyap sudah.. org tau kisah silam ko
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ha tokram dah reveal dah contestants yg pilih lagu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahha.. Tokram terang2 bukak citer.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Team Niki....aku puas sore Niki ada dinamik dr tinggi ke rendah then tinggi balik, sgt sedap. Low tone weight dia mmg power
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 23-1-2022 10:54 PM
Senario skrg:

Bunda : mau aliff juara

No la pinaz nak aliff juara juga

Tp tokram nak nikki juara
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 23-1-2022 10:53 PM
Open secret kan peserta pilih lagu

Tp still ramai cakap astro tak adil bg lagu susah la apa la. Padahal memang tau diorang pilih sendiri lagu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:55 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 23-1-2022 10:46 PM
hahahaha at least buk hetty dah nak balik indon… meols risau alep gi karok dgn tok pinas je.. dah ...

andartu gittewww...
harap2 kalau gi karok tok pinaz book bilik paling ujung dekat dengan pintu keluar...
untuk lari kot belakang siap2 kalau ada apa2
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 23-1-2022 10:52 PM
Idayu kalau masuk mmg berpotensi nak menang tp akan still sendu gak sblm ni pun dia dh juara af me ...

Setuju juga..sbb tadi ayah pun tanya.ni sape..iolls Jwb idayu.ayah Tanya lagi mas idayu ke..sampai ke sudah tak kenal jwbnya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 12:13 PM GMT+8 , Processed in 0.082753 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list