CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Rumah GV Malam Finale! Acik @amira_adlina kateww Suki/Nikki bakalan juara berdasarkan malam rehearsal namun masih tehtapp menyokong Aweera rambut maggi itteww

   Close [Copy link]
Post time 17-1-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sementelah kak ecah dah dapat Datokship, iols sokong kak ecah atas kapasiti bekas juara juga mencemar duli menjadi juri final
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 05:39 PM | Show all posts
BanyuBiru replied at 17-1-2022 02:46 PM
Yepp lagu Jera sedap ade klimaks tapi undeerrated

meols suka lagu seputih hati..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:26 PM | Show all posts
predictable betul AA punya lagu tugasan kalau time ALAL tu.. keluar je lagu yg penyanyi suara husky2 sikit, comfirm lagu alep la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
SiAiGv replied at 17-1-2022 08:44 AM
Ingat dulu siap dansa dancing yang hauk tu iols tgk sbb nk support dia. Sudahnya kau gitu lah juga ...

sayang kan.. meols pun harap hady buat come back… smlm layan balik lagu2 yg dia nyanyi kat GV.. mmg selayaknya jadi juara. meols harap dia dapat lagu mcm cinta  luar biasa.. suka dgr suara soothing dia tu
apppooo jual ketepek & jadi advisor TM6.. bagi la wifey buat keje tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
shahima99 replied at 17-1-2022 03:32 PM
cant move on..repeat2 tgk aweera ..apa org nk kate..iolss pilih dia unt juara dgn syarat nyanyi best ...

meols pun tgh repeat ni kat youtube.. persembahan paling best setakat ni.  baru perasan heols goyang bila nmpk amy wakakkakaka
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:23 PM | Show all posts
mat_arof replied at 17-1-2022 12:10 PM
Sham dgan jatt ali

Battle yang paling tak boleh dilupakan..

lahabau tasteless mana yg pilih lagu  kami rappers utk battle tu???cer la pilih mentera beradu kaaa atau mana2 lagu malique kalu nak buat rap melayu sgt
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 17-1-2022 07:06 PM
sayang kan.. meols pun harap hady buat come back… smlm layan balik lagu2 yg dia nyanyi kat GV.. m ...

Bulan lepas dia hady pg KL
Shoot video klip
Lagu dia komposer Indo yg buat
Tak ckp pula release bila
Hady jd sendu bila dia tolak 2 offer berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
likecandy replied at 17-1-2022 04:57 PM
Sama lah
Harap Aweera buat beggin versi Maneskin dan bukan versi ori iaitu versi 4 seasons, nanti  ...

Uishh iolss x boleh bayang die buat style maneskin... Giler gempakk... Ade plak drummer and guitarist... Pakai celakkk...tp boleh ke die hafal lagu tu dlm mase seminggu... Mane nak berduet lg... Mane nak battle lg... Aku sure depa ni tido pon x cukup...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:00 PM | Show all posts


semoga Asterok dapat pujuk Diva Ramlah Ram, Rohana Jalil, Liza Abdullah dan Azura Aziz join GV9.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 17-1-2022 07:23 PM
lahabau tasteless mana yg pilih lagu  kami rappers utk battle tu???cer la pilih mentera beradu kaa ...

Aniaya org kheun? and of people debs.....yg kena

Kimark punya astenox...nampak sangat konon nak uji peserta tapi lebih pada nak aibkheun org in the name of entertainment....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
amira_adlina replied at 17-1-2022 03:55 PM
Mmg puas hati sgt sbb dia buat lg best dari rehearsal
Yg tokram kate dia pijak semua peserta tu ra ...

Jgn final dia kena pijak dgn alipp....dlm battle

Kahkahjahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 17-1-2022 10:24 PM
Uishh iolss x boleh bayang die buat style maneskin... Giler gempakk... Ade plak drummer and guitar ...

Hafal ok aku rasa, tapi tang lidah nak sebut patah perkataan inggeris dgn tahjuidnya...iteww yg aku ada sangsi sikit....belum nak sebut serta bunyik slang mat salehnya lagi...

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Nikki ada peluang jadi juara
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aishwarya1707 at 19-1-2022 01:25 AM
amira_adlina replied at 17-1-2022 03:55 PM
Mmg puas hati sgt sbb dia buat lg best dari rehearsal
Yg tokram kate dia pijak semua peserta tu ra ...


Kan... dia sorg jer dpt skor A mlm semifinal tu..huhu

Lagu 'beggin' versi maneskin tu best nmpk mcm kena dgn Aweera tp ada rasa takot gak sbb Aweera ni kalu bwk lagu heavy rock dia suka tuka tone sore dia jd keras mcm teknik growling tu byk kali..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 17-1-2022 09:51 AM
hafiz dan idayu mohon masuk GV next year. kuota bebudak AF. lagipun heols pn dh sendu wpn multiple ...

Serius la deal macam tu dengan astenuk?
Sayang betul. Kalau la management dia betul2 dapat yang professional tak ambik kesempatan & heolls ada team yang memang betul nak jaga Hafiz ni, dia patut dah boleh kekal jadi macam brand Anuar Zain kot.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by DianaSaksen at 17-1-2022 06:02 PM

Bos susu farm fresh sokong nikki jadi juara
Saingan dia suki kata nya...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:51 AM | Show all posts
Fav jury
1.Nikki
2. Suki
3. Alif
4. Adibah
5. Aweera
6. Azan

Fav penonton
1. Alif
2. Aweera
3. Suki
4. Nikki
5. Adibah
6. Azan

Actual performance
1. Nikki
2. Suki
3. Aweera
4. Alif
5. Azan
6. Adibah

Skor:
6 - Nikki (Juara)
7 - Suki (Naib Juara)
8 - Alif (Tempat ke-3)
10 - Aweera (Tempat ke-4)
15 - Adibah (Tempat ke-5)
17 - Azan (Tempat ke-6)

ni prediction meols utk GV8 final
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah sapa juara pun sbb dh biasa ngn GV ni selalu je ada kezutan.
Tahun lepas gitu gak, ingat Muss akan jd juara sbb dia mcm konsisten tp tak juga.
Oja tu lagi la dia mcm underdog tak silap masa semi final dia juara kot ke top 3 tup2 final terus ke no 6.
Jadi susah nak jangka pastinya semua tgh cuba buat sehabis baik dah final kan.
Penonton pun takyah la beria sgt anggap ni sebagai hiburan je laa ni sampai gaduh2 padahal yg bertanding tu semua ok je sesama sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:56 AM | Show all posts
stingerkitkat replied at 17-1-2022 11:17 PM
Hafal ok aku rasa, tapi tang lidah nak sebut patah perkataan inggeris dgn tahjuidnya...iteww yg ak ...

judging masa dia perform lagu bon jovi ..part tajwid tu mcm tak boleh pegiii je.i'm with tok pinas laa.ko bila nyanyi lagi melayu  beriya betul berslang omputeh.tapi bila lagu english kantoi pulak yg hakikat sebenarnya ko bukan fluent english.so...satu cabaran buat aweera final neh.nyanyi dgn tajwid english yg sebenerrrpenyanyi maneskin tu pun bila speaking mmg pekat italian accent.tapi bila nyanyi takde pulak dengar telo tu.hafal dan tiru okeyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:07 PM | Show all posts
alesandra replied at 18-1-2022 11:56 AM
judging masa dia perform lagu bon jovi ..part tajwid tu mcm tak boleh pegiii je.i'm with tok pinas ...

Nak kena ambik crash course dgn penyanyi no1 negara kita...

[youtube]yuzAHmi85cs[/youtube]











Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:32 PM GMT+8 , Processed in 0.094672 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list