CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

Diva AA Masuk ICU Akibat Keracunan Makanan

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 17-1-2022 11:00 AM
Besar mana ek condo facing klcc dia tu


Kecik jah condo heshe ni. Kalau kentut pun jiran sebelah duabelah umah pun leh dengar lg
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cepat sembuh divaaa. zasss
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:01 PM | Show all posts
dah hujung nyawa tangan berkudis pun tetap nak riak hosp pantai, bills, memaki bagai....ICU butoh kau lah boleh update post socmed lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
aduh2sayang replied at 16-1-2022 01:51 PM
la orang ucap Al-Fatihah pun kena carut? ucap Al-Fatihah bukan untuk orang meninggal je lah diva oii ...

Tu la..dalam sakit² pun mulut.....org ucap al fatihah je pun
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:17 PM | Show all posts
jajahoney replied at 16-1-2022 11:45 PM
dua benda yg musykil...masuk ICU sebab food poisoning? lepas tu masuk ICU sempat tangkap gambar up s ...

teringin nak masuk ICU kot. entah ler dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Cherryberry masakan sundiri ker, dibaaa? Takkan melahap dekat resto mahal high class see my level tuew asbabnya? Ingatkan heols gay bottom tak kena cherryberry, terus ke lantai ajer sisa kumbahannya. Almaklumlah dah lobos.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
carutan ni mmg dh sebati dlm hati die ke agknye eh.. risau nengoknye.. org ucap Al fatihah pon kena carut..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Cirit birit sampi masuk icu? Hehe oklah bang wan, rehatlah .. apalah sangat setakat 2k tu, bang wan kan ada bilion bilion yang duk transfer sana sini oooppsss
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Propa sgt msk icu  charge rm2k jah!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dok icu pun sempat lagi ke nk mencapub kt socmed...byk berangan dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak heran pon..sebab waltu sihat mulut dia sentiasa ceret beret jugak kan. Patu bill 2k cash pon nak siap tulis gak ke? Ayooo kecoh level taik kucheng sgt ongtuaaaaa neh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup asyik maki hamun org je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Bam jemin tlg byr bil x?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:55 PM | Show all posts
MissYouSayang replied at 17-1-2022 02:17 PM
Tu kate. Org lain cirit birit masuk toilet jah tp si hanat sekor ni terus masuk icu. Berak dalam i ...

exactly! see my level pun still tak sedor diri lagi tu hahaahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
chacon replied at 16-1-2022 02:06 PM
bil 2k bayar cash!! ko mampooo??

duit anak beranak jemin yg blanje kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:25 PM | Show all posts
AnnaSendin replied at 17-1-2022 09:11 PM
Cherryberry masakan sundiri ker, dibaaa? Takkan melahap dekat resto mahal high class see my level tu ...

hahahaha... da lobos kena pakai pad la uoolllssss... da takde filter kann..

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Diva AAA : aku masuk icu
Diva AAA : speedy recovery!
????
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
I mcm nak percaya je spekuan forumer dia masuk daycare je..sbb dia kata bil 2k byr cash..samada dia x amik insurans, atau x layak claim sbb x bermalam
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mn eh org keracunan makanan boleh masuk spital? Ini yg tahap teruk kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:30 PM | Show all posts
icu ke emergency ? mana lah tau asbab tercirit bagai nak rak tak reti beza moga cepat sihat lah ye . sakit2 tu jgn carutkan org pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 08:39 AM GMT+8 , Processed in 0.080496 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list