CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 6458|Reply: 105

Diva AA Masuk ICU Akibat Keracunan Makanan

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 01:10 PM | Show all posts |Read mode







Pengacara terkenal dan pelakon sensasi bermulut lantang, Azwan Ali, 55, dimasukkan ke hospital akibat keracunan makanan beberapa hari lalu.


Walau bagaimanapun, Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA menerusi Twitter berharap, kesihatannya kembali pulih dan peminat tidak perlu risau akan keadaan kesihatannya.





“Diva AA kini dimasukkan ke ICU, Hospital Pantai kerana keracunan makanan! Jangan risau! Semoga cepat sembuh,” tulisnya sambil berkongsikan sekeping foto yang memaparkan tangannya dimasukkan drip air.


Menjengah di ruangan komen, hantaran bekas pengacara Lagu Cinta Kita itu dibanjiri dengan komen pengikut yang mendoakan agar Diva kesayangan mereka diberikan kesembuhan.











Melalui tinjauan terkini, satu status lain yang dimuat naik Diva AA di akaun Twitternya mengatakan dia sudah pun keluar dari wad.





Apa pun, kita doakan Diva AA semoga cepat sembuh. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:18 PM | Show all posts
cash dan selayaknya... food poisoning ke sebab hiv atau aids? tangan heols tu pun ewwww kudis2...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Get well soon DIVA AA……

Perjuangan mu akan ku terusheun

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 16-1-2022 01:18 PM
cash dan selayaknya... food poisoning ke sebab hiv atau aids? tangan heols tu pun ewwww kudis2...

Tanda aids pun keracunan mknan kan.. koh koh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 16-1-2022 01:18 PM
cash dan selayaknya... food poisoning ke sebab hiv atau aids? tangan heols tu pun ewwww kudis2...

Ke sbb kucing garu?

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap takde la pukimak pukimak.. sian docto ngan nurse kek situ..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Masuk sini nak baca komen kak dude. Kalau benang retis pompuan sendu masuk semata baca laharan kurex. Ghitewww.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:40 PM | Show all posts

tiba2 terjumpa lagu ni.boleh tahan suara diva



Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:42 PM | Show all posts
motif ucap speedy recovery kat diri sendiri? khueennn
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Gws diva aa
Jgn dicarut doc Dan nurse tu ok

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:49 PM | Show all posts

tak pasti.... yang pasti siap ada google maps dekat tangan heols yach... punya la berkerak dan banyak parut kudis hiv... kalau order grab agak2 sampai tak???
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:51 PM | Show all posts
la orang ucap Al-Fatihah pun kena carut? ucap Al-Fatihah bukan untuk orang meninggal je lah diva oii. untuk orang sakit pun boleh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:52 PM | Show all posts
Koserrr nak doa yang baik2 untuk nko nyahhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit2 pun carut org.. Mereput la kot aa
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:56 PM | Show all posts
nak tulis cash tapi tak sampai hati plak
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 16-1-2022 01:49 PM
tak pasti.... yang pasti siap ada google maps dekat tangan heols yach... punya la berkerak dan ban ...

Tak memasal meols scroll atas nak temgok tangan diba
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 16-1-2022 01:56 PM
nak tulis cash tapi tak sampai hati plak

Tu dah tulis
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 16-1-2022 01:42 PM
motif ucap speedy recovery kat diri sendiri? khueennn

Mungkin dia pikir takde orang nak ucap untuk dia selain dari laharan, tu yang ucap sendiri

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:06 PM | Show all posts
bil 2k bayar cash!! ko mampooo??
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Food poisoning apa sampai ke ICU haaa..nak propa pun biaq betoi. Kalau dah dok ICU takdaknya tangan berjahit nset lagi update kat medsoc
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 08:48 PM GMT+8 , Processed in 0.096787 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list