CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1011|Reply: 12

Kita Satu Keluarga... sedap juga lagu baru TokTi ni

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 12:27 PM | Show all posts |Read mode




setiap kali  tokti  keluar lagu baru, tak pernah tak sedap..dia memang lejen
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:44 PM | Show all posts
Edited by stingercadbury at 16-1-2022 12:46 PM

[youtube]piF_2PQSkBM[/youtube]

Sama tapi tak serupa kewww?

Dasar menepek membodekz slogan abam mail kewww?

Demi kelangsungan karier?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 02:05 PM | Show all posts
stingercadbury replied at 16-1-2022 12:44 PM
Sama tapi tak serupa kewww?

Dasar menepek membodekz slogan abam mail kewww?


nak dekat sama jugak tu..konsep  

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:29 AM | Show all posts
ok lah... selain dia, roy pun sedap nyanyi lagu2 patriotik
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:59 AM | Show all posts
tak menangkap telinga mcm lagu2 kempen sheols yg lain like cuti2 malaysia, budi bahasa budaya kita etc
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:14 PM | Show all posts
Aku baca "Lagu Baru Tik Tok" dah kenapa...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:56 PM | Show all posts
sleepandream replied at 17-1-2022 12:59 AM
tak menangkap telinga mcm lagu2 kempen sheols yg lain like cuti2 malaysia, budi bahasa budaya kita e ...

kan chuolsss...lagu cuti2 malaysia sedap dan mesra telinga girtuh. Kalau bukak instrumental je pon dah sedap.

Lagu yang ni bebiasa je, banyak ulang lirik yihhhhhh malas meols nak dengar 2 kali. Sekali cukup.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
X best dah la lagu n suara tokti skg.. bila dgr rasa jemu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 17-1-2022 04:20 PM
X best dah la lagu n suara tokti skg.. bila dgr rasa jemu..

Selera memasing….tak ada masalah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 17-1-2022 12:59 AM
tak menangkap telinga mcm lagu2 kempen sheols yg lain like cuti2 malaysia, budi bahasa budaya kita e ...

Setuju……….
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 17-1-2022 04:20 PM
X best dah la lagu n suara tokti skg.. bila dgr rasa jemu..

Mitch donat lagi sedap kan suara...kalo nyanyi lagu gini kompem lebih feel sambil hentak hentak kaki kuda. Feel dia lain mcm sampai suara gegar2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 17-1-2022 08:04 PM
Mitch donat lagi sedap kan suara...kalo nyanyi lagu gini kompem lebih feel sambil hentak hentak ka ...

Konon2 hentak2 kaki tu sbb feel sambil muka meneran2..selayaknya tak lolos lagu Tanpa Rela yg sungguh template OST TV3 ke final AJL.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:42 PM | Show all posts
siti otai kot..sampai negara mat saleh kenal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:52 AM GMT+8 , Processed in 0.210821 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list