CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: JoyahMengayah

[Tempatan] 25 kes 'radang jantung' dikesan selepas terima vaksin. Awas yer bro sis!

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 12:51 PM | Show all posts
buragazz replied at 18-1-2022 09:48 AM
In Shaa Allah.. akan cuba pasni...


[youtube]uKyjTWu13xA[/youtube]


Kesian yg ni.....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 17-1-2022 04:08 PM
Ni yang aku hidap lepas ambik booster Pfizer tapi siapa yang boleh justify aku pulak ada kencing man ...

Nampaknya sudah boleh buat wasiat harta yg ada kat sapa2...mana tahu tiba2 pengsan Dan terus go
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kerabuBiru replied at 18-1-2022 12:51 PM
Nampaknya sudah boleh buat wasiat harta yg ada kat sapa2...mana tahu tiba2 pengsan Dan terus go

X baik kak kerabu...baik doakan kata2 yg positif..

Kak kerabu dah suntik ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ckupla 3.. no more.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:27 PM | Show all posts
kerabuBiru replied at 18-1-2022 12:51 PM
Nampaknya sudah boleh buat wasiat harta yg ada kat sapa2...mana tahu tiba2 pengsan Dan terus go

Dah siap... bagi2 dah kat adik aku berdua...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:28 PM | Show all posts
noor2 replied at 18-1-2022 09:42 AM
Biasa yg terima pfizer dari mula mmg x de kesan teruk....yg teruk bila berlainan jenis rasanya...

Ohh...sebab berlainan jenis.

Anyway, kaka dah sihat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully kita semua tak terima kesan buruk vaksin ni.. harap covid ni cpt la hilang spy x yah bervaksin lg..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
uda replied at 18-1-2022 03:28 PM
Ohh...sebab berlainan jenis.

Anyway, kaka dah sihat ke?

Sudah....demam dan sakit perut tu sehari je...booster hari tu hujung bulan 11...cuma tempat cucuk tu berbahang seminggu....seminggu lepas tu kaka jogging....rasa ringan je badan masa jogging...x de rasa semput atau apa...hari ni pun jogging pagi td....sampai hari ni dan tgh reply ni rasa sihatla...mlm ni...esok ..lusa dan seterusnya x pastila...harap berterusan sihat...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-1-2022 03:36 PM | Show all posts
noor2 replied at 18-1-2022 03:34 PM
Sudah....demam dan sakit perut tu sehari je...booster hari tu hujung bulan 11...cuma tempat cucuk  ...

Alhamdulillah, semoga terus sihat.
Kita berusaha,berdoa dan bertawakal kepada Allah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:46 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 18-1-2022 03:56 PM

deegee n muntri kaykayemm kena follow up ni..

menganiaya ni..

antuvaks heppi x?

baguih noo beksin tu
--

pakcik ni bgtau..

lepas beksin.. sorang kawan dia lumpuh.. sorang meninggal..

sapa ler yg promote dan kata beksin ni baguih..

sampai pakcik ni n netizen lain yg tertipu kena stroke, lumpuh atau trus mati

mereka2 yg promote dan kata beksin baguih sampai ramai yg tertipu dan dapat AEFI,

moga Tuhan bagi balasan setimpal
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:02 PM | Show all posts

sesapa tau pakcik ni tinggal kat mana
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah kerajaan akan membayar ganti rugi kepada rakyat yang terkesan dengan radang jantung selepas mengambil vaksin atau pun dos penggalak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 05:03 PM | Show all posts
Supersirap replied at 18-1-2022 04:39 PM
Adakah kerajaan akan membayar ganti rugi kepada rakyat yang terkesan dengan radang jantung selepas m ...

consent letter signed sblm beksin kan..

bijak x gomen
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Supersirap replied at 18-1-2022 04:39 PM
Adakah kerajaan akan membayar ganti rugi kepada rakyat yang terkesan dengan radang jantung selepas m ...

500k dan 50k dalam kenangan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 17-1-2022 05:20 PM
Bigpharmas got brains.

Depa tidak boleh beza pakar yang dalam industry vs academia mentality dan work etiquette bagaimana... sebelum ini depa bukan peduli...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan antivax menang lagi..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 12:23 AM | Show all posts
Aku belum cucuk lagi.AZ.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 16-1-2022 02:16 AM
Penatnye Antuvaks pertahankan beksin pujaan hati ni mana ada related dengan Sakit Jantung ni semua.  ...

Golongan antuvak ni yg mana kita bleh selamatkan kita selamatkan le yg mana degil namateyyy tu biarkan aje .sbb bg berjuta lemon bukti pun drg haktuih kan ajork...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 18-1-2022 07:46 AM
deegee n muntri kaykayemm kena follow up ni..

menganiaya ni..

Aamiin Ya Rabbal Aalamiin
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Supersirap replied at 18-1-2022 08:39 AM
Adakah kerajaan akan membayar ganti rugi kepada rakyat yang terkesan dengan radang jantung selepas m ...

Dia Kim Salam aje
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 03:40 AM GMT+8 , Processed in 0.082601 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list