CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: JoyahMengayah

[Tempatan] 25 kes 'radang jantung' dikesan selepas terima vaksin. Awas yer bro sis!

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-1-2022 09:53 AM
Hanya 25 sebab yang lain2 tu terus mati then family redho tak buat post mortem. Terutama Muslim. Sek ...

Sementara itu omicron macaroni yg xde kes kiok pun dh grlabah tetek nk ttup border berlockdown....hnya 25 tu is nothing
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread ni bakalan sendu sebab masing2 tengah pujuk hati sendiri...."jangan la jadi kat aku".
Knowing in their blood stream ada Razor Blade.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-1-2022 11:37 AM
Namun jika waris nak buat juga terpaksa la uols redho di alam kubur kecuali mampo bangkit jadik ku ...

kannn..x salah buat post mortem.sbb nk tahu punca kematian.kalo jd dlm my family pun, aku opt for post mortem
ni depa duk kata seksa2 mayat bagai..mana depa tahu seksa? penah jd mayat ka?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
i dh 2 dos
I xmau dah apa2 dos lepas ni
Tapi xtaulah kot2 nnti terpaksa jugak
Serabut perut memikirkan nya
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 16-1-2022 02:59 PM
i dh 2 dos
I xmau dah apa2 dos lepas ni
Tapi xtaulah kot2 nnti terpaksa jugak

Kusangkakan dua, rupanya tiga!



Nasib baik tak empat
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 16-1-2022 02:59 PM
i dh 2 dos
I xmau dah apa2 dos lepas ni
Tapi xtaulah kot2 nnti terpaksa jugak

Kontrak seumur hidup yang anda telah sain boleh digunakan untuk cucuk anda secara paksa, contohnya anda pergi ke klinik kesihatan untuk ambil mc, tiba-tiba dicucuk buat kali ke-3 tanpa banyak soal. Seram sejuk aku memikirkannya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:16 PM | Show all posts
kawan meols baru kehilangan somi 2 weeks ago.. tiber2 rebah, dia just ckp demam lepas booster

tp tak le sheols tuduh meninggal sbb booster ke apa sbb dah redho.. somi pulak takde penah buat full medical check up so nak kata ada history sakit jantung pun tak boleh..

so senyap mcm tu je lah.. meols nak tanya lebih2 pun sheols tgh sedih2 lagi, anak 4 org kekecik..

tok laki meols baru amek booster last week, meols blom dpt noti.. if nama tercicir pun meols redho... kut dapat meols pegi..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:32 PM | Show all posts
get ready..4th jab odw
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-1-2022 09:53 AM
Hanya 25 sebab yang lain2 tu terus mati then family redho tak buat post mortem. Terutama Muslim. Sek ...

betol....

25 tu tetap nyawa yg berharga...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-1-2022 09:53 AM
Hanya 25 sebab yang lain2 tu terus mati then family redho tak buat post mortem. Terutama Muslim. Sek ...

Sekarang semua yang under umo 60 rasanya kena post mortem kalau tidak tak boleh tanam.

Tapi post mortem pun takkan ler theyols boleh detect sebab vaksin khen. Mesti acik yang post mortem tu pun nak cepat... ok donee... Nyahh pi kambuihhh cepat... banyak lagi ni nak kena potong2 jahit...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 16-1-2022 02:42 PM
kannn..x salah buat post mortem.sbb nk tahu punca kematian.kalo jd dlm my family pun, aku opt for  ...

Ada ke istilah seksa mayat dalam islam kalau lambat kebumi? Harus di segerakan jer kan tak silap iols.

Dari ajaran mana la acik2 ni belajar iols pun taktau. Ada yang kata tak boleh ada cermin dekat tempat mayat lah, kucing hitam tak boleh langkah mayat, ada yang siap campur ajaran buddha 44 hari roh masih ada di rumah. Entah karut marut semuanya. tu la masalahnya bila leluhur yindu di islamkan tapi lupa nak buang ajaran lama
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:58 PM | Show all posts
slavehunter replied at 16-1-2022 02:12 PM
Thread ni bakalan sendu sebab masing2 tengah pujuk hati sendiri...."jangan la jadi kat aku".
Knowin ...

so, ada porumer claimed yg penyakit jantung ni da ado sblm beksin kobid ni muncul..

ado jugal porumer yg kato, unvaxxed kalo mati kambus jer

ni DeeGee Icahm da bgtau..

lepas beksin bole kena sakit jantung..

untung ler vaxxed..

memula beksin pree, kemungkinan dapat sakit jantung free, bedah siasat, baru tanam...

layanan mcm raja...



Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mr_cool5885 at 16-1-2022 07:17 PM

Sifirnya mudah. Hanya 25 tapi bila salah sorang dari 25 tu kena kat ahli keluarga sendiri baru meroyan.
Kalau keluarga org lain yg kena lantak ko la 25 out of 433,674 it is still low percentage why must blame vaccine you faggot go take booster laaaa!
Tapi bila sundrik yg mati dari 25 org tu selepas sesi soalan kelak maka bangkitlah dari kuburan berjalanlah menuju parliament perjuangkan hak anda yg telah dianiaya!
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:12 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 16-1-2022 07:15 PM
slavehunter replied at 16-1-2022 02:12 PM
Thread ni bakalan sendu sebab masing2 tengah pujuk hati sendiri...."jangan la jadi kat aku".
Knowin ...

antara tempoh  

program beksin ni start..

dan

sebelum DeeGee Icham bgtau HANYA 25 orang kena radang jantung..

--

di dalam 2 tempoh tu..

lepas dibeksin

ada yg tetiba rebah kemudian mati (termasuk dlm kete) x tau punca..

ada yg sihat walafiat x der sakit apa mati.. tetiba mati

so, bila cuba kaitkan dgn beksin..

KayKayEmm trus kata sakit jantung.. bukan sebab beksin..

sesapa kata sebab beksin kena tangkap..

bedah siasat kalo ada pon bgtau sbb sakit jantung, bukan beksin..

gomen pong x payah bayo RM500k kpd yg mati AEFI lepas beksin

--

la ni baru DeeGee Icham ngaku bole kena radang jantung lepas beksin

selamat duit gomen RM500k per pax yg mati sblm ni..

so, korang nak percaya lagi ngan kata2 DeeGee Icham n budak itam n doktor2 KayKayEmm ke

kalo depa kata bo&stur selamat korang purcaya ke







Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 16-1-2022 06:54 PM
Ada ke istilah seksa mayat dalam islam kalau lambat kebumi? Harus di segerakan jer kan tak silap i ...

Sama la mcm konsep depa percaya dpt payung emas kt syorga kalo bagi laki kawen baru
Gitulah kepercayaan ummah2 ni
Tp kalo bab flat earth tu terus percaya
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:54 PM | Show all posts
ada doc komen psl isu ni
then someone cnp kat twitter
n reply kwn dia lps vax balek umah tdo trus x bangun2 langsung...
family nak sue KKM  katanya
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 16-1-2022 06:58 PM
so, ada porumer claimed yg penyakit jantung ni da ado sblm beksin kobid ni muncul..

ado jugal por ...

Bukti2 banyak depan mata tapi tetap nampak orang yang menolak Poison ni sebagai jahil la, bodoh la.
Tetap nak demonized us.

They will taste their own medicines sooner or later.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 16-1-2022 07:54 PM
ada doc komen psl isu ni
then someone cnp kat twitter
n reply kwn dia lps vax balek umah tdo trus x  ...

Ya Allah....ni lagi terkejut dengar macam ni.
Jangan la kena kat family aku.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:17 PM | Show all posts
slavehunter replied at 16-1-2022 08:01 PM
Ya Allah....ni lagi terkejut dengar macam ni.
Jangan la kena kat family aku.....

sampai mcm tu skali penangannya...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
TeropongThaico replied at 16-1-2022 12:41 PM
Ai tak tahu dah apa yg nak dipilih skrg. Nak booster ke tak. Anak2 pun tak hantar vaksin lg Serba  ...

Kalau tanya orang memang mcm2 pendapat apapun terpulang pd uols.
Apapun keputusan yg diambil kena terima jela sebarang risiko dan kemungkinan.
Cth kalau amik akan berdepan dgn side effect,
Kalau tak ambil akan berdepan dgn sekatan itu ini yg dikenakan oleh pihak pemerintah.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 07:32 AM GMT+8 , Processed in 0.082571 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list