CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: stingerprincess

Nombor tepon Shahmira tak pernah ada, Nana kata usikan netizen memang kelakar. Tapi masa berduet Memori Berkasih dulu tersenyum simpul jah muka?

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sesuaiii... jgn cari bala nana ooiii..  
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:38 PM | Show all posts
apa da, nana pun x ada masa tetiba nak jaga anak kecik2.helok2 dia leh hiking sana sini dgn kawan2, tup2 kena jaga anak kecik pula.soeb tu dgr kata perempuan yang dia dok bercinta tu  org dlm syarikat arwah juga.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 16-1-2022 11:31 AM
Apa....
Throwback kenangan ngan arwah ex laki sheols.
Haramjadah nak dikenenkan ngan muka pecah rum ...

Muka hensem pun buat pe tp mencurang dgn sheol
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:18 PM | Show all posts
makcun14 replied at 16-1-2022 11:31 AM
Apa....
Throwback kenangan ngan arwah ex laki sheols.
Haramjadah nak dikenenkan ngan muka pecah rum ...

eh kejap. nana dengan arwah ni bercerai ye? iols ingat nana ni balu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:20 PM | Show all posts
nana ni sebaya iols je. umur macam kitorang ni koserrrr la nak mengadap anak kecik2 siap ada baby lagi. kalau baby sendiri tu lain cerita. ni anak orang wehhhh.

bertahun2 hidup aman2 tido malam lena siap boleh binge watching netflix tibeh nak suruh jaga anak kecik. memang idok la teman.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:41 PM | Show all posts
Meluat la nk padan2 kan org ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerprincess replied at 16-1-2022 01:49 AM

Dulu zaman Jepp bujang, selalu berduet dan nyakat2 Nana ingatkan dorang ada apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dato Vida dh bagi statement, Soeb ada ciri² idaman... Okeylah tu, dua² usahawan boleh combine idea ????????
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
love_warrior replied at 16-1-2022 06:42 PM
Dato Vida dh bagi statement, Soeb ada ciri² idaman... Okeylah tu, dua² usahawan boleh combine idea ...

Adoiii semakkklaaa DSV nih..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 16-1-2022 03:52 AM
rengsa tahu tgk bibir hitam soeb… cikki2 lapar duit boleh lah kot tutup mata je..yihhhh

Kan... Bibir hitam... Gigi kunin kot.. kalau dia bukan duda, bujang sekalipun idokleeeee teman. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 16-1-2022 02:09 AM
mcm buat penat je kalu nana kawen soeb..sbb dia dah elok2 ada anak besar, tak gaduh pikir apa sgt da ...

Dulu masa arwah adaa..rumah takde la ramai benau camtu..just ada sarah shuib dan anak2....maybe arwah jenis yg jaga privasii...tapi sejak arwah takde..dah semua dik skaki katbrumah tu..dgn kelurrga sarah...makpak.shuib semua ada....
Kesian lak.kat shuibb..maybe taknsampai hati nak halau kaum keluarga bini..

Yg abg sarah..adik sarah tu bapak sarah..dah takde maruah diri ke nak berambus dari rumah tu...tak thu malu....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:19 AM | Show all posts
anggeriklatifah replied at 16-1-2022 11:19 AM
Dulu masa arwah adaa..rumah takde la ramai benau camtu..just ada sarah shuib dan anak2....maybe ar ...

aku rimas betul klu keluarga besar.. mak bapak, kakak, abang, adik duduk serumah
dah ada famili masing2, duduk sendiri2 lah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:32 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 16-1-2022 02:23 AM
Eeeewww. Gigih la netizen2 ni nak pedajal Nana. Apa ko ingat dia takde taste ke sampai laki waj ...

kan.. rasa terhina kalau di kenen2 gitu.
kalau yer pun, bagi laa setaraf sikit dgn arwah ex husband nana tu dulu dr segi rupa paras...
ini mcm langit dengan bumi.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:37 AM | Show all posts
exclusive_vvip replied at 16-1-2022 02:09 AM
mcm buat penat je kalu nana kawen soeb..sbb dia dah elok2 ada anak besar, tak gaduh pikir apa sgt da ...

serious la segerombolan duduk sekali???  haiyoooo...  penatnya...  sesekali berkumpul tu ok la...  ni hamek duduk sekampung satu rumah...  jenuh jiwa...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:40 AM | Show all posts
bendera replied at 16-1-2022 03:38 PM
apa da, nana pun x ada masa tetiba nak jaga anak kecik2.helok2 dia leh hiking sana sini dgn kawan2,  ...

harapnya bercinta lepas arwah takde la...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:56 AM | Show all posts
exclusive_vvip replied at 16-1-2022 02:09 AM
mcm buat penat je kalu nana kawen soeb..sbb dia dah elok2 ada anak besar, tak gaduh pikir apa sgt da ...

setujuuu..elok2 blh relek2 nk kena itu ini plk..plg xsuka org rmai dlm umah..longgok2 sedebuk kt situ..rimasss
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:21 PM | Show all posts
Tak yah le Nana... kang ko nak berentap dengan Vida Ting Tong.. Si Soib kan ada cirit2 laki idaman beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:39 PM | Show all posts
kawain dgn rina harun jek la eb oiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Xperlu la kot bak kenen2 kan nana & soeb. Nana nampak cam ok je bergerak solo, xmerempan 24/7 macam rirude
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:00 AM GMT+8 , Processed in 0.080166 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list