CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Tokti idolat terulung acik @hyie fefeling jadi pemimpin dan ketua perang bila pakai kostum Mulan

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 06:58 PM | Show all posts
erkkkk siti ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Weii awat kawan ni jadi camni lately... X lama lg jd nasib cam sharifah aini jugak laa.. senja² org dah x appreciated...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin orang tua terus jadi camni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 17-1-2022 12:29 AM
Bukan dia dari muda dulu memang tak ada identiti sendiri ke?

Orang buat lagu tradisional

Menangis klu idolat baca komen ni...tp tulh hakikat caras bakalan jd tok pah...its just a matter of time....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 17-1-2022 12:29 AM
Bukan dia dari muda dulu memang tak ada identiti sendiri ke?

Orang buat lagu tradisional

janji dia buat letop..kalu adibah nor harus ke kekuburan
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:11 PM | Show all posts

apahal tokti makin tua makin tryhard nak bajet muda??
diva singer korea yg lebih kurang sebaya tokti mcm baek jyoung, gummy tu, sempoi jer me tgkk..
menyanyi pon tetap menten sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
yondu replied at 17-1-2022 08:46 AM
walaupun i x menggemari tokti ni, tp ada juga rasa kesian dkt dia. tengok la zaman muda dia camne. P ...

Tgk tempat jugaklah dia pergi..klu sekitar Klang Valley rasanya ummah kita taklah batak sgt nmpk retis... klu tak, takkanlah dia aman2 jah brdating dgn Zamani kat Sg Wang Plaza dlu kala.

Secara peribadi klu meols nmpk retis pun tak heranlah nak tangkap gambar even meols pernah  1 lif  dgn retis. Just kita steal in a glance lah gak kan sbb nk tgk IRL..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam igs ..family ctdk celebrate besday aazief..lain macam pulak aku tengok tmptnye
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cikenit2007 replied at 20-1-2022 03:56 PM
Dalam igs ..family ctdk celebrate besday aazief..lain macam pulak aku tengok tmptnye

Haah kat mana tu? Bersusun botol arak kat belakang tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:46 PM GMT+8 , Processed in 1.831482 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list