CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Tokti idolat terulung acik @hyie fefeling jadi pemimpin dan ketua perang bila pakai kostum Mulan

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aktif betul tokti ni...makin ligat...yela byk mulut nk bagi makan kan...kesian artis2 lain tunggu turn xdpt2
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokti ni rajin layan fans dia.patut la bertahun2 pon masih setia sokong tokti
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian siti muda2 tunjuk sangat imej suci, orang suruh pakai tudung, pakai je..bila dah tua baru nak try macam2
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dia dari muda dulu memang tak ada identiti sendiri ke?

Orang buat lagu tradisional
Dia buat

Orang buat lagu arab
Dia buat nak lawan Waheeda

Orang buat lagu english
Dia buat juga walau hauk

Orang buat lagu ala kpop
Dia pun taknak kalah
Terjoget2 pakai tudung

Masa zaman awal bertudung
Dia sendiri teragak2
Kejap berselendang
Kejap turban
Kejap nampak leher
Kejap berlitup

Dia ni macam Rizalman kot
Identiti ikut keadaan
Macam sesumpah gitewwww
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 16-1-2022 03:00 AM
Myampah lak aku tgk tua2 mkin menjadik ni

Mid-life crisis?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 16-1-2022 01:01 PM
Tokti masa muda comel
badan slim macam barbie
Senyuman pun manis

Idola dia celine dion. Suka copy cat britney
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 10:02 PM
Tokti nmpak kuyus sikit bila memakai hitam. Moga tokti slalu2 pakai hitam

Molek lagi la gini dari tema ala costume tu. ctzoners pun patut buat la tema english royal dinner ke pabenda classy la sikit dari watak anime kalau bbnu ok lagi ni sang dewi pun kesian iols tengok bercostume
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
walaupun i x menggemari tokti ni, tp ada juga rasa kesian dkt dia. tengok la zaman muda dia camne. Pegi mana2 pun org kerumun. Nak masuk tandas awam pun x pnh kot. Nak beli air gedegang ke mesti pemenat da kerumun penuh2 mcm hape pakej ada yg angkatkan air tong gedegang tu anto kerumah agaknya. Aura ct lijah punya psl.. Tu bila da tua2 cmni, bru nk buat mcm2. Bbnu zmn skg pn x brapa kejar dia sgt kn, ke i yg xtau. tp tu ah, mmg x ssuai la dgn umur dia nk berkostum bagai. aritu theme barbie, ni theme mulan pulekkk..hmm hmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:10 PM | Show all posts
NonaNaga replied at 16-1-2022 10:50 PM
ToktI zaman muda lg behave..sopan sgt Dan dewasa dari usia....kalau ckp pun memalu

ToktI 40an...asi ...

Meols dok pelik bibir/mulut dia...
dia ade pasang gigi pelesu ke ape?
dulu muda2 elok je cantik manis...
sekarang tengok dia bercakap rasa rimas mulut terpeleot mcm something wrong...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:41 PM | Show all posts
stingerprincess replied at 16-1-2022 01:31 AM
mulan kewww muiat? dah rhoperr gini jahhh?

konpiden level tinggi naw nawwww.....ya rabbi....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 17-1-2022 12:10 PM
Meols dok pelik bibir/mulut dia...
dia ade pasang gigi pelesu ke ape?
dulu muda2 elok je cantik ma ...

Klu dia ada ubah apa2 mmg bodo lah trus jd mcm nenek2… klu semulajadi sbb faktor usia xleh nak kata apa lah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 10:02 PM
Tokti nmpak kuyus sikit bila memakai hitam. Moga tokti slalu2 pakai hitam

Kurus ke hihihi. Cer tgk kat ig dr nik ritza kemain sado badan dia. Kat ig sendri je kurus
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:56 PM | Show all posts
sedihnya tgk mcmni. huargh dh 40 plus pilihla theme elok2 sikit
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:56 PM | Show all posts
jadilah nak merasa . kang buat hollowen kena cerca pulak. so habisan la masa birthday
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 17-1-2022 01:03 PM
Klu dia ada ubah apa2 mmg bodo lah trus jd mcm nenek2… klu semulajadi sbb faktor usia xleh nak ka ...

Dulu tak salah dia kata sebab elergi mengandung masa Afiyah dulu tp nampaknya x recover sampai anak Afwa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:11 PM | Show all posts
inilah contoh terbaik bila mak2 bebel kata tunggulah bila dah tua2 esok baru rasa menyesal...........
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
erkkk buang tebiat
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:15 PM | Show all posts
she replied at 17-1-2022 12:29 AM
Bukan dia dari muda dulu memang tak ada identiti sendiri ke?

Orang buat lagu tradisional

nak kekal relevan kekdah nya
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 16-1-2022 01:50 PM
So tok ti jd Mulan...tok k jd ape??

tarzan kot?? tetiba nampak layut n berkedut jah kat celah bedah
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 16-1-2022 09:39 AM
Kesian pulak tgk
Tua2 kalo pakai pelik2 gini dah nmpk mcm xberapa sihat mental pulak

Siap berangan gaya2 pahlawan tp pahlawan gundu...dah tu cemana? Bg fit la dulu bdn tu baru bole sama mcm watak Mulan...kesian sgt takde gaya Mulan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:23 PM GMT+8 , Processed in 0.084339 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list