CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Tokti idolat terulung acik @hyie fefeling jadi pemimpin dan ketua perang bila pakai kostum Mulan

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 16-1-2022 12:31 AM
Ya rabbi kembangnya, lagi sesuai pakai kostum Pincess fiona atau wreck it ralph

Princess fiona version shrek kan

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 16-1-2022 09:15 AM
buang tebiat ke dia ni? makin tua makin menjadi pula.. tak sedar diri betul..

Dah laki redho isteri membadutkheun diri…saperla Kita
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:55 PM | Show all posts
makcun14 replied at 16-1-2022 12:26 PM
Kesian pun ada.
Ari tu ala ala barbie tapi salahkan piyah oyen padahal dia yang overr.
Ari ni mulan ...

Tak mungkin uols
Cinta mati sama itu tok kertua itewww
Buat review makanan pun cakap utara
Pendek kata, semua bunyik utara
Betapa ku cinta pada mu.....aahhh ghittchuuu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 16-1-2022 08:06 AM
so apa kes tokti dengan sitizoners? tengok dekat twitter macam ada perang je?

Isu apa ??
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokti masa muda comel
badan slim macam barbie
Senyuman pun manis
Britney potong rambut pendek paras bahu
Dia pun copy
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by DianaSaksen at 16-1-2022 05:05 AM

Tokti masa muda pernah merasa pakai busana macam ni
Tapi tu dulu freehair badan slim
Sesuai....
Ni badan kembang dah kertu
Tak seshuaiiiii...


Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:26 PM | Show all posts

tak tau la, tapi tengok ramai otai2 sitizoners kt twitter sana mcm merajuk je
tak tau la dgn tokti atau SNP
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalini better dr jd barbie tp apa yg bungkus kat kepala tu? Resemble rambut kah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
So tok ti jd Mulan...tok k jd ape??
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti anak lelaki dia yg request kali ni kan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak macam uniform airasia jer kalernya
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerprincess replied at 16-1-2022 01:25 AM
SITI muncul sebagai watak adiwira Mulan pada majlis perjumpaan dan sambutan ulangtahun Datuk Seri S ...

Ya rabbi, ni tempayan ke apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:55 PM | Show all posts
eleh chuols kanak2 pun tak mampoooo nak beli costume superhero2 lagi nak banyak bunyikkk...
porahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuat nau berangannya.. kalah b4 jadi mak orang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 09:20 AM
Betollah page sblh acik forum kt ct masa muda tak puas enjoy. Da tua2 ni baru nk meremajakan diri ba ...

Masa muda dia sendiri yg pilih nk potray gadis sesuci embun pagi, nk berjoget sikit pun tak nak(mengada yg betul nya) lps tu pilih pulak laki tua, agaknya tok k tu bukan jenis laki zizikbung yg taksedaq diri tu dh tua
Bila dh umo senja2 ni tiber baru menyesal sb tak enjoy puas2, tp apa kisah kan, hantam saja lah labu, sheol fikir sheol ksn ramai peminat, huduh2 mcm tempayan pun still ada yg puji
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 16-1-2022 03:00 AM
Myampah lak aku tgk tua2 mkin menjadik ni

Tu la bahananya bila jd retis tp pilih nk jadi sesuci embun pagi masa muda..
Dah tua bangka serupa buang tebiat pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 16-1-2022 01:50 PM
So tok ti jd Mulan...tok k jd ape??

Takkan tok K pon nak kena berkostum layankan keinginan tokti? Masa tokti jadi barbie tu tokmisai jadi Ken ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 16-1-2022 03:13 PM
Takkan tok K pon nak kena berkostum layankan keinginan tokti? Masa tokti jadi barbie tu tokmisai j ...

Barbie ke babi?
Babi jantan n babi betina
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 16-1-2022 03:19 PM
Barbie ke babi?
Babi jantan n babi betina

Katanya tema barbie..sbb serba pink..tp sembab betul muka penyanyi bernombor bila mekap ala2 nude..mcm maksalmah dah. Rasanya tok misai terima je la perangai wife suka bertema2 berkostum2 aneh ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang kaya bior la dia nak jadi barbie ke mulan ke layan jela impian yg belum tertunai. Dan tertunai ni lega la. Iols tgk majlis birthday mak salmah/umai kt lepeh tokti simple je pakai abaya dan shawl senada. Tapi comel lagi mulan ni dari barbie
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:47 PM GMT+8 , Processed in 2.155342 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list