CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Tokti idolat terulung acik @hyie fefeling jadi pemimpin dan ketua perang bila pakai kostum Mulan

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Sudah2lah...umur pun masuk 40s. Plain2 baju sudahla..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:06 AM | Show all posts
so apa kes tokti dengan sitizoners? tengok dekat twitter macam ada perang je?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya rabbi kembangnya, lagi sesuai pakai kostum Pincess fiona atau wreck it ralph
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
buang tebiat ke dia ni? makin tua makin menjadi pula.. tak sedar diri betul..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 16-1-2022 08:03 AM
halloween lambert lagi ke? suka sgt set set wuhan kenapa….

Kalau ikut halloween sure kena kutuk berjemaah, jadi buatlah time2 birthday...takde la ummah cerca
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Betollah page sblh acik forum kt ct masa muda tak puas enjoy. Da tua2 ni baru nk meremajakan diri balik walau nmpak cm buang tebiat. Nasib dia tak pitenah costume mulan atas permintaan piyah oren
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Belum terlambat kekdahnyaaaa
Muda dihati selamanya gituuu
Padahal hazabedahhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 09:20 AM
Betollah page sblh acik forum kt ct masa muda tak puas enjoy. Da tua2 ni baru nk meremajakan diri ba ...

Laki tua kawen dia sebab nak rasa diri muda dgn aura isterinya yg muda...tapi si bengap pompuan  ini pulak nak buat dan feel diri jadi tua waktu mula kawen.....supaya dapat setara dgn suami tuanya....mungkin sekarang dia baru sedar....iteww yg dah mula nak jadi kanak kanak ribena semula....

Kahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Omaigad... why?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pulak tgk
Tua2 kalo pakai pelik2 gini dah nmpk mcm xberapa sihat mental pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Follower jota2 tp likes sendu ya amat
Pibesdei ct
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerprincess replied at 16-1-2022 01:31 AM
mulan kewww muiat? dah rhoperr gini jahhh?

mmg sama. sian
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:51 AM | Show all posts
yang ni ala2 majlis gathering dengan zoners yach...so, haruslah kena ikut tema majoriti fefonens zoners yang kuat berangan katanya iols suka kostum mekiti ni, dan elok terletak je dengan sheols. Rasa warna merah naikkan seri sheols. Tak kiralah umur berapa pun, boleh je ngko nak pakai kostum apa pon. Asalkan konfiden je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Elon Musk teruja aku invest dgn kompeninya...

Ada aku kecoh?

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:00 PM | Show all posts
aye siti nurpahala
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin tua makin menjadi si citot ni.
Lps jadi barbie jadi mulan.pasni nak jadi ape lak.
x nak jadi mak lampir ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 16-1-2022 08:31 AM
Ya rabbi kembangnya, lagi sesuai pakai kostum Pincess fiona atau wreck it ralph

Hahaha betul2.. Princess Fiona yg hijau ya, bukan yg kurus itu .
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya awlohh aku igt ke takat pakai baju kostum katun jah sekali si citot ni siap ada pedang pehtu in karecter main lawan2 pedang atas pentas okehhhh siap pihak lawan acting mampus kena tusuk plakk
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian tokti. Ni mesti ikut je zoners tu nya plan.. Tapi suka jga kalau kekadang TokTi dr zone fesyen, wardrobe mak datin dia tu.. Nampak berusia awal2 dpt title datin dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pun ada.
Ari tu ala ala barbie tapi salahkan piyah oyen padahal dia yang overr.
Ari ni mulan pulak dah.
Adakah sisa rasa kesal berlaki kan tok kertu di usia muda lantas sheols ikut kertu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:12 AM GMT+8 , Processed in 0.084077 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list