CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1249|Reply: 14

Kisah Seram Dingorat Jantan USA.

 Close [Copy link]
Post time 16-1-2022 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by keane.somewhere at 16-1-2022 12:12 AM

Ni kisah Seram meols.....sejak guna Minyak senyonyong meols semakin laris di pasaran tempatan dan antarabangsa.

So Al kisah Nye Jantan Caucasian ni siap nak bawa iols balik ke Houston Texas USA...akibat minyak senyonyong meols yang sangat kuat itu.

Meols ni memang la pemuja Jantan gagah Kokosen....takat Bangla tu takda la aku nak chat2.

Kau ingat duduk Sabak Bernam tak boleh nak dapat Kokosen???  X leh layan Jantan kokosen 8 inci...Yg penting minyak senyonyong kena power.

Nanti meols story pasal minyak senyonyong.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 16-1-2022 12:53 AM

Kalau meols single umur 22 tahun dulu memang dah ikut la si Johnny ni pindah USA sebab meols ada Ijazah.  Boleh meols apply Green Card jd bini si Abg Johnny ni.

Malang Nye selepas 10 tahun baru jumpa si Abg Johnny.

Memang lepas abis belajar dulu cita2 meols nak pindah Texas, USA...sbb suka Jalan lurus2 n cowboy kat sana.

So adekah doa meols di makbulkan selepas 10 tahun.

Mungkin ini ujian...sbb meols dh ada hubby Melayu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau korang reply Up..Up...meols akan share pasal minyak tu....brand apa x leh share....tapi meols akan cerita cara guna.

So Sila reply Up up banyak kali
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel la Mr Johnny...ni la sebab2 meols memuja Jantan Caucasian....diorg ni sweet lain macam la uols....even hubby Melayu meols garang.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Lurus sangat ko ni dek persis akak2 pencen kehausan ujung2 jadi masuk berita mangsa love scam.
English heshe tu bau ikan sgt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 16-1-2022 02:11 PM
Lurus sangat ko ni dek persis akak2 pencen kehausan ujung2 jadi masuk berita mangsa love scam.
Engl ...

Dah nombor dia kat Texas....bkn nombor Malaysia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 16-1-2022 05:13 PM
hungryhenry replied at 16-1-2022 02:11 PM
Lurus sangat ko ni dek persis akak2 pencen kehausan ujung2 jadi masuk berita mangsa love scam.
Engl ...


Dah jumpa dah fb dia...tempat kerja dia  dh tau.

Sekarang selalu chat dgn dia....

Biasa chat dgn dia pukul 11 malam...wish Good morning.

Time kerja tak boleh kacau dia..dia suruh tido

Kena chat 12 tengahari sampai 2 petang sebelum dia masuk tido.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakpam gigih ke LA demi cinta bf.

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:59 PM | Show all posts
bangganya dia..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-1-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 17-1-2022 12:10 AM
sharlenetexas replied at 16-1-2022 08:25 PM
Kakpam gigih ke LA demi cinta bf.


Dia pelik kenapa aku loyal pada bf Melayu aku tu....sebab dia nak culik aku bawa gi Houston Texas.

Kalau ikut hati aku nak je pindah Texas tu tapi aku ada komitmen dah...kalau kenal masa meols umur 22 tahun tak pe juga, aku cabut lari ikut dia

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 17-1-2022 12:09 AM
Dia pelik kenapa aku loyal pada bf Melayu aku tu....sebab dia nak culik aku bawa gi Houston Texas. ...

Kakpam umur 38 sanggup tinggalkan anak2 dan keluarga. Asal ada duit je.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-1-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 17-1-2022 12:19 AM
Kakpam umur 38 sanggup tinggalkan anak2 dan keluarga. Asal ada duit je.


Hubby Melayu meols ni pun asyik minta duit je...

Mr Johnny janji nak bela meols je...xda la nak minta duit manjang...ermmm sedih la

Tapi xda la burukkan Jantan Melayu ni kat Mr Johnny.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenal mane si johny tu? Grinder ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-1-2022 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 17-1-2022 01:16 AM
Kenal mane si johny tu? Grinder ke?

Haah...dia explore jumpa meols...x Tau kenapa dia approach meols...padahal blank profile pic... description tulis Tired

Tapi tu la tulis single.

Tanya dia kenapa explore kat sini...dia kata sebab plan nak melawat Malaysia...dia kat nak cari Partner kat sini. Tak tahu knape.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:04 AM | Show all posts
Hai TT, @keane.somewhere
Ini adalah thread ke-2 yang tiada kaitan MPS yang telah dibuka di bod ini.

Thread akan ditutup dan dipotong credit,
Harap maklum
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 09:44 AM GMT+8 , Processed in 0.209686 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list