CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: bubuk_bearbear

"Cantiknya Wife, Baru Tahu Yassin Dah Kahwin" Netizen Teruja ‘First Time’ Tengok Keluarga Yassin Senario

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 09:17 AM | Show all posts
moga Yassin bertambah maju dan sukses.. aku mmg suka yasin dari dulu lg.. gosip2 psl dia masa tu.. buat aku sedih jer.. hahaha
kemain aku minat dia dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:29 AM | Show all posts
wife dia memang canik...
pernah nampak kat alamanda diorang 1 family
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:26 AM | Show all posts
Nenolen replied at 16-1-2022 11:55 PM
Ada ja berita dia nikah dedulu...masa tu dia baru jer lepas bersih dr mendadih...tak silap kaka ler. ...

yeee ni farah gf dia ni yg kene tangkap time mndadih..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:31 AM | Show all posts
cantiknya wife dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:59 AM | Show all posts
pandai yassin jaga hanak bini.. helokkkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:14 AM | Show all posts
harap yassin n bini pasni banyak job lebat supaya bini bleh buat gigi baru..hehhee
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:15 AM | Show all posts
rbmy replied at 17-1-2022 10:26 AM
yeee ni farah gf dia ni yg kene tangkap time mndadih..

lorh..kaki dadih gak ke bini dia ni?ingatkan bini si jemani yg kaki dadih

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:39 AM | Show all posts
Jangan buat perangai ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:43 PM | Show all posts
mamajawie replied at 17-1-2022 11:15 AM
lorh..kaki dadih gak ke bini dia ni?ingatkan bini si jemani yg kaki dadih

mcm dah lama dia dgn farah ni.. tapi takpe la dua2 dah baik dan berubah. alhamdulillah.
anak pengikat kasih syg.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:44 PM | Show all posts
eloklah dia sorok,terhindar dari penyakit ain
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I memang ingat dia pernah kawin. Tp tak tahu apa status sktg je . Kira yg dia kawin tu smpai skrg lah kan... Oklah . Xpyah bsing2...

Dulu apex pun amik lgkah snyapkan diri psal status dia n wife kan... Smpai skrg dia masih suami org ke tak, ada yg tahu x
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:33 PM | Show all posts
joyahPPR replied at 15-1-2022 03:28 AM
iols pun baru tau.. ok cantik isteri dia

anggota senario yg lain pun dah kawen ke? cam tak pernah  ...

apek tu dh kawin jgk ke cmna
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:42 PM | Show all posts
amon_79 replied at 15-1-2022 09:21 AM
mmg dia dh lama kahwin ker 2nd marriage... ? dulu mcm ada gossip dia  x bayar sewa rumah family dia  ...

tu la i pun fikir yg sama
2nd marriage ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 15-1-2022 08:01 AM
Loh br 43 ke
Kurus sgt sampai nampak tua
Aku pun br ini la tgk family dia

Mksudnya zmn2 sitcom senarion dlu yassin ni umur belasan jelah..or awl 20an?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 19-1-2022 04:01 PM
Mksudnya zmn2 sitcom senarion dlu yassin ni umur belasan jelah..or awl 20an?

Ha gitu la agaknya
Sedari muda remaja berwajah tua
Hahaha kelakar pulak bila aku rasa rupa dia sama je dr puluhan tahun dl
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:50 AM GMT+8 , Processed in 0.081694 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list