CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Syifa Melvin Sambut Hari Jadi Dengan Safawi Rasid Ke? Sorok-Sorok Pula

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 14-1-2022 05:27 PM
aritu member iols nak bergambar ngan sapawi ni.. dia gi la berdiri sebelah budak tu n masa iols am ...

Bau paya kah?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 16-1-2022 06:42 AM
cantik lawa orangnya... 28 umur nya setia tunggu bf ready nk kawen.

28?!! tapi muka persis lewat 40 an.. muka tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 09:26 AM
Ginilah kejadian tanpa mekap dak syifa ni.
Selayaknya di cerca dek kurex

Ni penambahannya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:46 PM | Show all posts
mendeluk replied at 16-1-2022 05:13 AM
Papepun, majikan pun tak elok kot malukan orang. Semua boleh ckp thru private message je kot. Just ...

betul...  menda boleh bincang kat office kan...  lagipun kalau ikutkan, boleh je jamaica kena saman tapi sebab jamaica kan...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 14-1-2022 10:58 AM
sapawi ni mulut berbau yach.. erkkkk

mulot si aidil ex rude pun berbau
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde sapa ke buka benang dibah masuk icu sebab keracunan makanan tp tetap dipadan kan muka oleh  nerakazen
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 12:48 PM
Takde sapa ke buka benang dibah masuk icu sebab keracunan makanan tp tetap dipadan kan muka oleh  ne ...

Iols baca dr sini . Selayaknya dia dicerca nurakazen

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 16-1-2022 12:46 PM
betul...  menda boleh bincang kat office kan...  lagipun kalau ikutkan, boleh je jamaica kena sama ...

Nak buat mcm mne sis.. dia pipit je.. papepun aku pun tak minat adik beradik ini. Tapi logik akal, tak manis malukan org. sis pm iols jap.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 16-1-2022 06:19 AM
yg tm tu cringe ngan kaka dia ke kan….adik dia sekali ke?

Aku pun taktau haha.. tapi mcm buruk en prangai..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 14-1-2022 10:52 AM
sorok2 sbb takut kena hencap dgn selatan ke haha

Haha bukan setakat dgn selatan tp dgn netizen sekali. Hina betul sheol smpikan nk dating sambut bday pon kena sorok2 mcm tu sekali. Eyka farhana yg lg seksi tu rilex jah & xpernah selatan cari gaduh dgn she
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:09 PM | Show all posts
mendeluk replied at 16-1-2022 12:57 PM
Nak buat mcm mne sis.. dia pipit je.. papepun aku pun tak minat adik beradik ini. Tapi logik akal, ...

hanya kerana dia enggang, terus semua akta n undang2 takleh gunapakai...  choi kan...  satsat kaka pm chuols...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-1-2022 02:20 PM
Tuanya muka pompuan sangkak berperangai pprt nan kepam berkerak ni
Perasan cantik punya pompuan, pad ...

Good jom bam kurex. By the sipah kau hari tu merentan pasal umrah bagai. Awat baju kau ngan selendang kau tu persis makcik 50an yg pergi haji pakai kain belah lg
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
syidasaleh replied at 16-1-2022 01:19 PM
Good jom bam kurex. By the sipah kau hari tu merentan pasal umrah bagai. Awat baju kau ngan selend ...

Biasalah.. bukan sekadar muka tua, penampilan pun ikut tua jugak.. mcm acik2 pprt yg takde standard & class
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hauknya muka tanpa mekap.. comel lagi muka i
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 16-1-2022 12:47 PM
mulot si aidil ex rude pun berbau

Semua mulut lelaki berbau....hisap rokok paling kuat bau dia....aku sembang dgn geng2 lelaki nih kalo boleh nk tutup hidung...kalo lelaki jenis tau mulut dorg berbau dorg akan kunyah chewing gum atau mkn gila2 hacks hitam hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by doodlediddle at 16-1-2022 03:29 PM
dua_chzy replied at 16-1-2022 09:39 AM
Aku yaqin porumer pun ramai muka gini.


Idok ler ramai gini. Ramai je acik2 porem vavavoom branded head to toe with awesome career. Yg pasti acik2 porem xperlu kan mekap utk look totally different. Pakai simple make up pun dah regal look already. Yg ini….totally like a parallel universe bezanyahhhh. Yihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuanya muka melvin clan ni..dgn dahi luas lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik beradik semua cari laki ada nama..sorang dpt dato,sorang artis,sorang anak orka,sorang pawi..tgu yg bongsu nak dpt yg mana pulak.. semua bingit perasan
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 16-1-2022 12:34 PM
Ni penambahannya

Adik beradik ni claim ada mix japanese la portuguese la. Terpaling mix la kiranya tapiiii hahahaah muka masing masing pun……
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 16-1-2022 01:06 PM
Haha bukan setakat dgn selatan tp dgn netizen sekali. Hina betul sheol smpikan nk dating sambut bd ...

double standard kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:23 AM GMT+8 , Processed in 0.085681 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list