CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Syifa Melvin Sambut Hari Jadi Dengan Safawi Rasid Ke? Sorok-Sorok Pula

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 16-1-2022 03:11 AM
semestinya sebab sebelum ni kaw2 dia ni kena ngan jamaica…

Papepun, majikan pun tak elok kot malukan orang. Semua boleh ckp thru private message je kot. Just my 2cents
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 16-1-2022 05:13 AM
Papepun, majikan pun tak elok kot malukan orang. Semua boleh ckp thru private message je kot. Just ...

yg tm tu cringe ngan kaka dia ke kan….adik dia sekali ke?



Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
cantik lawa orangnya... 28 umur nya setia tunggu bf ready nk kawen.

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Y selendang mcm nk tercabut dh tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 14-1-2022 05:27 PM
aritu member iols nak bergambar ngan sapawi ni.. dia gi la berdiri sebelah budak tu n masa iols am ...

turn off betul kalau jenis mulut berbau
tp tgk head to toes bergaya branded sakan
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni ke sebab pawi tak perform bola tu ari? Aku kan dek, asal ko layan budak2 retis ni karier ko berkubur. Mark my word..ko bukan bekham pun
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:11 AM | Show all posts
tak tau nak cakap, she can do better or pawi can do better or both of em deserved each other?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 16-1-2022 03:11 AM
semestinya sebab sebelum ni kaw2 dia ni kena ngan jamaica…

mestila nok...gaji sebulan bayor meheiii...main bola je kojenya...tu pn performance trun naik..hruslah bosnya marahh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 16-1-2022 06:42 AM
cantik lawa orangnya... 28 umur nya setia tunggu bf ready nk kawen.

Dolu2 cuols pernah tgk tak gmbr dia free mekap. Ada viral masa  cite dgn pawi dan jamaica dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 09:23 AM
Dolu2 cuols pernah tgk tak gmbr dia free mekap. Ada viral masa  cite dgn pawi dan jamaica dulu.

Ginilah kejadian tanpa mekap dak syifa ni.
Selayaknya di cerca dek kurex

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 09:26 AM
Ginilah kejadian tanpa mekap dak syifa ni.
Selayaknya di cerca dek kurex

Aku yaqin porumer pun ramai muka gini.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-1-2022 09:39 AM
Aku yaqin porumer pun ramai muka gini.

Hahaha.. apapun acik forum bkn retis atau instapemes. Tp yg pasti acik forum tetiap mlm sapu estee lauder night repair cream. Cuols apa tau
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:12 AM | Show all posts
selipar_hijau replied at 14-1-2022 02:37 PM
agak² diorg dh ringan² ke belom

tengok pada rhoper gambar atas tu kaka... siap dahi sheols berlubang & berkerut..iols nak pitenah mungkin dah...entah2 helicopter helicopter pun ada... agittewww


Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 09:26 AM
Ginilah kejadian tanpa mekap dak syifa ni.
Selayaknya di cerca dek kurex

Huh tekejut aku. Marhein gile muka dia. Cemane ntah boleh jd instapemes..ntah2 acik2 porem yg xde mix2 mat saleh paki Arab yinda pon berganda cantik dari Melvin's muka tua ni.. patut la dicerca senapas dgn kurex.. marilah Kita pakai Estee lauder night repair cream supaya xselevel dgn minah ni..yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Shifa ni Artis ke? Layak ke dia ada thread dekat sini. Apa cite dia berlakon, yang aku tahu dia adik tilla je
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:55 AM | Show all posts
yaqch..dinner..si perempuan dressing yang lelaki pula macam baru keluar gym.betul gi dinner ke.? at least dress up la sikit jaga imej
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 09:26 AM
Ginilah kejadian tanpa mekap dak syifa ni.
Selayaknya di cerca dek kurex

Sepadan la dgn sapawi tu pun..bukan berupa sgt sapawi tu punn..tp nyampah ngn pempuan ni sbb gedik dia bervoiprenkn pemain bola xleh bwk bncang
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak aih without make up marhaen benor...lawa hakak lg without make up time muder mudi...hahaa....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-1-2022 09:39 AM
Aku yaqin porumer pun ramai muka gini.

Ibarat muke terlebih basic katenyehhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 14-1-2022 05:27 PM
aritu member iols nak bergambar ngan sapawi ni.. dia gi la berdiri sebelah budak tu n masa iols am ...

Bau paya kah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:55 PM GMT+8 , Processed in 0.082255 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list