CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Syifa Melvin Sambut Hari Jadi Dengan Safawi Rasid Ke? Sorok-Sorok Pula

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa dgn seluar senteng tu?? banjir ke??
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-1-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
nuggetkrispy replied at 16-1-2022 03:56 PM
Adik beradik ni claim ada mix japanese la portuguese la. Terpaling mix la kiranya tapiiii hahahaah ...

Apa?!!! Japanese??!! Potugis??!!!!
Celah mana portugis japanese????
Macam muka pekerja mbak indon jajahan jawa jah!
Bodoh punya betina kuat menipu!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-1-2022 02:20 PM
Tuanya muka pompuan sangkak berperangai pprt nan kepam berkerak ni
Perasan cantik punya pompuan, pad ...

Ya hampunnn kurexxx..kalo iols azankan semasa chuols tgh maki hamun si sipak ni pon iols rasa chuols takkan mampuuu berenti memaki..tp mmg layak dimaki pon…wlupun pawi tu hala2 rupa kelendan lori ayam wlupun brduit,iols lg rela dia kwen gn pompuan kg pilihan maknya pawi…
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:49 AM | Show all posts
semoga berjodohan ye....jgn pulak gaduh lepas pencen main boleh...income dah kurang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:12 AM | Show all posts
cikgojesss replied at 14-1-2022 10:58 AM
sapawi ni mulut berbau yach.. erkkkk

tak elok ko.. hahaha ko penat dekat ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:48 AM | Show all posts
jargon replied at 17-1-2022 12:39 AM
Ya hampunnn kurexxx..kalo iols azankan semasa chuols tgh maki hamun si sipak ni pon iols rasa chuo ...

pawi rela ke dibodoh2kan oleh puak melvins ni
jenis hingar bingar ni
muka pon muka lombok si syipak tu

baik ko cari orang kampung yang low profile elok berjenis lah pawi


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah nampak diorang adik beradik kat midvalley. Outstanding wife Sam tu la, syatilla. Kurus tinggi dari meols yang rendang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak berkenan diorang ni adik beradik try hard sangattttt
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-1-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 16-1-2022 03:17 PM
Tuanya muka melvin clan ni..dgn dahi luas lagi

I rase yg lawa yg kwen ngn sedara najib ke sape tu.
Yg tu x bape femes.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:23 PM | Show all posts
menyampah melvins clan ni, esp shifa & syatilla
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-1-2022 02:20 PM
Tuanya muka pompuan sangkak berperangai pprt nan kepam berkerak ni
Perasan cantik punya pompuan, pad ...

Terima kasih Kukurex kuuu mewakili kejian macik
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 17-1-2022 11:03 AM
I rase yg lawa yg kwen ngn sedara najib ke sape tu.
Yg tu x bape femes.


Syida melvin eh.. sheols jadi biras anak najib(ank najib dari first wife).. yup she lawa jgk.. lain sikit muke
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau this year or next year blom ad tanda2 pawi nak masuk meminang better u cri bf lain je syifa oii.. thn ni dh 28 pn.. lme sgt dh tunggu pawi mcm relax je lebih pd nk sorok2 dri umum..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih la walaupun kena reject on public dgn mak sapawi
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
luvcomot87 replied at 17-1-2022 04:39 PM
Syida melvin eh.. sheols jadi biras anak najib(ank najib dari first wife).. yup she lawa jgk.. lai ...

Haa yg tu.
Die lain sket.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 14-1-2022 05:09 PM
tengok muka dia nie teringat marketing produk dia yg tah hapa hapa tu. paling benci muka depa sebesa ...

Likewise, meluat tengok billboard diorang ni, lagi2 yg one of them buat mata juling tu, ko ingat cantik????
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-1-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kg. Com nye muka...pakai ke idak kekasih tuu.... Biase2x ja pon.. Tp iklan mcmla kekasih tu kasi lawa tarap ratu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih iols g bukak ig dia tp dia nih byk gak tunjuk muka dia tak mekap kat ig.

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah tu belum resmi pun dah bangga2 tayang kemaksiatan di hotel2..manusia skrg lebih bangga tayang benda yg tak patut dijadikan contoh kpd umum..bila org bersolat tunjuk gambar sikit dikata riak..yg ni terang2 bukan muhrim mcm laki binik depan umum...btw muka mcm bibik je kalau tak mekap coiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pekanwoohoo replied at 14-1-2022 02:36 PM
Apalah bengap sangat si Sapawi ni pun cari perempuan macam ni.

da dia oun bengap.. sekufu la tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 05:57 PM GMT+8 , Processed in 0.094501 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list