CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 10558|Reply: 103

Syifa Melvin Sambut Hari Jadi Dengan Safawi Rasid Ke? Sorok-Sorok Pula

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 10:21 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Syifa Melvin menyambut hari ulang tahun kelahirannya yang ke-28.


Di Instagram, Syifa ada memuat naik gambar menikmati makan malam di sebuah hotel mewah.




Foto: IG




Walaupun tak tunjuk muka, ramai yang perasan kelibat lelaki di hadapannya yang memakai baju merah jambu.


Menjengah di IG Safawi, dia juga ada memuat naik gambar memakai pakaian yang sama.




  



  



Disebabkan itu ramai dapat meneka Syifa keluar dating dengan pemain bola sepak itu.


Di ruangan komen ramai yang tak sabar menantikan Syifa dan Safawi kahwin.




  



Ramai juga yang mempersoalkan kenapa Syifa perlu sorok jika benar Safawi kekasihnya.







Apa pun selamat hari lahir diucapkan. Kahwin nanti mesti TMJ pun datang memeriahkan majlis. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Oooo jejan hidung jambu air tu masih lagi berasama dengan cikki wajah tua sebelum usia ni ye.

Semoga @Kurex datang mencemar duli ketika mereka dating sambil kaka tolong tolak cikki kampung tu bagi terjatuh dan muka terpenyek bagai roti canai. Lepastu kurex gantikan sebagai blind date dinner dengan jejan tu dan bahagian hingga ke jijang pelamin lgbtq+ agitteww.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:52 AM | Show all posts
sorok2 sbb takut kena hencap dgn selatan ke haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:56 AM | Show all posts
Sorok-sorok tapi gigih hint
Record story ada jantan tu lepastu nak bagi orang teka
Choi
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sapawi ni mulut berbau yach.. erkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah sorok2 yg tak brp sorok. Nk org tau jugak tu. Saja je sipi2 story kasi nampak badan jantan tu. Taulah permainan kau asik beradik rempit oi
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg pakai selendang je ke skrg ni? Bukan aritu duk merempan nak umroh kira tak jadi lah eh?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:23 AM | Show all posts
aku mmg x bkenan ngn dia adik beradik.. over.. giler perhatian..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:37 AM | Show all posts
cikgojesss replied at 14-1-2022 10:58 AM
sapawi ni mulut berbau yach.. erkkkk

ewwww cmna tahu zisss
tgk pun nmpk busuk
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah la sis kau celebrate dengan sape. Meols tak amek peduli. Titik
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
whoisyuhhhhhhh???
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan orang tau korang memang a couple ke? Adoi. Pompuan muka tua ni apa function ya selain jadi adik ipar sam?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuanya muka pompuan sangkak berperangai pprt nan kepam berkerak ni
Perasan cantik punya pompuan, padahal muka pesis pompuan lewat 40 an. Hakikat yg susah ditelan. Dari kau sampai adik beradik kau muka tua, takde class, takde bakat, tak pandai  berniaga. Masing2 perangai rumah setinggan pprt!
Produk sampah kau pun sampah! Sesuai la dengan korang adik2 sampah! Tu pun dah masuk tong sampah! Terus tak laku & hilang gitu je produk kau. Yg guna.pun dari kalangan pompuan wajah tak berapa menarik.
Jangan pakai la produk pprt n! Nanti muka tua mcm melvins pprt lehnat, mira basic cengkung, kemut & kakak menggerutu nya.
Kau tak berduit sebab tu nak.jantan berduit utk kelansungan hidup! Nampak la diri kau tu sangkak!.hina dina! Mengharap duit jantan tanpa kau usaha cari duit sendiri!
Dah la.tak berbakat! Takde gred punya pompuan! Tak de standard langsung korang adik beradik!
Layak diludah je pompuan2 melvins muka tua sebelum usia ni! Dah la muka tua, muka keras mcm muka pondan!
Puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:21 PM | Show all posts
tak penting pon. So, apa jadah ko nak sorok? Gigih berhint bagai
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:29 PM | Show all posts
Kalau kawen pun xde sapa nak kesahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:31 PM | Show all posts
setakat gitu nak sorok2..
koserr lahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:36 PM | Show all posts
Apalah bengap sangat si Sapawi ni pun cari perempuan macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:37 PM | Show all posts
agak² diorg dh ringan² ke belom
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:40 PM | Show all posts
Kurex replied at 14-1-2022 02:20 PM
Tuanya muka pompuan sangkak berperangai pprt nan kepam berkerak ni
Perasan cantik punya pompuan, pad ...

senafas iols membaca makian uols ke melvin tersangkak negara
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 14-1-2022 10:58 AM
sapawi ni mulut berbau yach.. erkkkk

tak scaling gigi ke heshe ke takut dentist
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 06:15 AM GMT+8 , Processed in 0.087493 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list