CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Kalau Saya Busuk Hati Dengan Nana, Dari Dulu Lagi Saya Buat Macam Tu" - Syura

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 01:25 PM | Show all posts
kiranya depa ni masih nak proceed gak lah eh dengan membela diri sendiri kes saman fitnah tu? wow
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 14-1-2022 10:13 AM
Byk saksi korang mengumpat. Sbg org Islam perkara terbaik adalah dgn menutup aib seseorang. Korang b ...

Dia ngumpat apa dlm live tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Lenkali syura ko sign up forum,  gi bod haters sinun and ngumpat la puas2.
Guna coding ok nanti kena saman lagi sekali.
Nk body shaming face shaming pun buleh tadehal dosa ko tanggung sendiri.

Ni tak pasal2 cari penyakit membawang secara live..
Bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:09 PM | Show all posts
perangai hauk sekor2..sedangkan nana tu setiap kali ada job, dia seret juga lan n syura tu. Drama dia ngan alif tu, Dia Semanis Honey ada Lan, Cekelat Semanis Honey ada Syura,..mmg dia akan bantu kawan sekali.tapi sekali kawan harey tikam belakang. Bodoh tahap gaban bila mengumpat guna Live.korang nak umpat, dlm group udahler. Live pun setakat 400 org je tgk, nana tu walaupun dia sorang n kdg2 dia on je live dia, cecah 3k kot sekali live.budus perangai kawan tikam belakang ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 14-1-2022 10:19 PM
Tapi risau jeee nana tak menanggg...
Lawyer diorang selalu menang kes....

Mereka akan tetap busuk di mata peminat ...xkan lalu semua lagu dorg
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik nape cara ckp mcm die mangsa haha
Tu la korang beria mengumpat berjemaah. Padan la muka tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 17-1-2022 09:15 AM
aku percaya je apa derang ni cakap pasal Nana, biasalah manusia ni mana ada sempurna
dalam baik mest ...

Ape yg dieorg kutuk nana..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:10 PM | Show all posts
antara yg aku dgr, nana bgtau kt org (not sure who) jgn ambk syura, jgn bg job kt syura sbb apa ntah, syura ckp asyik sekat2 je, line x elok kot...then syura ada wasap nana, mgkn nak dptkan kesahihan kot, tp nana x reply pun...

yg si aida g tu pulak, kata nana mcm selalu merendah2kan dia bila nana dh popular blk...ckp nape duk flat je, and kata aida g tu bkn kwn dia...gitu la lebih kurang...

si bini lan tu pulak, kata dia terasa bab makan...xtaula detailnya apa, tp bini lan asyik ckp dia paling bengang bila nana sentuh bab makan

korg blh dgr kt youtube, ada org save live tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat ni pihak mana yg kata tindakan mereka betul?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-1-2022 04:49 AM
4 org ni ke yg hire peguam prempuan yg selalu menang tu? I tgk video tu yg sorang x famous tp pera ...

Apa sebenrnya yg dicakapkan tuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 17-1-2022 06:50 PM
Apa sebenrnya yg dicakapkan tuu

Bini si lan nk explain pasal ramai tanya kenapa dia hntar makanan dkt syura je? Kenapa x nana sekali? Then ada yg tanya jugak kenapa dah lama x nmpk nana? Start live tu dia dgn sorang lg pengurusan i xkenal sapa. So diaorang ckp la mesti ada sbb kan kalau tiba2 sorang geng dah x rapat.

Lama2 tu diaorang pecahkan nana pernah luahkan yg zoey rahman nk tumpang populariti nana. So diaorang mcm takut la nanti lama2 kena cop benda yg sama oleh nana. Yg sorang lg tu boleh kata diam je, angguk2
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah terang² mngumpat. Siap ada yg pkai telekung..  xrasa malu lagi tunjuk muka.. ckp pasal hal ni... dh terang² ati hitam.. xrasa pape.. lpas buat dosa.. mngumpat. Kenyang la tu makan daging.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Busuk hati dari dulu, tapi sekarang membuak lalu terkantoi
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
artis remaja perempuan paling popular awal 2000 dorang dua lah
Termasuk elyana..paling laku dulu jadi cover magazine
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:27 AM | Show all posts
mmg watak sheols berlakon dedlu dgn nana tu realiti la ye sebati dgn diri..
busuk hati sgt2.. ko yg start mengumpat berjemaah tmbah dosa secara live..
lagi mau tegakk benang bsah ka?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:28 AM | Show all posts
harap ko jdi la bini no 2 lan tu senang.. ngam sekpala ngn bini lan tu kannn hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jerukkedondong at 18-1-2022 10:41 AM

Syura..syura..syura...
Apa benda laa..
Nama ko Zuraidah hookay
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak peduli sapa betul sapa salah..tp mengumpat membawang secara live tu satu tindakan paling bodoh kemonlah..pandai mkn pandai sompan la oiii
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau tak buat dulu sebab dlu nana tolong kau kan. Lagi2 lan solo mana2 show nana situ la dia ada siap blakon semanis honey lagi. Tak nak fikir pula kenapa nana tak nak tolong dah. Bini lan siap pesan kalau nak tahu perangai sebenar nana tanya dia? Perangai nana je, perangai kau dimata nana?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
shenbe replied at 18-1-2022 12:36 PM
Kau tak buat dulu sebab dlu nana tolong kau kan. Lagi2 lan solo mana2 show nana situ la dia ada siap ...

puas pulak rasa baca komen ni hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 03:16 PM GMT+8 , Processed in 3.646931 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list