CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Kalau Saya Busuk Hati Dengan Nana, Dari Dulu Lagi Saya Buat Macam Tu" - Syura

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Syura ni dari zaman free hair cam aura negative.. lepas kahwin menyepi pastu masuk master chef cam ok..  lepas cerai busuk balik. Sama ler nga  bini lan yg suka menyindir tu..sekapal
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 15-1-2022 09:06 AM
Iols pn rasa apa yg diumpatkan tu perkara benar…

4 org ni ke yg hire peguam prempuan yg selalu menang tu? I tgk video tu yg sorang x famous tp perasan cun tu xpasal2 kena sekali padahal dia x ckp apa pon yg over bini lan & pondan gemok tu. Tp heols org dalam kan, so might be true apa yg dia ckp tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-1-2022 12:49 PM
4 org ni ke yg hire peguam prempuan yg selalu menang tu? I tgk video tu yg sorang x famous tp pera ...

Rs nya syura,lan n bini lan tu je yg hire lawyer ML studios tu. Lg 2 org tu rs nya lawyer lain.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:21 PM | Show all posts
orkidorkido replied at 14-1-2022 02:36 PM
Tak juga babe, nana minta permohonan maaf & juga sejumlah ganti rugi. Jadi kut kut mana pun end up ...

seigt aku.. ms mula2 nana bkk mulut pasal ni.. nana just mintak dorg buat permohonan maaf secara terbuka. tu aje. lps tempoh tu habis, baru nana mintak dorg buat permohonan maaf dan sejumlah ganti rugi tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 14-1-2022 12:04 PM
sampai la ni i tak faham apa benda dorang fitnah nana?
live macam mana tu?

Aku dah tengok.  Pade aku 5 sekawan ney udah tak tertahan dok simpan busuk si ex-Achik tu sampe terkeluor kat live tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Zuraidah bercerai ngan laki Cikgu nape eh..sekadar nak tau je..lepas mastercheop cerai rasanya...lakinya kacak juga
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
NonaNaga replied at 16-1-2022 11:21 PM
Zuraidah bercerai ngan laki Cikgu nape eh..sekadar nak tau je..lepas mastercheop cerai rasanya...lak ...

Seingat iols syura yang minta cerai. Laki sheols cakap lps menang masterchef sheols dah berubah…
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 16-1-2022 10:21 PM
seigt aku.. ms mula2 nana bkk mulut pasal ni.. nana just mintak dorg buat permohonan maaf secara t ...

Tak ada pon. Mmg mintak maaf tu skali dgn bayaran. Cuma disilentkan. Bila syura buat keluar statement baru orang tahu ada mintak duit. Dan2 la lawyer nana gtau mmg permohonan maaf tu ada terma dan syarat. Termasuk la 200k tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 16-1-2022 10:21 PM
seigt aku.. ms mula2 nana bkk mulut pasal ni.. nana just mintak dorg buat permohonan maaf secara t ...

Apa yg iols ingat 5 sekawan membawang hari selasa mlm arafah ye.. Jumaat ct nana buat pc live dgn loyer. Still ada masa utk minta maaf. Tapi 5 sekawan ego. taknak minta maaf kalau dah terlajak perbuatan.. Isnin baru ct nana keluarkan surat minta permohonan maaf beserta 200k setiap sorang.
Lps tu baru saman 500k each.
Kalau perangai ct nana toxic sekalipun ngape x nak jauhkan diri. Nak jugak ngekor cuti, ikut jugak makeup

Ct nana nasihatkan zuraidah jgn boros pakai beg berjenama lps dpt 100k MasterChef pun dikata ct nana dengki kat dia. Mcm budak2
Cannot brain buat live membawang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:15 AM | Show all posts
aku percaya je apa derang ni cakap pasal Nana, biasalah manusia ni mana ada sempurna
dalam baik mesti ada yang terkurang sana sini
tapi jahat sangai perangai kawan bila mengumpat ko dalam Live yang disiarkan untuk tatapan umum
cilaka sangat perangai kawan macam ni
so aku sokong Nana kat sini
aku harap Nana menang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:17 AM | Show all posts
dino replied at 14-1-2022 01:09 PM
pernah nmpk die ni 8 tahun lepas kot.. mkn kat food court ttdi apa nama lupa dah ngan shiha zikir. ...

tak pernah minat si zuraidah ni
sebab dedulu masa keluar kan nak tiru lenggok ctlijah
lagipon memang muka dia ada aura negatif

muka berlagak nak mamp
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:17 AM | Show all posts
ambik masa nak hadam kononnya.
fadan muka mengumpat secara atas talian
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:33 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 14-1-2022 01:05 PM
tersingkir awal chuolszzzahh. mcm mana org nk ingat. lagu2 yg dia nyanyi tu time konsert Gv tu pun ...

kannnnnnnn kak kiah...lagu nana tu semua org ingat...lagi2 kasih nya laila, mengapa & putus terpaksa...naik terus view lagu ziana zain tu dkat youtube...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:56 AM | Show all posts
waima mcm mana betul pun umpatan tu, yg 5 jahanam tu g ngumpat ig live dah kenapaaaaaaa

korang tak da group whatsapp kerrrr.. situ dah nampak betapa banggang yg abadi 5 jahanam ni.

tp tu lah sejenis nk gain followers tu yg tergamak buat umpatan secara live kat ig.

nahhhh rasain lor skrg kt comment ig pun korg limit kan hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:20 AM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 17-1-2022 10:22 AM

Semalam syura ada dekat gv, belakang pentas jela tapiiiii kan...
Sendu ye ko sis
Last week nana atas pentas gv tauuu Ke syura ada atas pentas tapi iols tukar chanel
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:31 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 17-1-2022 10:20 AM
Semalam syura ada dekat gv, belakang pentas jela tapiiiii kan...
Sendu ye ko sis
Last week nana atas ...

mustahil la sheols atas stage GV. silap-silap ramai tukar channel time dia nyanyi. CT Nana tu walaupun malas nak nyanyi, orang masih hadap muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:42 AM | Show all posts
mesti warga forum menyampah kalau aku tnya apela yg diumpatkan tu? tp tula nak tahu jugak sbb tp mls nk tgok video. hahaha..

ape2 pon ngumpat live mmg tak patut dan tak betul dlm keadaan ape sekali pon mmg tak patut. unless kalu ada org letak pisau kt leher ko suruh ko cerita pasal Nana kalu tak ko kiok.. dah besar dah benda simple pon tak fikir. nonsense
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:34 AM | Show all posts
berlegar-legar belakang pentas je la zuraidah tu ek.  Nana baru minta tiket je terus kena perform.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:49 AM | Show all posts
Now aku percaya org cakap kalau org asyik ckp2 buruk belakang kita, ada sbb kenapa dia masih di 'belakang'.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:10 PM | Show all posts
x tau lah kan kalau kita ni ok je orang ngumpat berjemaah cam tu open kat public.  kalau kita setakat busuk2 pompuan (berkira, kedekut, makan tak bayar, bitchy about others) yang kita2 pun buat tapi ko dok berjemaah bagi tau orang lain n kene tengok berapa ramai orang yg online tengok malam tu... aku yang dok sama2 opis ni pun ada orang ngumpat dik non tapi kalau diorg ngumpat secara terbuka kat ig n ramai budak2 opis mate yang tegok n opis mate pun invite org2lain yg selalu laisie ngan kita utk tengok agaknye aku pun saman malu gak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:36 PM GMT+8 , Processed in 2.953413 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list