CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Kalau Saya Busuk Hati Dengan Nana, Dari Dulu Lagi Saya Buat Macam Tu" - Syura

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 02:20 PM | Show all posts
Kalau Saya Busuk Hati Dengan Nana, Dari Dulu Lagi Saya Buat Macam Tu??

selama mana pun kita kenal atau bersahabat dengan kawan kita. kena ingat manusia ni 5 tahun 10 tahun objetif hidup,moto hidup dan pandangan dalam kehidupan mereka akan berubah. sebab tu ada kes kwn mkn kwn walhal dari bangku sekolah dah kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:38 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 14-1-2022 01:07 PM
Landak haritu ada ganti awie masa semi final , tapi lagu tu tak dapat masuk AJL

suweyyy nyehhhh disebabkan landak punya busuk terus lagu tokwi x msuk final ajl..padahal lagi sedap dr lagu lara..urghhhh

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab dlu ko tgh amik  kesempatan. Lps Nana jauhkan diri,  tu yg jd toksik tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 14-1-2022 10:03 AM
Kalau apa yg dorang umpat pasal nana tu betul pun tapi tak perlu la umpat secara live.

Kita semua p ...

Sbnrnya aku tak nmpk buruk apepun klu ape yg diumpat tu betul pun.
Peel manusia biasalah.
Mcmlah 5 sekawan tu tak ade perangai buruk.
Klu tanya kat ex hubs syura..tentu kita tau byk benda buruk kan???
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:03 PM | Show all posts
dino replied at 14-1-2022 01:09 PM
pernah nmpk die ni 8 tahun lepas kot.. mkn kat food court ttdi apa nama lupa dah ngan shiha zikir. ...

iollss suka personaliti si shiha zikir..dia jenis gila2 n i bet sheollss ok je x cam si zuraidah acah2 glamer

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:06 PM | Show all posts
abadi84 replied at 14-1-2022 02:58 PM
Sbnrnya aku tak nmpk buruk apepun klu ape yg diumpat tu betul pun.
Peel manusia biasalah.
Mcmlah  ...

tau xpe..mujur la belum ade netizen korek pasal ko dekat ex shuben sbab KO SAPE sampai orang nk amik peduli..who are yuussss?????

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:09 PM | Show all posts
Dah mengumpat berjemaah pastu terang2 buat live. Maka lagi besar damage yg berlaku. Tanggung la disebabkan tahap IQ yang begitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:14 PM | Show all posts
semua org penah mengumpat
tapi idak sampai buat live la gileee
tak ke busuk ati kuasa 2 namanye tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:40 PM | Show all posts
So, dia nak kata hati dia baru busuk ke lepas live mengumpat berjemaah tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo makna nya lama dah la dia meluat nana..dari dulu kata nya
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:50 PM | Show all posts
x abis2 lg ke.. nana tu diam x berkutik.. die pulak melebih2..
nk kate meroyan sbb lama menjanda x mungkin gk.. nana lg lame menjanda rilek2 jeee
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo aku yg asyik kna kuar duit blanja org mkn tiap kali kuar..aku mngumpat je kt blakang..huah3
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:03 PM | Show all posts
orang nama zuraidah mmg hauk perangai eh seperti jua mak lampir
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:04 PM | Show all posts
nooriesz replied at 14-1-2022 03:50 PM
x abis2 lg ke.. nana tu diam x berkutik.. die pulak melebih2..
nk kate meroyan sbb lama menjanda x  ...

ada 2 je janda meroyani .... royani dan zuraidah bibir
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:08 PM | Show all posts
mamajawie replied at 14-1-2022 12:06 PM
tau xpe..si landak dengan zura penah ke masuk AJL??

kluster mahkamah ni zuraidah pernah masuk lagu candak...tp nana yg nyanyi masal AJL.. landak tak pasti tapi masa lagu tokwie yang syahdu tu terus flop..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:18 PM | Show all posts
noks... semua orang tak perfect ada sisi buruk...
tapi kesalahan besar kau, kau pergi membawang pasal keburukan nana dekat public....
as if kau takde keburukan ke dekat mata nana? maksum?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:35 PM | Show all posts
mamajawie replied at 14-1-2022 02:38 PM
suweyyy nyehhhh disebabkan landak punya busuk terus lagu tokwi x msuk final ajl..padahal lagi seda ...

Memang best lagu awie ni, kalau awie yg bawak masa semi final tu mesti gempakkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:02 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 14-1-2022 04:35 PM
Memang best lagu awie ni, kalau awie yg bawak masa semi final tu mesti gempakkk

npe awie x nak bawak lagu dia sendiri?hmmm sedih smpai flop lagu tu..padahal sedih sayu dengar lagu tu

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 14-1-2022 12:06 PM
tau xpe..si landak dengan zura penah ke masuk AJL??

Zura pernah masuk AJL 2x ngn lagu Nazam Berkasih & Candak (Ct Nana ganti masa final sbb Zura dlm pantang).
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Syura ni yg saya ingat, lepas menang MC tak lama lepas tu bercerai dengan suaminya merangkap sepupu.. Terkejut jugak dengar.. Ingatkan naik balik la nama dia lepas menang tu, tapi tenggelam tak timbul2 pulak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 01:28 PM GMT+8 , Processed in 0.081607 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list