CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Kalau Saya Busuk Hati Dengan Nana, Dari Dulu Lagi Saya Buat Macam Tu" - Syura

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 11:44 AM | Show all posts
korg aku ada tgk rancangan masakan.. dia nie masak.. Allah.. sedihhhhhhhhhhhhh
x kena kt mata aku.. sudu pkai tuk apa.. senduk pkai tuk apa.. mcm chef buatan jer..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:44 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 14-1-2022 11:04 AM
Pernah, GV4 tak silap.. Lan pun, so maybe dorang bengang lah
Nana naik lepas GV
Sedangkan dorang ma ...

last week Nana nyanyi ngan Mus kat GV8..
lagi berangin laa 5 geng mengumpat ni...
kahkahkahkah....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:45 AM | Show all posts
cikkuntum replied at 14-1-2022 11:14 AM
iols setiap tahun layan GV...xpnah miss dri zaman tok bida tp npe iols xpnah tw kewujudan zuraida  ...

Ada je si syura ni dengan Lan, masa semi final dia tersingkir
Tengok dekat youtube ada si Lan dgn Syura masa syura tersingkir
Btw Syura, muka chols tu memang muka busuk hati
Takde market value

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:50 AM | Show all posts
AshkieLa replied at 14-1-2022 11:44 AM
last week Nana nyanyi ngan Mus kat GV8..
lagi berangin laa 5 geng mengumpat ni...
kahkahkahkah... ...

Menangis tepi bucu dapur la masing2, daoat masuk AJL pulak
Apelah nasibbbb Nana, dah diburukkan pun makin maju
Patutnya jatuh bergolek
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:04 PM | Show all posts
sampai la ni i tak faham apa benda dorang fitnah nana?
live macam mana tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:05 PM | Show all posts
Hati ngan muka sama busuk. Elok2 muka dah cantik, gatai ubah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:06 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 14-1-2022 11:50 AM
Menangis tepi bucu dapur la masing2, daoat masuk AJL pulak
Apelah nasibbbb Nana, dah diburukkan pu ...

tau xpe..si landak dengan zura penah ke masuk AJL??

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Boo syuraa boooo
Majoriti sokong nana.. ada la 2,3 org yg sokong korang.. sedara2 masing2 kot.
Gila jahat buat live untuk kutuk kawan.  Mmg jahat la kauorang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngumpat teman karib satu hal biasa je tapi kalo duk siarkan Live tu apahal korang semua buat gitu? Kalo tak buauk hati atau jeles, awat buat gitu walaupun kalo Nana tu ada salah dengan korang? Kata kawan baik, kenapa duk live bila ngumpat pasal dia?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkuntum replied at 14-1-2022 11:14 AM
iols setiap tahun layan GV...xpnah miss dri zaman tok bida tp npe iols xpnah tw kewujudan zuraida  ...

nampak sangat keseduan si syura ni kan ai igt dia masuk tp tak igt gv mana 1.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkuntum replied at 14-1-2022 11:14 AM
iols setiap tahun layan GV...xpnah miss dri zaman tok bida tp npe iols xpnah tw kewujudan zuraida  ...

tersingkir awal chuolszzzahh. mcm mana org nk ingat. lagu2 yg dia nyanyi tu time konsert Gv tu pun xtahu lagu apa, langsung xda yg memorable lainlah  nana sendayan punya lagu, dari 1st konsert smpai final org tahu lagu apa sheolss nyanyikan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:07 PM | Show all posts
mamajawie replied at 14-1-2022 12:06 PM
tau xpe..si landak dengan zura penah ke masuk AJL??

Landak haritu ada ganti awie masa semi final , tapi lagu tu tak dapat masuk AJL
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:09 PM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 14-1-2022 01:10 PM
asfaz replied at 14-1-2022 12:30 PM
nampak sangat keseduan si syura ni kan ai igt dia masuk tp tak igt gv mana 1.

I pun tak ingat, terpaksa google tadi.. Takut salah bagi info
Masa gv muka ori lagi eh
Lepas gv terus ingat boleh mendonia, repair muka pun sendoooo
Sedih nya hidup Zuraidah Lan pun orang ingat sbb duet dgn Nana lagu Memori BerkasihKo pun kesian lan, maybe aura jahat bini ko tu buat orang menyampah dengan ko laki bini
Dulu masa dengan Kristal hot jugak kan si Lan ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 14-1-2022 09:59 AM
no wonder tak pemes
perangai gini


pernah nmpk die ni 8 tahun lepas kot.. mkn kat food court ttdi apa nama lupa dah ngan shiha zikir. time tu shiha tak femes mana. tokey kedai ni excited nak bergambo.. shiha muka sporting gile..  syura tu muka ketat gile.. lps hbis gambo muka annoying kot..

yela time mkn privacy korg to retis kan.. taknak kena serbu jgn mkn tmpt marhein
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau punya hadam aje nak kira? Orang tu punya hadam dengan kawan2 dia mengutuk terang2 secara live & malu dengan semua orang,mana nak letak muka kau tak peduli kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lelli at 14-1-2022 01:50 PM

Kalau betul Ct Nana spt apa yg korg katakan tu..korang jauhkn lah diri dari dia..negative vibes kn..cantas je.
Tindakkn korg tu betul2 low class dan mencari penyakit..

Ok jgk sbnrnya perkara ni terjd..jika Ct Nana dah start mendongak ke langit, ini teguran secara terus supaya sheolls kembali menunduk ke bumi ..be a better person.
Dan juga dpt jauhkn diri dari insan2 yg .....

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian soraa ni. Masuk masterchef jadi juara sendu. Masuk pulak DAA pun sendu. Lepastu gigih join Gv pun senduu. Hujung2 Nana jugak mendoniaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegi je lah minta maaf. Duit pon tak banyak nak belanja fee guaman kan.. Kena bayar juga petrol, air liur, tenaga, masa, perahan otak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:42 PM | Show all posts
Aku bkn peminat Nana tu.  Tapi...diam lah kau Syura!  Mmg dasar busuk hati, pendengki!  Puiiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat fb ramai bekap nana


Yg ni ai save masa kes diaorg tgh letop. Tak malu ye lan ni.kata kaya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 01:06 PM GMT+8 , Processed in 0.134571 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list