CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Kalau Saya Busuk Hati Dengan Nana, Dari Dulu Lagi Saya Buat Macam Tu" - Syura

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Lenkali ngumpat je dlm wasep grup..apehal nak buat live kot ye pon nana tu busuk kelaku...pastu mntak je maaf..ape la ssh sgt smpi nak pjg2kan cite..xnak kwn ngan die,xyah dah la lepak same..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:15 AM | Show all posts
lahhh dah ko tu parasit sejenis penumpang job member....bila member ada job wajib kena selit nama ko dengan kluster mahkamah sekali... bila member tak petik nama dekat organizer mula la meroyannnn... sebab nama sendiri tak mampoo nak book job lebat
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:18 AM | Show all posts
nonok, kau muka memang aura negative sejak zaman FMC ye...kemuncaknya kantoi masa kejadian live tu ye, terbuku lama ye kau punya busuk hati cemburu bagai, makan tak nak bayar harapkan Nana Sendayan je bayar...yihhh! Patutlah dah menang masterchef ke, masuk pertandingan apa-apa pun susah nak lekat rezeki, hati busukkkk....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Niat tak halalkan cara. Korang boleh je mengumpat secara berlima, no one else has to know, kenapa nak tarik org lain that is the public netizen yg takde kena mengena dlm hal ini.  Untuk apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:33 AM | Show all posts
Moga Nana menang. Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Silap nya Dan cerdik nya mengumpat secara live
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
So lesson of the dayyyy

Nak mengumpat pun pastikan hanya korang berlima je yang tahuuuu...
Serius vodo memasing buat ig live
Masing2 dah jadik mak pak orang pun vodo lagi
Takkan tak tahu fungsi ig live tu apa??
Haishhh vodo
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:47 AM | Show all posts
muka hauk pastu kuat mendengki..dasar asal dari ulu banat
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
kire mmg busuk hati la dr dlu. nana perangai hazabedah pn tak perlu kau nk umpat dlm followers. 1st sekali ape tujuan korg umpat secara live tu kalau tak lain tak bukan nak semue org tau busuk nye nana tu. takde yg positip pn dr live tu. dasar samdol nk tegakkan benang yg lembik. sendiri buat slh tp tak paham ape slh yg dibuat
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:57 AM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 14-1-2022 11:02 AM

Memang ko busuk hati pun, masuk GV pun sendoooo! Kalau aku jadi Nana pun nampak muka korang aku lari jauh2Buat apa ada kawan tapi FAKE! Sedih oo kawan sendiri yg rapat dengan kita siap buat live mengumpat ramai-ramai sampai nak semua orang tahu
Bagi dorang tu bukan mengumpat kot tapi lebih kepada mengata
Kalau aku jadi Nana memang tak hingin nak tengok muka korang lagi!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:01 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 14-1-2022 02:57 AM
Memang ko busuk hati pun, masuk GV pun sendoooo!

si zuraida ni pernah msuk GV ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:02 AM | Show all posts
Diam je lah Zuraida oiiiii. kes tgh berjalan pun kan.. ko nak meroyan apa lg?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:04 AM | Show all posts
hahahahaha kelakar.... boleh pulak kata "terpaksa hadap dugaan"... dugaan apa noks..
masalah yg ko sendiri cipta ko sendiri cari... tu bukan dugaan namanya...
dah-dah la tu try to play victim... walau aku bukan peminat korang berdua tapi
kalau ko dah salah...ko tetap salah... sama jer dengan si Lan Takut Bini tu.... semoga  korang
dapat pengajaran supaya lain kali jaga mulut....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:04 AM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 14-1-2022 11:09 AM
TabletSusu replied at 14-1-2022 11:01 AM
si zuraida ni pernah msuk GV ke?

Pernah, GV4 tak silap.. Lan pun, so maybe dorang bengang lah
Nana naik lepas GV
Sedangkan dorang masih terkapai-kapai
Nak dapat job pun susah, sedihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:14 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 14-1-2022 11:04 AM
Pernah, GV4 tak silap.. Lan pun, so maybe dorang bengang lah
Nana naik lepas GV
Sedangkan dorang ma ...

iols setiap tahun layan GV...xpnah miss dri zaman tok bida tp npe iols xpnah tw kewujudan zuraida badron nie...zul handyblack & ezlyn hihi byebye yg klua awal pon iols perasan tp die nie xpnah lgsung ingat GV yg mne 1...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:30 AM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 14-1-2022 11:33 AM

sebab ko dah simpan busuk hati ko tu lama laa
ko tak rasa bersalah membusukkan orang tu in public skang.
cuba kalau ko jenis orang yg baik cuma ko dah tak tahan sabar.. dah tentu ko gaduh dengan nana tu depan2 je tak melibatkan orang lain,
pastu dah habis situ dah...pastu moved on.

ini tak. ajak geng mengumpat, ajak orang luar takde kena mengena dengar.
"WANGI" lah sangat hati ko cenggitu tu syura oii.. dasar bebal takde common sense.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:34 AM | Show all posts
pinkzara replied at 14-1-2022 08:54 AM
patutnya hari tu, mohon maaf je. habis cerita

itulaa pasal.
lagi mau claim tak busuk hati.. yo yo orr jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah dasar aura negatif muka tu memang terserlah suka dengki dgn nana
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
rancangan masak hg kt stesen mana xtau so boringgggg...tu ja nk hbq
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kot ye pun nak bergosip secara berjemaah, buat antara korang berlima dah ler. Ni buat secara live. Apo??!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:43 PM GMT+8 , Processed in 0.822478 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list