CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 14189|Reply: 148

"Kalau Saya Busuk Hati Dengan Nana, Dari Dulu Lagi Saya Buat Macam Tu" - Syura

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 08:14 AM | Show all posts |Read mode
"erkara ini dah pun berlaku. Susah atau senang saya kena hadapi juga."



Walaupun mengambil masa untuk menghadam kontroversi kes saman fitnah melibatkan penyanyi Siti Nordiana dengan lima individu lain, Syura Badron kini menerima dugaan itu dengan hati terbuka.


Katanya, sebagai selebriti, dia perlu sentiasa bersedia dengan apa sahaja yang bakal berlaku.




Kredit foto: IG



“Saya akui, saya kena ambil sedikit masa untuk hadam semua perkara ini lebih-lebih lagi apabila dikecam. Mungkin orang luar nampak kita biasa sahaja tetapi mereka tak tahu apa yang kita alami," jelasnya.


Syura dalam masa sama menepis tuduhan mengatakan dia dengki dengan kejayaan dikecapi Siti Nordiana atau Nana.

“Ramai juga sebenarnya yang mendakwa saya ni busuk hati atau cemburi dengan kejayaan Nana. Itu semua tidak benar.

“Nana pun dah berjaya sejak daripada GV2. Kalau benarlah saya ada masalah itu, daripada dahulu lagi saya dah buat macam tu. Benda dah pun berlaku dan saya kena hadapinya.

“Apa yang boleh saya katakan, sama ada saya mahupun pihak plantif, masing-masing menginginkan satu keputusan yang baik untuk kedua-dua belah pihak. Itu sahajalah harapan saya,” ujarnya.




Kredit foto: IG




Bercerita mengenai kes saman fitnah itu yang dipindahkan ke Mahkamah Tinggi, Syura akui ia mungkin berpanjangan agak lama.

"Saya sendiri tak boleh nak jangka bila kes ini akan selesai,” katanya kepada Media Hiburan.




Kredit foto: IG




Semoga lima sekawan ini mengambil pengajaran dan tidak menceritakan keburukan orang lain di media sosial, mahupun secara live. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:36 AM | Show all posts
Syura ni ke pengacara astro go shop ke cj wow shop?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
masih nk tegakkan benang yang basah ya.,
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:54 AM | Show all posts
patutnya hari tu, mohon maaf je. habis cerita
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:04 AM | Show all posts
syura ni ada aura negatif kat muka dia sejak dulu lagi
nana, walaupun aku tak minat dia aku masih boleh layan lagi masa GV
and aku boleh tengok lagi dia berlakon drama masa ngan Alif Satar

syura ni try hard sangat tapi masih sendurina di pinggir kali
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:10 AM | Show all posts
Kalau betul pun NN tu tak elok perangainya, no need hebah2kan dalam live lah ngoi.. Diam je la. Dah memang salah pun dok buat live benda2 camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:23 AM | Show all posts
mmg ko busuk hati titik!!

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri carik pasal.....now cam nak play victim.....memamg hati busuk
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:25 AM | Show all posts
mentaliti hutan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:27 AM | Show all posts
bila dia cakap tak jeles tu lah point nye yang sebenrnya dia jeles busuk hati kat nana kerana nana lebih berjaya. kalau tak, tak kan ko sebok nak umpat dia dengan teman2 sendu awak tu siap buat live lagi.. alahai mak bodo
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:30 AM | Show all posts
memang hati dia busuk lagi kepam dan berkeladak... kalau bedah sekalipun boleh nampak jantung heols dan hati perut semua gelap gulita... eeeewwww... adan uker kena saman.. moga kalah dan jadi sesangkaknya untuk membayar saman...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:32 AM | Show all posts
ahhhhh itu dulu.. tp pd masa tu tetiba hati hitam, so terjebak juga sis!
manusia kan hati mudah berbolak-balik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:47 AM | Show all posts
Itula.. masa buat x nak pikir panjang apa akibatnya.. haaa.. sekarang hadaplah yer
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mawar91 at 14-1-2022 09:57 AM

Dlu sebelum GV Nana x femes.Sebb tu ko pon x heran kan.Sorry Zuraida Badron.Aura negatif  fake tu kuat sngt lagi2 lepas kes live membawang pasal Nana tu.Sekalipon Nana berperangai cmtu at least x de la die jaja buruk seantero IG pasal korg.Bole je kau berlima jauhkan diri dari Nana instead membawang tu.Klu fans wartawan tnye bole je ckp no komen ke ape kan.Kate da berpuluh berbelas tahun dlm industri.X kan cmtu pon x leh handle.Sekurgnya nme x busuk mcm skrg.Memane komen medsoc klu ade pasal Syura Lan mesti akan ade netizen komen pasal saman,membawang ,IG live tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:53 AM | Show all posts
hmmm meluat.. dasar busuk perut perangai sesekor
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:59 AM | Show all posts
no wonder tak pemes
perangai gini

kalau jadi diva superstar entah mcm mana agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Syura ni mmg bitter...buruk peeel
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau apa yg dorang umpat pasal nana tu betul pun tapi tak perlu la umpat secara live.

Kita semua pun ada je tak puas hati ngn pangai kwan2 kita tp tak gamak nak g ajak netizen sekali umpat org tu secara live dengan niat nak memalukan dan mengaibkan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia try hard nk naik lepas masterchef tp tetap sendu di aidilfitri sajork
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Byk saksi korang mengumpat. Sbg org Islam perkara terbaik adalah dgn menutup aib seseorang. Korang bukan hanya tonton kan diri pada sekelumpuk manusia, tapi segenap alam boleh saksikan.  U will hv to face Nana once again di mahkamah masyar depan YG MAHA ESA. Good luck.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 12:08 PM GMT+8 , Processed in 0.094359 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list