CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon.tuan nasihat kluarga belah mertua ipar duai dulu ya.......
Ini hanya cadangan
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bau2 paid award tu kuat lobenak kalau tered idolat sendiri memang xnk masuk ek..tered seteru meriah berbalas komen membangsatkan org sana sini bebal
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 13-1-2022 08:42 PM
Bau2 paid award tu kuat  lobenak kalau tered idolat sendiri memang xnk masuk ek..tered seteru m ...

tered seteru susah nak mencerca sebab wangi jah.. tered idolat lobenak tak sanggup la sebab belum buka dah terhidu bau pekung
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
acah2
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Haris the bangla man
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
First time baca caption ig dia

Patut la ramai haters
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:12 PM | Show all posts
dia cakap apa ni? aku tak paham
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 13-1-2022 08:18 PM
Tak lama lg konpem diaorg beli title dato. Aku cuma akn caya kalau title itu anugerah dr negara ja ...

Aku suspect pun camtu jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muke kene maki kat fb dapat award cakap terima kasih dah la.. Yg ko merepek meraban sentap x tentu hala haters gonna hate jadah ape..  Dah la x boleh kalah,  dengki tu kuat sangat... Ape yg ko nak bangga burung oii ko waktu nikah dan melangkawi haram nak pakai mask..sekarang pakai mask pun sebab ko juai... Pastu merepek meraban.. X malu ke woii Netizen fb dah meluat dah kat korang laki binik ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius la ayat dia tunggang langgang, takkan la seteruk ni punya ayat...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
stingercadbury replied at 13-1-2022 08:24 PM
Masih under same bos?

Syukur xde dah....last aku dengar dia nak beli title Tan Sri pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fly_over at 14-1-2022 12:23 AM

lobai terpaling sorang ni tang dosa dia, dia dah confirm Allah ampunkan. dosa org dia nerakakan pulak… posting dpt anugerah pun sempat meroyan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 13-1-2022 09:58 PM
Serius la ayat dia tunggang langgang, takkan la seteruk ni punya ayat...

byk lagi kot ayt tunggang langgang mcm bangla.
ko pegi la usha ig dia..hahaha. mostly semua caption dia bm bi hauk dgn ejaan salah, dh mcm bdk dyslexia alif syukri.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Malu jugak ada laki macam ni... Kesian jah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:14 PM | Show all posts
No wonder la limited komen kat ig..banyak hatters rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 13-1-2022 10:05 PM
byk lagi kot ayt tunggang langgang mcm bangla.
ko pegi la usha ig dia..hahaha. mostly semua captio ...

Tulah pasai, macam tak dak effort untuk baiki ayat2 tu, ingatkan sesekali ja, rupanya hampir semua yang dia tulis bangla deshi sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 13-1-2022 07:26 PM
iols yakin baby dah keluar nanti depa dok jual produk baby pulak

bantal baby

Inspired Kylie baby...keluaqlah nunha baby
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tak matang lagi laki jah ni..patut cakap tq cukup la...ko gi tambah lagi karangan berjela buat apa..tak professional langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
apa dia tulis ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Syurga neraka dan masyar ni dah mcm hak eksklusif ker hape??

Yg bergelek2 kat tik tok mcm si birah pun pndai nk org merangkak2 cari dia[em:3:]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 04:47 AM GMT+8 , Processed in 0.071833 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list