CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mampu hahahaha je.
dari dulu lagi aku dh ckp, dia ni mmg acah terpaling alim. poyo gila. tgk cara dia bg tazkirah pn dh tahu. dh la selamba sound bini dpn live. ok la sekufu sbb jenis sama sama kurang ajar.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap lg bib bby pn ada alunan quran sambil makan dengar ngaji
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 06:43 PM | Show all posts
anugerah business ni bersepah semuanya beli jah. setakat kedai runcit sendu markaz tijari lol sapalah percaya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 06:44 PM | Show all posts
AlyaAsylo replied at 13-1-2022 06:37 PM
Kesian jah dapat laki camni. Jah, laki kami ada kelas tau, update socmed pun jarang2 sekali..idok le ...

betul, tapi itulah selayaknya depa pun takde class. eloklah pipit sama pipit.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusia masuk neraka ramei
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak kahwin..makin teserlah muka bangla..ada susur galur bangla ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:23 PM | Show all posts
teruknya bahasa melayu dia ni.

kejayaan di hadapanMu. dah kenapa Mu tu capital letter? biasa kalau merujuk kepada Allah baru guna capital letter.
takkan dia nak cakap kejayaan di hadapan Allah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 13-1-2022 05:27 PM
Ya Allah.
Bahasa kau tetap tak berubah walau dah jadi cikgu.
Persis bangla jua.

Gstt jer.. Bukan tetap pun kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:26 PM | Show all posts
makadek replied at 13-1-2022 06:43 PM
Jap lg bib bby pn ada alunan quran sambil makan dengar ngaji

iols yakin baby dah keluar nanti depa dok jual produk baby pulak

bantal baby
selimut baby
sapu tangan lap muntah baby
losyen baby

nanti baby dah 6 bulan dia jual bubur pulak


Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:27 PM | Show all posts
Edited by solarlunar at 13-1-2022 08:27 PM

Aik baru masuk tahun 2022 dh dpt award utk tahun 2022. Mcm mana depa nilai performace MT utk tahun 2022.

Kalu tahun 2021 logik lah gak.
Tulis ayat berjenis lah skit Rizz oiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Elehh bkn main berani nak tegur2...
Padahal sskjp si hajjah bungkus mulut lagi teruk.. bahasa2 carut dah mainan mereka.
B%b* etc belaka tu sentiasa kat bibir masing2.. Boleh rujuk sejarah soc med masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan mulut jer
Zmn ni, jari pun jd punca
Tp tu la, netz kata retis mmg layak dikecam mcm xde hari esok
Kalu kna tegur, nnt neyz suh nengok dulu yg tegur tu betul ke dop

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa dia tulis tu tak faham. Dia tak baca balik ke apa dia tulis?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa spelling beliau begitu teruk
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 13-1-2022 06:41 PM
mampu hahahaha je.
dari dulu lagi aku dh ckp, dia ni mmg acah terpaling alim. poyo gila. tgk cara di ...

I kdg2 ada tgk klu kuar ke explorer....

Mmg hsbd die suka tegur2 die tme live yea...mcm serba x kena...gelak x blh...tnjk love xblh..good morning x blh...

Tgh syg acah2 la ketawa besar...klu dh benci, mau je kne sound jgn perasan bagus sgt...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti di sekolah dia yang terpaling hebat dan sibuk.. Buat2 sibuk buat kerja dpn pengetua.

Pastu mesti suka sindir pelajar dia yg tak berapa pandai. Dgn netizen pun mudah sentap.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana lobenak yg meroyan mcm xde hari esok hbs semua diungkit di benang retis lain tu,  xnak masuk sini ke bg komen sepatah dua kata laki lofake tunjuk bodoh ni ini kalau anak dah besar google balik ape apaknya tulis nant malu agaknya
Ustaz burung ni.. Ko ucap terima kasih dan syukur jer x boleh ker?  Ape faedah ko merepek meraban mcm tu.. Nampak sangat cepat sentap
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 13-1-2022 07:57 PM
pichee replied at 13-1-2022 07:50 PM
I kdg2 ada tgk klu kuar ke explorer....

Mmg hsbd die suka tegur2 die tme live yea...mcm serba x k ...


iya lah tu..

kira sekufu la sbb si piyu ni jenis kasar,kdg mcm kurg ajar jgk,jenis suka perli, lepas tu cpt sentap..so sesuai la dgn bininya yg perangai lebih kurg. kalau dgn ex dia dulu si amal tu jenis lemah lembut orgnya. mmg ptut tuhan xbg berjodohan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 13-1-2022 07:55 PM
Mana lobenak yg meroyan mcm xde hari esok hbs semua diungkit di benang retis lain tu,  xnak masuk si ...

mana tak cpt sentap,
org komen dia xreti ngeja pn dia kondem balik org tu lepas tu delete komen. Lol.
lepas tu asyik guna nama tuhan utk jual mask.
dk ulang ayat “tuhan bg kaya, bagi sedap pakai mask”
ape benda ntah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku syak piyu bebird ni dia tak tahan baca komen acik2 forum

Hi piyu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 10:49 PM GMT+8 , Processed in 0.085158 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list