CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 16-1-2022 09:43 PM
Inilah kebanggaan benak , laki binik fake..   bila bercakap / menulis macam org x hbs skol ...

Kan, at least ucap la terima kasih kat benak yang support beli barang2 diaorg yg overpriced tu. Ni tak, mcm hebat sgt. Lofa tak segan ke eh laki dia gini. Kesian pulak kat Lofa, before ni mendonia internasional, now ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 16-1-2022 12:13 AM
Cantik poster.. Sampai hati xde gambar PuRiz. The Bosses gitu.. Kau hado?

10 pengasas utk jual product product sedehhhh.

Haha. Pengasas Apple pun 2 orang ja Jobs dgn Wozniak. Ni product ntah apa apa, kena ada 10 pengasas, semua anak beranak sendiri pulak tu. Kelakar nak mati Jahlop clan ni. Bodoh betul
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:20 AM | Show all posts
tak pernah2 aku dgr jenama mask dia org ni. Jovian punya aku dgr la hahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam manalah hajah boleh terpikat dengan biawak hidup ni

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 17-1-2022 10:26 AM
Macam manalah hajah boleh terpikat dengan biawak hidup ni

Cinta mati jah cuols. Kalau tak masakan jah sanggup berbalut. Jah kn internesyenel top2 meletop
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-1-2022 09:11 AM
Tetap jgk nk menggunakn gmbr jah berniqab padahal skrg jah hnya berpurdah.

Purdah pun dh ilang.hanya tinggal face mask
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:18 PM | Show all posts
missyL replied at 16-1-2022 09:10 AM
U org brunei ke haha

Kt brunei ade ke kapel terpaling cm jah n bini die nie..

Mmg asli org Brunei pun tpi mak bukn org sini. Btw kat sini xde couple trpling tpi klau Prince Matteen couple dgn mna2 prmpuan (ofc yg selevel dgn dia je), mmg rmai prmpuan yg acah2 sedih lollll, aiol xde msa nak join the bandwagon.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:22 PM | Show all posts
GegarVaganja replied at 13-1-2022 05:27 PM
Ya Allah.
Bahasa kau tetap tak berubah walau dah jadi cikgu.
Persis bangla jua.

hahahahhah....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kena belajar lg..

sendiri yg undang kecaman org ramai pon dpt dosa juga yaa..yg mencerca n kecam brg tentu dh dpt tp ko yg pencetus lagi berganda dpt dosa..better lay down n lenyap drp dunia glamer n media sosial lg lg bagus yach..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 17-1-2022 12:18 PM
Mmg asli org Brunei pun tpi mak bukn org sini. Btw kat sini xde couple trpling ...


Hehe.
I pn x taste prince mateen
Mcm lah Klo i taste prince nak hahaha

Teringin nk jalan2 brunei.maybe one day

Maaf ooott
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:21 PM | Show all posts
halahhhh, ghisau plak kittew baceww caption ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:21 PM | Show all posts
gideoncross replied at 17-1-2022 12:18 PM
Mmg asli org Brunei pun tpi mak bukn org sini. Btw kat sini xde couple trpling ...

kalau mateen reveal gf heol incess org first meroyhan tepuk dada.... member2 group wasap dok bahan2 pun incess dah royani apatah lagi kalau tuan punya badan reveal
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:48 PM | Show all posts
tahla kenapa aku rasa tgk PUBIRD ni sejenis panas baran. tah cemana la kt rumah. nampak mcm jenis tak boleh relax. yekkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:32 PM | Show all posts
NickiMinaj replied at 17-1-2022 03:48 PM
tahla kenapa aku rasa tgk PUBIRD ni sejenis panas baran. tah cemana la kt rumah. nampak mcm jenis ta ...

berani ke dia baran kat rumah.mungkin dia stress kot.ka rumah x leh lepas marah.so lepas la kat socmed.mungkin la,
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 17-1-2022 10:20 AM
tak pernah2 aku dgr jenama mask dia org ni. Jovian punya aku dgr la hahahahhaa

beli mask diy pun tebal rm5 ja 22 keping..jimat pun jimat
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dak awau ni ngajau apa je jadi cg sandaran?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pu i nmpk  rajin meniaga.so,mmg masyuk la ngan jah. Mungkin lps ni blh jd menantu kesayangan mama rimau. Laki nabila plk buat apa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:33 PM GMT+8 , Processed in 0.079326 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list