CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: kp5x

Nabil Mahir Dukung Anak 'Macam Monyet Kena Belacan'?

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka anak depa sebijik muka ayda jebat.

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingeritters at 13-1-2022 08:09 AM

Aku yakin si nabil ini ada isu hyper anxiety disorder/syndrome..aka adhd...

Aida jebat, please have him checked...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:34 AM | Show all posts
Kapel ni patut disenaraihitamkan dalam bod gosip.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Apala bodo mcm ni.. bila nitizen kecam marah sndiri cri psl.. mcm terencat tgk kesian ank tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:05 PM | Show all posts
tasha replied at 12-1-2022 02:42 PM
Lakinya tu keturunan mana kaya sgt?

bukan ada forumers yg ckp mak pak si nabil ni memang kayo gilos

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:10 PM | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 06:04 PM
I rasa both terencat. Tp mak pak masing2 x aware sbb nmpk normal. Sbb tu kot ex yg laki tu smpai j ...

pasal ex dia aku pun syak dia somethin wrong sbb stuck dgn pakwe toksik bertahun2

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita kemain jaga baby dr sebarang kegegaran..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:21 AM | Show all posts
Terencat akal ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:45 AM | Show all posts
jenis happy hyper heheee..gasaklah anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:18 PM | Show all posts
shaken baby syndrome.. ada sbb org tua2 suruh pegang kepala baby, sbb leher dia tak kuat... ni kepala terhoyong hayang takdak support.. bapak lak perangai mcm apa ja tergedik gedik lagu tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:27 AM GMT+8 , Processed in 0.080591 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list