CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kp5x

Nabil Mahir Dukung Anak 'Macam Monyet Kena Belacan'?

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Duduk ramai2 lagi ke.... Tak pindah keluar ke...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Piramida at 12-1-2022 07:51 PM

Mereka ni pasangan yg pelik (dan jelik).
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni kalau org corok air dekat anak dia, dia marah tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dah jadi apa2 kat anak tu,baru nak insoff...spt biasa,akan mntk doa2 dr netijen2 ni..huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai betul makpak bengap ye zmn skrg termasuk retis seleburiti camni
Tergoncang2 kepala baby tu adoilaaa

Satu lagi trend mak2 bodo dok kaler rambut baby , letak kaler blond la apa la
Serius la mmg mintak maki betul la
Harap anak retis si emma membong tu bukan rambut yg dikaler jugaklah sbb lain mcm je blonde nya
Tapi mmg ada budak yg ori rmbut perang masa kecik cm keturunan i , bila besar rmbut jd dark brown cm ummah asia lain juga cuma masa kecik je almost blonde
Ori takpe tapi jnis muka sememeh pstu p kaler rambut karat pastu calit skali kt anak yg masih baby tu eeeiii rasa marah i ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib la diorg berdua kawin kl x pening juge manusia mcm ni kawin dgn manusia normal
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 12-1-2022 08:59 PM
Ramai betul makpak bengap ye zmn skrg termasuk retis seleburiti camni
Tergoncang2 kepala baby tu ado ...

Waa....chuols keturunan apa dpt rambut blonde??
Tapi mmg dah ramai2 anak2 melayu rambut brown masa kecik time besar hitam balik, salah sorg myniece
Super bangang yek boleh g dye rambut babies cannot brainlah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgok dia ni lagi sorg ain edruse tu anak da la xkuat lagi dok terkinja2 dukung anak sambil bertiktok. Tak takut agaknya tbe2 buat tu leher anak terkehel ke apa ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasangan terbangsat alaf ini. Muka masing2 mcm longkang pecah lapan. Good luck lah baby. Kalau kau takde effect goncang2 tu, pasti kau akan ada effect lain. Contohnya, mendapat malu sbb mak bapak yg terencat, muka taik, dan perangai mcm monyet gila.
Mat salleh pun takde aih panggil bapak diorang Daddy John, or Daddy Paul, or Daddy Sam.
Aida, tu bukan benih si terencat tu ke? Tanya je. Sbb kena panggil DaddyBil tu selalunya bapak tiri, bkn bapak betul. Ke, korang lakibini mmg bodoh sebodoh bodohnya mcm taik lembu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 12-1-2022 12:31 PM
x bodoh x sah kapel terhanjeng ni...walaupun iollss meluat dengan deyollss tapi kesian kat baby tu..

Hahahahha
Tergelakk aku gelak malam2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi si ayda ni tiap hari puji daddy bil pandai jaga ank basuh berak ank buat susu anak
hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:32 PM | Show all posts
alah biarlah dia anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak berani nk tgk video.aku duk byg baby tulang lembut lagi hg dah siap sedia nak bagi tulang dia herot petot..ewww
kwn aku sorg ada jugak mcm nabil ni..jenis keloloh
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
harap adala family deols yang tegur kelaku tu..tapi puji gakla nabil ni pandai melayan anak..bukan jenis membuta je kan bagi bini settle..anak deols cute
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekufu betul laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
I kenot la these two..mcm org xbetul je
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun nk cakap, lantak korang la anak korang kan.. tapi kesian baby dapat mak pak yg belum puas nak terkinja-kinja.. kita nk cakap banyak-banyak pun, nanti diorang akan cakap anak dia tau la dia jaga..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 12-1-2022 10:45 PM
Waa....chuols keturunan apa dpt rambut blonde??
Tapi mmg dah ramai2 anak2 melayu rambut brown masa ...

Cite pasal ni  
Anak iols kena panggil cikgu disiplin sebab dituduh dye rambut
Padahal mmg ori...
Mujur lah takde apa...
Takde la.blonde pung..coklat2 gitu je...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 12-1-2022 10:45 PM
Waa....chuols keturunan apa dpt rambut blonde??
Tapi mmg dah ramai2 anak2 melayu rambut brown masa ...

Ada mix british dr moyang2 je , keturunan jauh so dpt tempias sikit seciput masa kecik2 rambut tu ala2 golden blonde tapi bila besar mmg kaler dark brown asian je
Baby yg muka melayu pure pun mmg ada ori golden blonde masa kecik i pernah tengok
Yg i meluat yg makpak dok p kaler kan rambut baby tu
Kesian kecik2 dah dirosakkan
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:05 AM | Show all posts
cutenya baby dia
mata besau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:22 AM GMT+8 , Processed in 0.094114 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list