CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kp5x

Nabil Mahir Dukung Anak 'Macam Monyet Kena Belacan'?

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
noreen sangat perangai. ko hengat baby tu macam anak noreen ke boleh nak goncang2 gegar2 sambil ko tergedik2 nak goyang bontot sana sini bagai hah noreen?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak dia la...dasar lapar perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 12-1-2022 01:19 PM
kan aku da kata kaple ni mcm terencat je aku nengok lagi2 yg lakinya.. minik pun terpaksa layan ikut ...

Lakinya tu keturunan mana kaya sgt?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg over couple ni especially si bapak..dh mcm terencat akal bapaknya
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelinya nak tengok mak bapak tak matang ni... lepasni kalau anak duk goyang jubo layut depan orang siap twerk2 jangan di tanya sape ajar, hujung hujung fon dan laptop serta internet di salahkannya
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
parents boleh pilih untuk ada anak atau tak
anak tak boleh pilih parents
haih

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
iol menyampah betul tengok orang yang dah cukup umur perangai mcm budak tadika. Yang dah ada anak pun masih perangai budak-budak. Ingat comel ke hanat? Kesian anak anak dapat mak pak otak kejung.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:19 PM | Show all posts
dah jadi bapak pun bertambah baghal.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
do not shake babiesss!!!! bloooooody idiot.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak pi la
mati sorg, boleh buat lgi dan lagi
depa kan nak anak smpai 13 org.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini ni memang bodoh sejak azali. Likely anak pun ikut sekali… kalau mak paknye camni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:47 PM | Show all posts
eh kenapa la ayda kawen ngn mamat aksi terencat ni. dia ingat comel ke dukung baby sambil buat joget gtu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:11 PM | Show all posts
pandai dia la nak jaga anak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Putihnyee anak diee..cam comel jeee
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Parents kaya, tok kaya yg dok femes mengaji ke apa ntah kan .. then dia himself keja apa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Daddy bill natang hape wey..dh mmg daddy kot .yh slalu refer name daddy name blkg tu biase utk pakcik2 yg x nak dipanggil pak lang pak teh sbb xnak nmpk kampong...bangang nabil ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hypernya si bapak, lantak lah anak korang, pandai2 la manage
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:00 PM | Show all posts
Dgn anak sendiri buat apa bahasakan dia Daddy Bil? Macam anak tiri atau anak org lain pulak
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm beruk. Kalau i, i akan komen bagus mcm ni akn aktivatekan sel2 otak dlm bayi, biar dia goncang lg kuat xkuasa nk nasihat elok2 utk org mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 12-1-2022 01:19 PM
kan aku da kata kaple ni mcm terencat je aku nengok lagi2 yg lakinya.. minik pun terpaksa layan ikut ...

I rasa both terencat. Tp mak pak masing2 x aware sbb nmpk normal. Sbb tu kot ex yg laki tu smpai jd xbetul lepas clash sbb kena kapel dgn org terencat bertahun2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:00 AM GMT+8 , Processed in 0.083593 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list