CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 01:55 PM | Show all posts
nampak lain muka tokti. maybe terlebih make up
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 12-1-2022 12:38 PM
semalam seharian aku tak dgr radio
layan spotify je.. anda tau kenapa... hahahahaaaa

tauuuuu…aku pun terfikir..dia ni bayar ke semua station radio tuk pasang lagu dia masa birthday dia..tetiap tahun tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:14 PM | Show all posts
Make up yg pelik atau muka die ek Selamat hari jadi Tok Ti!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:16 PM | Show all posts
siti ni asli nya cute...tapi kenapa make-up kan dia mcm tuu? kesian aku tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokti dulu kala

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Barbie kertu

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:26 PM | Show all posts
Tokti ni muka cute tapi makeup barbie tu sangatlah tak sesuai utk muka sheolls.
Lipstick pink terang tu memang BIG NO utk sheolls. Sheolls ni makeup light2, bedak kurang2 pon ok dah sbb cute.
apa2 pon, Happy Birthday Tok Ti!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Barbie gems....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:35 PM | Show all posts

ini pun zaman dia dah buat sesuatu
aritu ada tengok HMI zaman purbakala nampak la beza sebelum dan selepas tu yg herlok

gambo baju pink yg menyandor tu macam rupa saerah pulak



Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiii gems sampai muka pun jd sembab...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:46 PM | Show all posts
knp senyuman siti nampk lain...sbb nmpk mcm nenek xde gigi...semua style senyum gini mulut terbuka mcm x nmpk gigi...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:47 PM | Show all posts
Mamason replied at 12-1-2022 05:05 AM
First... Happy Born Day Tok Ti.  Same date ngan anak teruna teman lahir 11.1 (anak teman baru 8 thn) ...

iolls pun rasa sebab makeup ni kot, sebab nak nampak cam patong (kot??)

kalau tengok muka dia tak makeup+filter last week, nampak cam muka lama + gems je. dia ada keluarkan makeup tutorial last week, bole tengok kat ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:49 PM | Show all posts
aku tetap suka gambar tok ti masa sambut birthday time umur dia 25 tahun....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by SweetRehan at 12-1-2022 02:58 PM

Siti dah tak secantik masa zaman kegemilangan dia dulu ...tp ye la kan seiring la dengan usia beliau sekarang dah 40an...tp tema Barbie tu ek.....no komen
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 12-1-2022 02:17 PM
Tokti dulu kala

Aku tgk mcm same je.. dlu & skrg.. entahlah.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 12-1-2022 02:47 PM
iolls pun rasa sebab makeup ni kot, sebab nak nampak cam patong (kot??)

kalau tengok muka dia tak ...

ade tgk, tanpe makeup.. tokti muka cnp muka mak salmah kan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:05 PM | Show all posts
faktor penuaan la...muka semakin kembang, hidung makin kembang, mulut makin terjuih...

cer korg compare muka korg zaman baru lepas spm, baru lepas degree, dgn skrg...beza kot...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:06 PM | Show all posts
tp mulut dia tu mmg perasan la, bibir bawah dia tu senget bila bercakap...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
nevberg replied at 12-1-2022 02:08 PM
tauuuuu…aku pun terfikir..dia ni bayar ke semua station radio tuk pasang lagu dia masa birthday d ...

Seorang lagenda tak perlu membayar untuk dikenang. Dah x kan banyak2 hadiah dia dapat tu pon dia bayar?

Hanya org yg ada org baik di sekeliling dia je paham kenapa org menghargai dan menghormati. Biasa kalau sekeliling kita (mungkin plus kita) semua negatif, dia akan pelik kalau nampak ada org diraikan, dihargai dan dihormati.

Iols pernah jumpa personal tok ti ni, iols rasa dia seorang yg baik dan x sombong. X salah kalau org nak minat dan hargai dia. X yah la dengki kenapa xde lagu dayang, mitch donat, shilalat semua masa arijadi diorg. Ni rezki tok ti.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nakkomenjugak at 12-1-2022 03:09 PM

Buruk bebeno buat theme barbie kertu2 ni
patut buat time muda bergetah dulu zaman2 debaran cinta/ku milikmutime2 berganding bahu dengan acik nikolas saputra
tu era sheol yang iol suka
tapi lantakkk duit sheol

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:59 AM GMT+8 , Processed in 0.084915 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list