CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 08:42 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 12-1-2022 01:28 PM
lain nya muka aokk tokti oiiii

ya kak kiah, igt mata iols kero, tp mmg btul la kan lain nau muka sheol. pelik di situ. ke teknik make up ala2 kusam/pucat? ehhh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-1-2022 11:29 PM
Meols sambung lagi kisah sedih uols ni…

Takdir Tuhan, yg xsemenggah tulah jugak yg anak2 sheols  ...

Yang boy tu pun muka aki tarudin...
Dan sebenarnya muka kerabat ctcaras ni mmg sepesen je.. anak saerah anak ayie anak saida...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:51 AM | Show all posts
luvly_snow8608 replied at 12-1-2022 11:26 PM
kelakar baca kat fesbuk orang kutuk sheols cakap mcm barbie gemok

tp mmg ye pun. bkn nk body shaming tp aku rasa kalau theme barbie ni utk besday parti anak die sesuai la jugak.  aku google umur siti dah 43 thn, mcm tak sesuai jah utk theme ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:53 AM | Show all posts
apesal suka nau ambil gambar mulut ternganga
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 13-1-2022 07:48 AM
lah makin iras saerah... dulu lawa bertiang tiang jaohhh dari si saerah

Biasa adik beradik memang cm tu makin tua makin jadi seiras....mingkin sbb dari darah yg sama kot....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:04 AM | Show all posts
maybe sebab dah berisi tu muka pun nampak lain. tokti kena kuruskan badan semula baru nampak shape2 semua..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:19 AM | Show all posts
ada muka piyah ke?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasalah tokti dah kawin ada anak
Dah masuk geng umur 40 tahun keatas...
Badan pun makin mengembang macam bini angkasawan dr halina tu
Marion caunter badan maintain slim
Kak amy mastura umur dah 50 tahun maintain macam dulu badan dia kecik
muka tetap cute
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:41 AM | Show all posts

kn aku cakap dh yg piyah mmg muka ct..cuma sbb skrg dia kecik lagi
manis ct tu piyah ada. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm Saerah sgt dah.. happy bday tokti.. kongsi bday dgn Kate Middleton gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin ct teringin lama utk tema Barbie..
Kalau ct maintain berat badan..lawa dia..
Skrg bambam dah nak serupa dgn Hetty Koes Endang.
Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:46 AM | Show all posts
hzln replied at 12-1-2022 10:50 PM
Kalu tak silap, sekrah tu diibarat janet jackson
Tokti tu diibarat mcm michael jackson, punya gahh ...

La toya Sekrah, aku rasa memang sheshuaiiii.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:46 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 13-1-2022 09:41 AM
kn aku cakap dh yg piyah mmg muka ct..cuma sbb skrg dia kecik lagi
manis ct tu piyah ada. hahaha
...

kan..piyah ngikut muka mak dia cuma hidong tu tak sure ikut siapa, maybe bapak dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 12-1-2022 02:17 PM
Tokti dulu kala

cantiknya dulu… iols harap dpt tgk tokti aging gracefully. tp sekarang pn mcm dah overdo je…
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:50 AM | Show all posts
SherryZass replied at 13-1-2022 09:46 AM
kan..piyah ngikut muka mak dia cuma hidong tu tak sure ikut siapa, maybe bapak dia kot

mesti piyah cantik manis mcm ct bila besar. acik acik yg mgata piyah xcomey tu msti tkejut. hahaah.xcomel ms kecik xsmestinya xcomel bila bsr. byk cth dh org keliling aku pn ramai..

ada gk yg comel gila ms kecik
bila bsr biasa biasa dh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya mmg bnyk jer
Mak2 strugle nak kurus blik
Lepas beranak
Kdg susah gak sebab bf
Tu belum lgi bnyk kerja nak buat
Mudah sgt terasa lapar
Kalau tak mampu nak kawal
Memang ler mmbesar gan jayanya
Bgi iols dtct ne naik badan
Sebab hormon yg sheols ambik
Sebab nak preggy
Proses IVF ne bukan mudah
So biar leh dier
Skrg pun sheols misti happy
Dh jadi seorang ibu
Sebab bertahun org mengata sheols mandul
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok video dtct msa muda
Mmg sheols cantik n manis sgt
Pandang pun tak jemu
Sebab tu teramat popular delulu
Afiyah tuh bakalan cantik gak
Entah ler napa leh acik porum neh
Asal baby n budak je suka dkutuk
Muka baby n budak kn bertukar2
Msih panjang perjlnan budak tuh

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:24 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 12-1-2022 12:57 PM
Makin besar makin gelap piyah
Makin pekat muka tok k

tokti time kocik2 pun golap gak..anyway sama je la muka piyah dengan tokti masa belum mumayyiz..



Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia sembap sikit, water retention. kiranya bangun lagi terus mekap untuk event. Mekap pun tak sempat nak blend elok. Lipstik pucat.
Bibir nampak lain sikit. But yang lain-lain tu rasa faktor kedewasaan. Toktik kena workout sikit, kurangkan water retention tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:27 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-1-2022 03:24 PM
Yg meols perasan sheols ini macam malu bebenor dengan family Lipih sheols. Gambar belah sana xde pun ...

dia malu belah dia kan dulu mesikin..walaupun arwah apak keje polis tapi takde kereta sampai menumpang kereta jiran gi skola kalau time hujan..dulu dia pun meniaga kuih kat flat kuarters demi kelangsungan hidup family masa kekecik..tapi tu la kalu iollss la aku takde nak segan sebab da memang itu takdirnya..n skang ko da berjaya x payah nk mendongak sangat..ingat la asal usul ye..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.181715 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list