CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 11:26 PM | Show all posts
kelakar baca kat fesbuk orang kutuk sheols cakap mcm barbie gemok
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 12-1-2022 10:58 PM
Family kertu perangai je tak semengah tp berharta
Family lepeh dhlah harta tak ada rupa pun kurang ...

Meols sambung lagi kisah sedih uols ni…

Takdir Tuhan, yg xsemenggah tulah jugak yg anak2 sheols warisi sekarang. Piyah paling kuat ikut genetik Lipih. Dah Lipih tu, lipih jela xyah malu2   
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-1-2022 11:29 PM
Meols sambung lagi kisah sedih uols ni…

Takdir Tuhan, yg xsemenggah tulah jugak yg anak2 sheols  ...

ko ni haters siti ke? hhaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-1-2022 11:31 PM
ko ni haters siti ke? hhaha

Komplen sikit terus kena cop haturssss

Xla meols cuma komen apa yg meols rasa x patut je. Yg penting meols behave ya xkutuk anak2 sheols
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-1-2022 11:35 PM
Komplen sikit terus kena cop haturssss

Xla meols cuma komen apa yg meols rasa x patut je. Yg  ...

hahaha.
xdelah aku tnya je. kn soalan tu slalu forumer tnya.
bila komen hentam sikit terus di tuduh haters. bila komen puji sikit terus dituduh karat.
menyampah betul skrg nk komen pn kne ada guideline. Lol sgtt
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 12-1-2022 06:08 PM
Barbie saerah

X lwa nya sheols skg mulut pelik nampak garang… tgk misha xde beza sgt pun umo tp ma ...

Kak mitch dah x nampak zantannnn bila rambut dh pjg khuenzzz btw happy birthday january babies datuk syafinaz,ctdk,kak mitch & anzalna.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
ai keciwa dgn tokti lps statement merangkak la uols cari dia mtk maap.skrg dh nmpk mcm buat muka pulak. pastu duk la selfie tak sudah sambil tyg apa yg ptt. she is not the old ct anymore. ah gitew
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-1-2022 04:47 PM
piyah ikut muka ct,jenis senyuman manis..cuma kulit xthu ikut sapa.

Rasanya ikut kulit arwah ayah tokti
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Pibeday tokti..napalah aunty rasa cm tokti memang teringin sgt theme barbie ni..tp sajalah cover up guna nama.piyah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
I rasa muka ct ni lain sbb faktor penuaan je...muka dia jenis jatuh gitu..org muka bulat mmg gitu...ada org bila tua muka makin cengkung....bila tgk dia bercakap lama2 dah nmpk mcm muka intan ex kuda pulak..tapi still ada manis muka dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 05:31 AM | Show all posts
lipstick pink mcm tu tak sesuai untuk semua jenis pose yuh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 12-1-2022 11:18 PM
Tu la. Sama jah ngan missfake n neelofake. Suka tonjol2 kemesraan di kalayak ramai.

Kannn.. Level jer beza.. Ter over... Biasher2 tonjol... Pakar tonjol.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 12-1-2022 02:17 PM
Tokti dulu kala

Tokti jaman dolu2 mmg sgt2 comey.. hepi belated besday tokti..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
muka pompuan ni makin scary ye, jgn nnt sama level Nek rosmah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:06 AM | Show all posts
barbie tembam
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
lah makin iras saerah... dulu lawa bertiang tiang jaohhh dari si saerah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
barbie tebal gitu kannn
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:01 AM | Show all posts
danieladam replied at 12-1-2022 03:06 PM
Seorang lagenda tak perlu membayar untuk dikenang. Dah x kan banyak2 hadiah dia dapat tu pon dia b ...

setuju, it's just a tribute to her
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 12-1-2022 12:57 PM
Makin besar makin gelap piyah
Makin pekat muka tok k

Mata i pula nampak muka piyah sebijik Siti Saerah, basically muka pekat family belah Siti. Langsung tak nsmpak tok K. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tokti ni bukan fizikal je berubah.... Suara pun sama. Jauh lemak merdu masa dulu2. Skrg ni kalau tokti menyanyi dgn siti shower, tak boleh beza mana satu ori. Maybe dari segi teknik nyanyian je lah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 10:32 AM GMT+8 , Processed in 0.092674 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list