CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 05:44 PM
Hahhaha kalau i pon xhingin nk reply ucapan si janet tu. Not my level gituh  janet tu byk calark ...

Belah lipih pun jenis nikah cerai nikah cerai juga kan.. Tok tie pula amat menyayangi Tok misai sepenuh jiwa raga dan tonjol2 di kalayak. Bagus laaa.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-1-2022 09:11 PM | Show all posts
SORRY SISTUR.. HUDUH
SHEOLS NI MMG LAYAK KENA MAKE OVER PENAMPILAN UTK TAMPAKKAN ELEGANCE.. KE DAH MMG ASAL LIPIS, YOU CANNOT TAKE OUT LIPIS TO ACCOMODATE ELEGANCE GITTEW
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy belated birthday Tokti.. lebiu

-Mode melayan video2 Tokti di YouTube-

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nevberg replied at 12-1-2022 02:08 PM
tauuuuu…aku pun terfikir..dia ni bayar ke semua station radio tuk pasang lagu dia masa birthday d ...

yes. yes. yes.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
HB tokti, iols nampak cantik jah tokti. Mekap tu la tebal. Tokti dah sweet light make up fresh look dah ok, tukor jela epi temerloh tu pada iols tokti bambam pun still curvy la, biasalah umur meningkat metabolisma pun dah slow. Yg lain2 cucuk ke apa tu utk puaskan mata tok kertu lah bukan korang tak tau dk mata keranjang, dah dia suka tebal situ sini tu la bini dia buat kot. Dan theme barbie tu kalau dah piyah mintak patut buat time birthday piyah, boleh je mak melaram sekali, tapi bior la duit dia kan org kaya apadehal sambut birthday 10h10m pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 12-1-2022 03:39 PM
Bod sebelum2 ini ada pernah ckp nirmala pernah guna .guna ehem. Betuleh

Skrg dah tak guna? Sbb tu nampak hauk?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 05:44 PM
Hahhaha kalau i pon xhingin nk reply ucapan si janet tu. Not my level gituh  janet tu byk calark ...

Mengabihkan boreh je kot. Fed up sheols jadinya haha

Kedai mkn mak salmah dgn ayie tu lama dah tutup kan. See.. semua separuh jln. Siap buat id lagi kedai tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 12-1-2022 05:43 PM
Bg aku tak salah pon ct nak selfie mcm tu..r dia nak enjoy kehidupan dia skg.dulu2 dia tak dpt mer ...

Bukan x dpt merasa, dulu2 sheol yg pilih nk jadi sesuci embun pagi
Menyanyi tegak je, nk gelek2 sikit pun elehhh malu konon, bila badan kembang semangkuk baru nk gelek sana sini
Citer pasal tak cukur kening, tak simpan kuku pjg( iols x sure if sheol masih maintain tak nkberkuku pjg) ..mengada betoi
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-1-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 05:44 PM
Hahhaha kalau i pon xhingin nk reply ucapan si janet tu. Not my level gituh  janet tu byk calark ...

siapa Janet tu uuu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
acikhan replied at 12-1-2022 10:08 PM
siapa Janet tu uuu?

Saerah uols. Tp i smpai now xtau kenapa she dipanggil janet
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 10:40 PM
Saerah uols. Tp i smpai now xtau kenapa she dipanggil janet

Kalu tak silap, sekrah tu diibarat janet jackson
Tokti tu diibarat mcm michael jackson, punya gahhhhh namanya
Tapi iols rasa mcm tak kena jer sekrah tu disetarakan dgn janet, janet pun kira retis ngetop juga di jamannya, bersusun lagu hits
Sekrah tu level la toya jah
Tatau hapa sumbangan, takat jadi penempel ruangan gosip, yg org tau dia adikberadik michael jeksen jah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-1-2022 08:11 PM
Ucapan kat ig Saerah uols, 2 post lagi ucapan hari jadi tu. Like pun x, komen pn apetah lg. Ntah l ...

Kalau yg adik beradik lelaki lansung mcm dh tak wujud....anak2 saudara yg dh dewasa pun mcm tak ada dlm majlis2 sheols...btw pengantin baru pun cm tak nmpk...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 12-1-2022 05:43 PM
Bak patung barbie celah mananya..nmpk mcm mokcik2 takde gigi ada ler

Kejinya
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 12-1-2022 05:43 PM
Bg aku tak salah pon ct nak selfie mcm tu..r dia nak enjoy kehidupan dia skg.dulu2 dia tak dpt mer ...

Iyerlah sbb dia ctcaras
Kalau nowa abis kena kutuk tak sedar diri dah tua perasan muda bagai
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-1-2022 08:11 PM
Ucapan kat ig Saerah uols, 2 post lagi ucapan hari jadi tu. Like pun x, komen pn apetah lg. Ntah l ...

Family kertu perangai je tak semengah tp berharta
Family lepeh dhlah harta tak ada rupa pun kurang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat dulu majalah mangga ada edit muka tokti...gambaran masa tua...muka dia cam melebar..pastu tokti kata gambar tu macam mak dia...kalau ikut keturunan mak dia, rahang memang makin melebar..lebih kurang gitula ayat sheol
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-1-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Peringatan kat diri sendiri:
Badan dah kembang sana sini sila sadar diri jgn ler melaram dgn kaler pink feeling2 pwincess, huduhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy btday dkct
Semoga terus panjang umur
Afiyah comel dan bijak
Suka tengok sheols
Walapun acik porum neh
Mengata mcm2 kat dier
Dgn budak pun sakit hati
Choi sgt perangai
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nevberg replied at 12-1-2022 02:08 PM
tauuuuu…aku pun terfikir..dia ni bayar ke semua station radio tuk pasang lagu dia masa birthday d ...

Ni confirm pitenah. Stesen radio penah bagitau dorang mmg hormat giler ngan ctot sbb tu dorg pasang lagu2 dia time besday dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ctdk pn ada haters ke? kt twitter tu penuh karat dia. takut nk tweet apa apa psl situ terus kena lahar..Lol.

korg ni tak habis mengutuk piyah. aku rasa piyah tu bakalan cun bila besar sama mcm tika siti umur 25-27 cmtu. piyah ni manis tu lebih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 08:32 PM GMT+8 , Processed in 0.081518 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list