CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 12-1-2022 03:06 PM
Seorang lagenda tak perlu membayar untuk dikenang. Dah x kan banyak2 hadiah dia dapat tu pon dia b ...

Dia ni ada aura yg menyebabkan kita yang tengok dia live, rasa kagum dan sayang kat dia. I dunno. That's how I felt lah bila jumpa dia. Aura sheols mmg kuat. Born with it.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 12-1-2022 05:10 PM
:

Udah2lah tu sitot. Sitot, missfake dan neelofake ni sama jah. Konon2 baik, b ...

Hahaha. Betul tu betol
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 12-1-2022 03:24 PM
Iols cuma nak puji, baiknya ex wife dato k, tg zawiyah. Siap dtg majlis, bermesra dgn keluarga dato  ...

Teezac mmg baik. Dlm ig dia pun byk je gambar ct. Selalu join apa2 majlis/perjumpaan keluarga sama2. Masa ct bersalin pun dia datang melawat n pegang baby. I pun sampai follow ig dia sbb suka tengok dia jaga cucu n nampak suami dia pun baik selalu layan cucu. Family diaorg lagi nmpk normal n x try hard mcm family norman n abby
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by che-cikL at 15-1-2022 03:25 PM

Yg dlm kotak Barbie tu dah nampak macam Saerah yg putih
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-1-2022 03:24 PM
Yg meols perasan sheols ini macam malu bebenor dengan family Lipih sheols. Gambar belah sana xde pun ...

Komen kat gambar sheolls tu berapa ribu.
Terlepas pandang la tu.
Tak pun dah reply dalam whatsapp group Taruddinizers.
So bila dik beradik komen, xreply dah la.
Gitu Ganja husznuzon.

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
miu84 replied at 12-1-2022 07:15 PM
Dia ni ada aura yg menyebabkan kita yang tengok dia live, rasa kagum dan sayang kat dia. I dunno.  ...

Terlalu kuat...tup tup laki org boleh 'dilenyapkheun'...menjadi miliknya....

Kahkahkahkahkahkahkahkahkaj


Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-1-2022 03:24 PM
Yg meols perasan sheols ini macam malu bebenor dengan family Lipih sheols. Gambar belah sana xde pun ...

Lame dah prangai die ni jd mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ishh malu lah dah tua2 dah jadi mak budak nak buat party Barbie. Serentak pulak tu dgn anak zizie ezzettte yg 3 tahun tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy Birthday Tokti
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sopianpiann replied at 12-1-2022 12:40 PM
1 je tak kenan dgn siti. suka selfie buat muka cute
pdhl dh berumur tu kurang sesuai yg ct.

Tu utk peminat dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 05:44 PM
Hahhaha kalau i pon xhingin nk reply ucapan si janet tu. Not my level gituh  janet tu byk calark ...

Tapi dalam2 not my level pun anak Janet tu jugak dulu lah yg CT ni dok kelek2 sebelum dapat Piyah dgn Pwa tu

Maaf cakaplah, buruk2 perangai family pun, yg busuk tula selalu sokong kita kalau ada apa2 masalah dgn orang lain, dah nama pun sedarah kan. Andaikata xpanjang jodoh khen dgn tok kertu, kesudahnya nanti kena humban jugek ct ni dengan family tok kertu

Andaikata ya. Jangan trigger atau butthurt dgn andaian meols ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 12-1-2022 03:06 PM
Seorang lagenda tak perlu membayar untuk dikenang. Dah x kan banyak2 hadiah dia dapat tu pon dia b ...

kannnn…kaka tiap2 thn 11.1 enjoy sgt dgr radio sebb depa pasang lagu2 tokti yg lama2…

masa MJ mati pun hampir semggu kut radio berbahasa inggeris pasang lagu2 MJ…

masa ernie dan syamel nikah pun radio pasang lagu2 depa…

penyanyi yg menyenangkan mmg org syg…
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Apesal gigi bawah ctdk dah ke depan... Bila cakap pon dah larik dah gigi dan bibir... Senget2x dah jadi nye... Mcm pelik dah bila bercakap...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy besday DCT...you are alot better with light make up...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 12-1-2022 08:13 PM
GegarVaganja replied at 12-1-2022 07:44 PM
Komen kat gambar sheolls tu berapa ribu.
Terlepas pandang la tu.
Tak pun dah reply dalam whatsapp  ...


Ucapan kat ig Saerah uols, 2 post lagi ucapan hari jadi tu. Like pun x, komen pn apetah lg. Ntah la dah lama perasan dia malu nak tunjuk family Lipih dia. Malu kot orang korek kisah adik beradik dia. Family tok kertu bukan main, padahal family tok kertu pun xde la semenggah mana juga perangainya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 12-1-2022 03:24 PM
Iols cuma nak puji, baiknya ex wife dato k, tg zawiyah. Siap dtg majlis, bermesra dgn keluarga dato  ...

Agaknya tg z ni berterima kasih sebab tok ti ambil tok k. Tu yg tak marah dah ct ni kut. Mula2 mmg berapi. Lelama pikir pikir haaa ambiklah kao orang tua bermasalah tu. Haha. I bermonolog. Kikiki.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tak payah la masuk bod gosip kalu nak meroyan pasai artis fake…nama pun bod gosip…
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 12-1-2022 07:56 PM
Lame dah prangai die ni jd mcm ni...

Ghisau kot orang korek kisah adik beradik dia. Rasanya adik beradik dia xsemenggah belaka kan. Tp tula, family tok kertu pn anak2 nya bukan helok sangat perangai. Tgk kelaku Asyraf dengan Aazief tu hmmm geli aihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 12-1-2022 08:06 PM
Apesal gigi bawah ctdk dah ke depan... Bila cakap pon dah larik dah gigi dan bibir... Senget2x dah j ...

Senget2 mcm dagu kak viviana abdullah tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 12-1-2022 05:13 PM
hehe aku sempat masok tapi pagar tinggi ada yang sampai 4 pagar ke atas.. org soksek nirmala meman ...

uishh nk kena cari ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:27 PM GMT+8 , Processed in 0.178226 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list