CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
luvcomot87 replied at 16-1-2022 08:26 PM
Satu je nk tegur dh 2022, tok ti masih gune filter bile amek gmbar aafiyah.. nk bg nampak lg cerah.. ...

Anak rizman tu pon pakai filter uols.. Tp bukan la filter jadi orenn
Iols suka je tgk gelagat aafiyah ni.. Tp tokti dah boleh la Kurang2 kan filter tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 13-1-2022 11:21 AM
Tengoklah family lipis semua tak menjadi..asyik kahwin cerai,kahwin cerai aje..dah bg buat busines ...

Sebab tu masuk sekolah cina kan.. masa masuk pertandingan, takkan takde sapa nampak fullname budak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:17 AM | Show all posts
mendeluk replied at 15-1-2022 11:57 PM
Uols belek thread social climber v12 ke apa yang pasti ada pagar. Nanti ada. Iols xkoser nak cari  ...

v12 cam takde je iollss tengok kat space home buntat

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 17-1-2022 11:17 AM
v12 cam takde je iollss tengok kat space home buntat

Cuba cari v lain. Aku malas belek satu2 haha sorry yach. Dorang tak sebut nama siti. Ada keywork for her name kat dlm tuh: nirmala.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Letak link senang.. kita dahlah tak reti yang mana satu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:52 PM | Show all posts
ye mmg mcm barbie..patung barbie terlebih yeast..anyway happy birthday tokti...u tetap no1
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 04:10 PM | Show all posts
Masa muda dulu comel la kot, dah bambam macam ni udah ler
And takyah lah nak selfie macam comel
Tayang je lah muka dekat tok laki tu
Dah jadi barbie jadi Mulan pulekkk
Letih!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:09 PM GMT+8 , Processed in 0.077351 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list