CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 12-1-2022 04:44 PM
Anak2 dgn tengku zawyah helok2 jer kulit cerah

Afwa tu nampak macam anak2 tok k yg lain..mcm Asyraf pun ada aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nevberg replied at 12-1-2022 02:08 PM
tauuuuu…aku pun terfikir..dia ni bayar ke semua station radio tuk pasang lagu dia masa birthday d ...

Mengarutnya lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 13-1-2022 09:18 PM
Mek iti dulu kala lawa sangatt

Lawa tokti. Masa ni jadi kegilaan jejantans semalaysia
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
azlinaaz replied at 13-1-2022 10:35 AM
ingat masa berpantang baru ni. Tok Ti bagi statement berazam untuk kurus mcam anak dara semula.....n ...

Aku ingt.samething dia buat lps bsalin piyah. Duk gebang turun 20kg. Xyah citer kot. Biar org tgk result. Jd camni wat maluje
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokti udah udah la perasan diri tu puteri2.
Zaman muda dulu, ya mmg nampak princess2. Cantik comel. Tua sekarang pun masih ada sisa2 comel, tapi udah2 laaa. Mcm takleh move on zaman muda pun ada dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:38 PM | Show all posts
Takkanlah siti malu dengan keluarga dia.  Mungkin tak nak publisiti banyak-banhyak nanti yang kecam dan kutuk pun banyak.  

Piyah tu muka siti.  Comel je sekarang.  Afwa tu muka Tok K sebijik.
Nanti dah besar dia polishlah kot kulit dia macam ibu dia jugaklah.  Ataupun dia tak kisah pun nanti.  Netizen je yang lelebih.
Duit banyak.  Nak buat apa pun boleh.  
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
nuhanis replied at 13-1-2022 10:33 PM
Tokti udah udah la perasan diri tu puteri2.
Zaman muda dulu, ya mmg nampak princess2. Cantik comel.  ...

Dia tertua sblm usia sbb kahwin dgn tok kertu. Skrg sedar tak puas memuda.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 13-1-2022 11:21 AM
Tengoklah family lipis semua tak menjadi..asyik kahwin cerai,kahwin cerai aje..dah bg buat busines ...

Lah..katup ker kedai mak Salmah tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 13-1-2022 10:51 PM
Lah..katup ker kedai mak Salmah tu

Ig cafe tu pun dah hilang tarak. Iols pun search lepas porumer bagitau rupanya memang dah takdak
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 12-1-2022 08:06 PM
Apesal gigi bawah ctdk dah ke depan... Bila cakap pon dah larik dah gigi dan bibir... Senget2x dah j ...

Umur 40an selalunya ada gigi2 yg mula meluruh.. apakah ct dah pakai gigi palsu kot??
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 12-1-2022 01:27 PM
Nape senyuman sheolls mcm pelik? mcm tak ada gigi

kalau dia bercakap pun skrg suka kemam2 mcm takde gigi.. karatz jgn marah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 12-1-2022 12:29 PM
akhirnya ada gak karats yg bukak benang ni..b4 dat, ni ade buat mulut n idung ke lain nau rupa da?

Epie temerloh punya air tangan...shading tang idung tu mak aiii
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:37 AM | Show all posts
Katanya replied at 13-1-2022 10:59 PM
Epie temerloh punya air tangan...shading tang idung tu mak aiii

si epok2 tu patut si sitot ni nyah kan aje dalam hidup dia..buat punah muka sitot je..

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
QueenIsolde replied at 13-1-2022 09:18 PM
Mek iti dulu kala lawa sangatt

lawanyaaaaa dia dulu, manis sangat lawa muka melayu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 14-1-2022 01:26 PM
katnissE replied at 13-1-2022 10:38 PM
Takkanlah siti malu dengan keluarga dia.  Mungkin tak nak publisiti banyak-banhyak nanti yang kecam  ...


Lawa je dak piya ni bila  pakai mask kan. Hidung dan binir ikot tok kertu. Kalau ikut mak iti mesti cntik

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat porumer montanaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
HB datok siti
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:35 PM | Show all posts
marchikobonzo replied at 13-1-2022 11:21 AM
Something off with her face, mulut, hidung, pipi. For sure bukan mekap ehh..tolong la!

x pernah tgk dia tanpa mekap ke?



Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 14-1-2022 11:10 AM
lawanyaaaaa dia dulu, manis sangat lawa muka melayu

Tp iols lebih suka time awal perkahwinan dia..yg netz hentam dia pakai tudung saji tu, nampak glowing sgt masa tu. Utk tak ot muka mek iti lain sejak ngandungkan piah esp tang bibir.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:42 PM | Show all posts
x nampak pulak ada perslisihan antara CT dan keluarga lepeh....mesti dorang ada wassap family...netizen pulak yg kecoh...
CT x pernah lupa Mak Salmah dia...dan dlm IG CT x de pun keluarga belah datok K menempel? sama je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.359451 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list