CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 13-1-2022 08:11 AM
Tokti ni bukan fizikal je berubah.... Suara pun sama. Jauh lemak merdu masa dulu2. Skrg ni kalau tok ...

Suara akn berubah ikut umur uols. Xpercaya kalau u ada video zmn 20s cuba compare dgn in 30s. Suara akan kasar sikit ikut peningkatan umur. Penyanyi lain i xpasti. Tp suara tokti mmg menebal ikut badan & umur
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Lg 1, xtau la kenapa org yg mekap tokti suka naikkan kening dia jd nmpk garang. Kalau tgk yg porumer tepek gmbar she masa muda kening x tggi mcm tu sweet jah. Xpuas pulak tgk gmbar tu mmg lawa sesangat
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 13-1-2022 05:28 AM
Suara akn berubah ikut umur uols. Xpercaya kalau u ada video zmn 20s cuba compare dgn in 30s. Suar ...

Setuju suara mmg akan berubah. Tapi cth artis2 lain tk de lah berubah sgt suara.. macam liza hanim, masih lemak merdu, ella pun tak de la beza sgt. Tgk aje yg masuk gegar vaganza tu. Yg beza kalo tak de stamina, tak cukup pernafasan dan lupa lirik je. Tp suara boleh kata 90% sama macam dulu2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 13-1-2022 01:42 PM
Setuju suara mmg akan berubah. Tapi cth artis2 lain tk de lah berubah sgt suara.. macam liza hanim ...

I setuju. In tokti case, mmg terpaksa akui suara dia berubah. Nasib dia mcm tu x dpt maintain suara lemak merdu halus manja dlu2. Tp aura she masa mendonia until now x ada sapa boleh lawan. 1 dlm sejuta. Xtau lg bila akan ada next persona mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:53 PM | Show all posts
confinement lady yang jaga iols dulu pernah jaga tokti sheols cakap. katanya tokti buat filler bibir . sama la ngan menantu tiri sheols oops.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 13-1-2022 08:51 AM
tp mmg ye pun. bkn nk body shaming tp aku rasa kalau theme barbie ni utk besday parti anak die ses ...

mmg she saje nak malukan diri sendiri bertema barbie ni hahaha

barbie tu slim & slander.. org gemok tlg lah jgn perasan perfect mcm barbie . Bertambah huduh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 13-1-2022 09:31 AM
Biasalah tokti dah kawin ada anak
Dah masuk geng umur 40 tahun keatas...
Badan pun makin mengembang  ...

Baru ada anak 3 tahun lps ni haa

Akak ziana anak 4 , yg sulung 20thn dah agaknya, maintain cantik slim. Aging gracefully .
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tua2 ni dia masih makan telur mentah dalam jamban tak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:16 PM | Show all posts
takutnye barbie doll manis gitu ahahah..klu utk anak kn bole tggu besday anak nanti kang hihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Buanglah gambar2 dan video yang tak bertudung tu. Peminat2 tegar dia tak nak bagi nasihat ke??
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 03:33 PM | Show all posts
Skala suka dan minat kat tokti turun naik bak turun naiknya bursa saham malaysia yaachh. Masa jatuh merudum masa nak kawen ngan kertu misai tu. Satu tahun jatuh merudum hahaha... mapui
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 05:38 PM | Show all posts
tantikkk toktiii semua pinkkkk...
nampak clean and tak serabut gituuu...
huntong jadi tokti tiap kali besday radio main back to back lagu2 sheols...
such a malaysian sweetheart
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara ubah ikut umur tapi Krisdayanti suara makin lama makin merdu. Patut tok ti mintak petua kat sheols, dorang kan bff .
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 13-1-2022 03:12 PM
Tua2 ni dia masih makan telur mentah dalam jamban tak?

Dulu, sy fikir tu untuk black magic. Tapi, bila dah tua bangka ni, sy ada jumpa org makan telur mentah untuk stamina. Orang yang saya kenal tu, buat mcm ni sebelum masuk sukan yg kena buat 3 benda tu, belari, berenang, bebasikal. Tapi, takdela makan dalam jamban.

Mungkin OKG sorok2 sbb takmo org tau rahsia dia ada stamina yg baik. Menari bagai pun, suara maintain sedap
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lily_Elizabeth_ replied at 12-1-2022 08:11 PM
Agaknya tg z ni berterima kasih sebab tok ti ambil tok k. Tu yg tak marah dah ct ni kut. Mula2 mmg ...

Hahahaha. Btul jugaks. Tapi aku kat tg Z aku akan berapi jugak Sbb Tok K layan bini baru dia totally lain mase dgn aku. Sape x sakit hati oi…bini baru pandai pulak layan lek lok. Tapi aku???? Based on hearsay aku dgq lah pasal Tok Kertu tu. But still, big thanks to Tok T (orang satu jenis Mcm Tok T) Sbb dah selamatkan aku Dari perkahwinan yg x best ni. Nmpk somi baru tg z lah helok perangai nya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 13-1-2022 08:51 AM
tp mmg ye pun. bkn nk body shaming tp aku rasa kalau theme barbie ni utk besday parti anak die ses ...


Tp kdg tu mmg berkait dgn personaliti jgk tema2 ni. Sbb tgok ain edruce lepak2 ngn family pmpuan anak2 buah die tema barbie gini ok pulak... Nmpk classy . Bolehlah nmpk semenggah jgk...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 13-1-2022 05:56 PM
Suara ubah ikut umur tapi Krisdayanti suara makin lama makin merdu. Patut tok ti mintak petua kat sh ...

Ziana Z pun makin tua mkin sedap pulak nyanyi.. kat telinga ai laaa.. Pengalaman mendewasakn gitew.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih  bernombor lagikah... hihi
Tahniah tokti...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin besar makin seiras ibunya si piyah ni..btw comel je dct pakai skirt tutu kembang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mek iti dulu kala lawa sangatt

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 11:08 AM GMT+8 , Processed in 0.081573 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list