CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 10:35 AM | Show all posts
ingat masa berpantang baru ni. Tok Ti bagi statement berazam untuk kurus mcam anak dara semula.....nampak dia bekerja keras masa tu nak kembali langsing, berpantang dgn natalismothercare sampai 100 hari dan sebagainya... nampak mcm kurang berhasil...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 13-1-2022 09:31 AM
Biasalah tokti dah kawin ada anak
Dah masuk geng umur 40 tahun keatas...
Badan pun makin mengembang  ...

Marion tak penah gemuk sejak dulu pun dia kan model/duta produk mmg dah biasa dgn rutin senaman dan diet ketat. Sama je dgn Daphne Iking ni org2 yg tak penah benarkan badan depa gemuk walaupun masa mengandung.
Org lain pun boleh je nak gini tapi bak kata org kg beauty is pain.
Diet ketat tu yg paling mencabar, duit byk tapi takleh menikmati makanan yg sedap2 manis berlemak dan berkrim bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Piyah xcomey tapi cerdik budak tu.. mungkin besar esk makin comey ye, ramai je yg masa kecik xcomey dh besar helok n ada je yg masa kecik comey lotey dh besar haus wajahnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:16 AM | Show all posts
mendeluk replied at 12-1-2022 05:13 PM
hehe aku sempat masok tapi pagar tinggi ada yang sampai 4 pagar ke atas.. org soksek nirmala meman ...

benang mana tu kasi la link..ehehhehehe

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:21 AM | Show all posts
Something off with her face, mulut, hidung, pipi. For sure bukan mekap ehh..tolong la!
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 13-1-2022 10:27 AM
dia malu belah dia kan dulu mesikin..walaupun arwah apak keje polis tapi takde kereta sampai menum ...

Tengoklah family lipis semua tak menjadi..asyik kahwin cerai,kahwin cerai aje..dah bg buat business pon x kemana..tgk mak dia tu hari tu bukan main lg buka kedai smp panggil lantera deco kedai mak salmah tu last2 katup juga..kalau aku jd ct pon fed up dgn keluarga yg mcm ni.smp bila nk harap tok ti aje.sbb tu lh dia syg dgn sang dewi dan family tok k agaknya..tu blm lg cerita si saerah yg lahir si umai hasil calculator.memalukan aje
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
bior jelah dia enjoy life dia..duit pon pakai duit dia kan..walaupun nampak mcm nenek xde gigi lantoklah sana
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:24 AM | Show all posts
dejure replied at 13-1-2022 11:21 AM
Tengoklah family lipis semua tak menjadi..asyik kahwin cerai,kahwin cerai aje..dah bg buat busines ...

tetiba teringat mendiang anita mui..family dia gila perah keringat anita mui sampai da meninggal pun masih bergantung harap dengan duit mendiang..

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:35 AM | Show all posts
mamajawie replied at 13-1-2022 02:24 AM
tokti time kocik2 pun golap gak..anyway sama je la muka piyah dengan tokti masa belum mumayyiz..

...

Ni piyah muka tok k.. mulut tok k tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
dejure replied at 13-1-2022 11:21 AM
Tengoklah family lipis semua tak menjadi..asyik kahwin cerai,kahwin cerai aje..dah bg buat busines ...

Yaa i think this part pun semua harpkn duit tokti which i think kesian dekat tokti family belah dia hrpkan dia anak2 tiri pun harpkan dia patt dia dh bolh bersara awal sebb dia dh kerja dri muda lagii
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Gems la ct sampai muka pun tembab mata jadi kecik..tu pun gigih tahan nafas kot baju nak bagi nampak slim. Aafiyah ikut genetik belah Ct adiknya afwa ikut belah datok k cerah2 dan bulat2 rambut tegak gitu. Tapi CT dengan Dato k kulit cerah bersih je. Tak tau aafiyah ikut sapa. Yang pasti aafiyah cerdik betol petah jelas bercakap.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-1-2022 03:41 PM
tgk kt ig dia part dagu tu, mcm pelik gila.

yg ni slide gambar second last

Macam muka ahli sihir
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:23 PM | Show all posts
maafkan i nk komen ni...tgk pakaian2 aafiyah mcm biasa sgt..selalu i tgk mak2 ni pakai cantik2 tp bila tgk anak tak selari dgn pakaian maknya....wpun baju murah tp bila dipakai dengan gaya nya nmpk mahal baju tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:24 PM | Show all posts
eira2310 replied at 13-1-2022 12:23 PM
maafkan i nk komen ni...tgk pakaian2 aafiyah mcm biasa sgt..selalu i tgk mak2 ni pakai cantik2 tp bi ...

ct kan mmg dari dulu pakaian pn nampak kg. jd sama jgk la dia dress up piyah mcmtu. lol
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 12-1-2022 11:13 PM
Ni confirm pitenah. Stesen radio penah bagitau dorang mmg hormat giler ngan ctot sb ...

Radio tamil selalu pasang lagu artis hebat, popular & mostly senior sempena birthday. Ada slot la mainkan lagu untuk celebrate the artis. Artis melayu macam Ct, ziana zain, m.nasir, nama-nama besar macam tu maybe radio boleh ikut. Syok juga dengar
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
azlinaaz replied at 13-1-2022 10:35 AM
ingat masa berpantang baru ni. Tok Ti bagi statement berazam untuk kurus mcam anak dara semula.....n ...

Makan sedap uols
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa piyah besar nanti mesti cantik manis macam tokti dulu. Lagi pulak kaya raya nanti pandai la dia dress up
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:19 PM | Show all posts
ct ni factor umor kot muka dia lain sket dah... xde nya dia buat surgery repair, kecuali tang mulut tu sbb dia ni suka control sgt bercakap takut salah cakap n takut sgt org menganjing ke dia... itu yg bercakap mengulum ajer pelik nengok nya
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 13-1-2022 09:19 AM
ada muka piyah ke?

Ada at least 60%. Piyah ni 50-50 dah besar either cun mcm ct or x lawa mcm saerah. Muka budak ni berubah2 . Mcm ct jugak dah tua berubah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 13-1-2022 10:27 AM
dia malu belah dia kan dulu mesikin..walaupun arwah apak keje polis tapi takde kereta sampai menum ...

I x rasa she malu sbb family she miskin tp malu sbb perangai certain family dia kot. Setakat family susah tu mmg 1 malaysia dah tau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 12:52 PM GMT+8 , Processed in 0.083306 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list